Įkraunama...
Įkraunama...

Mečiau gerti KT

ketinu pabaigti paskutini yarinos pakeli ir nebegerti kontraceptiku. Jungsiuos i jusu bureli. liko 5 tableteles. vargina visokie uzdegimai ir savijauta prasta. Manau KT nemazai prisidejo. Beje ieskosiu tos aistringos mergaiciukes, kuria pameciau per tas KT. Pamenu dar pirma menesi pagerus KT kaip stipriai potraukis sumazejo. Tipo gali bet kada, tik nebenori:) o dabar jau gal 2.5 meteliu kaip geriu.
Atsakyti
QUOTE(gandrone @ 2009 02 10, 11:35)
o man vis dar antrosios mmm neateina bash.gif  verysad.gif

Aš tai buvau įsigasdinus ir beveik įsitikinus, kad nesusirgsiu blush2.gif Bet susirgau smile.gif Aišku, pilvą skauda, nepalyginsi, kaip būdavo, kai tabletes gėriau, bet jau nebenoriu jų ryti.
O gal pas gydytoją vertėtų nueiti? Parašytų ką nors, kas mėnesines iššauktų, ar nakvišų aliejaus pagerk 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(dushianerami @ 2009 02 10, 13:41)
ketinu pabaigti paskutini yarinos pakeli ir nebegerti kontraceptiku. Jungsiuos i jusu bureli. liko 5 tableteles. vargina visokie uzdegimai ir savijauta prasta. Manau KT nemazai prisidejo. Beje ieskosiu tos aistringos mergaiciukes, kuria pameciau per tas KT. Pamenu dar pirma menesi pagerus KT kaip stipriai potraukis sumazejo. Tipo gali bet kada, tik nebenori:) o dabar jau gal 2.5 meteliu kaip geriu.

Šaunuolė, kad nebegersi, o su potraukiu manau visoms čia panašiai buvo bigsmile.gif
Atsakyti
yra labai geras vaistukas nuo skausmo Prefemin,man gydytoja rekomendavo,nes as skundziuos pilvo skausmais,ir padidejusiu pms smile.gif
cia placiau prefemin 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nailea: 10 vasario 2009 - 12:56
seip nuo skausmo ir kitu pms linksmybiu man labai bioval'io "ovoliuvit" papildas padedavo. Ten is zolialiu, bet poveikis gal tik po keliu menesiu gerimo pasijausdavo ir nustojus jas vartoti, taip kokiam pusmeciui viskas ok budavo. Cia dar nuo mokyklos laiku pamenu. o nuo skausmo tai ibumetinas mano draugas.
beje nakvisu aliejus tinka ne visoms. stebekit savijauta. Mano sesuo visa diena kaip apdujus vaiksciodavo. Pasirodo kai kurias nakvisos veikia migdanciai, o kitom viskas ok budavo. Matyt organizmo reakcija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dushianerami: 10 vasario 2009 - 13:02
noriu pasidziaugti ir as sulaukus pirmu menesiniu po KZ metimo 4u.gif velavo tik pora dienu, beje siaip kazkokiu kitokiu pakitimu nepastebejau, tik kad trupusti pradejo kg kauptis- bet nezinau gal cia tik sutapo, manau, sedimas darbas daro savo blush2.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif mastau ir as mesti...dabar esu 7 dienu "poilsyje"...dar turiu siek tiek laiko pagalvoti...nusprendziau mest, nes atsibodo...vis tiek kazkada tektu tai padaryt... smile.gif tik bijau "kas bus po to"... g.gif
Atsakyti
Sveikos, geriu kontraceptikus jau metus... pirma pusmeti geriau diane 35, antra - yasminelle... pastarosios man labai tinka, jokiu salutiniu poveikiu, bet vis delto suvokiu, kad cia nera vitaminai... verysad.gif Po truputi brandinu minti jas mesti, bet labai bijau, kad vel ciklas bludys ir uzpuls spuogai, ko as tikrai neisgyvenciau, cia jautri man tema... Noreciau patarimu, kaip pasiruosti, ka naudoti pries metant, jau metus, kad ta stresini laikotarpi organizmas isgyventu kuo ramiau? Puse sitos temos perskaiciau, bet be nakvisu aliejaus daugiau nieko neradau... negi tai viskas?
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2009 02 10, 20:47)
Sveikos, geriu kontraceptikus jau metus... pirma pusmeti geriau diane 35, antra - yasminelle... pastarosios man labai tinka, jokiu salutiniu poveikiu, bet vis delto suvokiu, kad cia nera vitaminai...  verysad.gif  Po truputi brandinu minti jas mesti, bet labai bijau, kad vel ciklas bludys ir uzpuls spuogai, ko as tikrai neisgyvenciau, cia jautri man tema... Noreciau patarimu, kaip pasiruosti, ka naudoti pries metant, jau metus, kad ta stresini laikotarpi organizmas isgyventu kuo ramiau? Puse sitos temos perskaiciau, bet be nakvisu aliejaus daugiau nieko neradau... negi tai viskas?

tai ir viskas unsure.gif , o pasiruosti tokiam dalykui neimanoma, kiekvienos organizmas reaguoja individualiai, o metus svarbiausia kantrybe, stiprus ir ramus nervai... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luella @ 2009 02 10, 20:47)
Sveikos, geriu kontraceptikus jau metus... pirma pusmeti geriau diane 35, antra - yasminelle... pastarosios man labai tinka, jokiu salutiniu poveikiu, bet vis delto suvokiu, kad cia nera vitaminai...  verysad.gif  Po truputi brandinu minti jas mesti, bet labai bijau, kad vel ciklas bludys ir uzpuls spuogai, ko as tikrai neisgyvenciau, cia jautri man tema... Noreciau patarimu, kaip pasiruosti, ka naudoti pries metant, jau metus, kad ta stresini laikotarpi organizmas isgyventu kuo ramiau? Puse sitos temos perskaiciau, bet be nakvisu aliejaus daugiau nieko neradau... negi tai viskas?

o ko dar nori bigsmile.gif ? aš asmeniškai negėriau nieko. vieną rytą ėmiau ir mečiau. tiksliau po 7d pertraukos nebevartojau daugiau. viskas buvo gerai. kai kelis mėnesius nesusirgau daktarė prisakė gert meflovan'ą ir vsio. kt organizmui yra stresas, metimas taip pat. kiekvienas organizmas reaguoja skirtingai. vienoms organizmas "užmiega", kitoms "atsibunda", kitoms nieko nebūna...
Atsakyti
QUOTE(gica @ 2009 02 10, 14:04)
noriu pasidziaugti ir as sulaukus pirmu menesiniu po KZ metimo 4u.gif  velavo tik pora dienu, beje siaip kazkokiu kitokiu pakitimu nepastebejau, tik kad trupusti pradejo kg kauptis- bet nezinau gal cia tik sutapo, manau, sedimas darbas daro savo blush2.gif

Kai as meciau, tai pozymiai buvo tokie, kad mm velavo iki savaites ir poto kg greiciau ima kauptis mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi meciau, atsibodo jas ryti ir dar brangiai baisios... o dar kai pasiskaiciau baisiu straipsniu, tai is viso issigandau!
Atsakyti
QUOTE(gandrone @ 2009 02 10, 23:51)
tai ir viskas unsure.gif , o pasiruosti tokiam dalykui neimanoma, kiekvienos organizmas reaguoja individualiai, o metus svarbiausia kantrybe, stiprus ir ramus nervai... smile.gif

o as vis tiek noreciau pasiruosti... g.gif nenoriu, kad visos problemos vel atsinaujintu... matot, kai jautiesi gerai mesti yra zymiai sunkiau, man tarsi noris kazkokio naturalaus ir ne tokio kenksmingo KT pakaitalo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Katastrofa @ 2009 02 11, 00:17)
o ko dar nori  bigsmile.gif ? aš asmeniškai negėriau nieko. vieną rytą ėmiau ir mečiau. tiksliau po 7d pertraukos nebevartojau daugiau. viskas buvo gerai. kai kelis mėnesius nesusirgau daktarė prisakė gert meflovan'ą ir vsio. kt organizmui yra stresas, metimas taip pat. kiekvienas organizmas reaguoja skirtingai. vienoms organizmas "užmiega", kitoms "atsibunda", kitoms nieko nebūna...

na aisku kiekvienai skirtingai, tiesiog nujauciu, kad organizmas griztu prie senosios busenos, kuri man visai nepatiko... pries pradedant gerti po du menesius nebudavo menesiniu, arba du kartus per menesi pasirodydavo ir butent situo periodu dar ir siaubingai isbere buvo, padarinius iki siol naikinu, nors jau metai praejo... dariausi ir hormonu tyrima, bet atseit viskas ok, nors ciklas nesamoningas visiskai... dabar jauciuosi gerai, noriu mesti, bet vat bijau...
Atsakyti