Gėriau KT ("Cilest") 1,5 metų, tada dariau 1 metų pertrauką ir vėl vartojau beveik 7 metus. KT paskyrė gydytoja, kuri mane išgelbėjo nuo iškeliavimo į anapus
(po kiaušidės uždegimo, kuris buvo perėjęs į pilvaplėvę)Pasitikėjau ja, tai ir gėriau, tuo labiau, kad gydytoja tvirtino, kad tai apsaugo ir nuo kitų galimų uždegimų. Man nebuvo jokių pašalinių reiškinių - nesumažėjo potraukis, nepriaugo svoris, nebuvo galvos skausmu ir pan. Kaip tik susireguliavo ir sumažėjo laaaabai gausios mm. Teisybe, paskutiniaisias metais ėmė kamuoti pasikartojančios pienligės. Todėl (na, ir pasiskaičius straipsnių, be to, pakeičiau gyvenamąją vietą, o tuo pačiu - ginekologę) nusprendžiau mesti.
Nebegeriu 1 metai ir 5 mėn. Po metimo pradėjo berti odą (šiaip dėl spuogų niekada neturėjau problemų, o subrendus esu jau seniai

). Kitų pasikeitimų nepastebėjau

T.y. buvo plaukų slinkimas, bet jis ne nuo KT - atsirado seniau ir tam kitos priežastys. Bėrimai baigėsi prieš kokius 5-6 mėn., taigi, bėrė apie metus nuo KT metimo.
Na va, žiūrėsiu kaip čia bus toliau ir ką organizmas man pasakys

Mano sūnus gimė "švariai"

t.y. apie jokius KT dar nelabai kas buvo girdėti. Dabar vaikučių keletą metų tikrai neplanuoju (o gal ir visai, bus matyt). Teko skaityti, esą KT turės daugiausia įtakos 3-4 kartai

Na, bent kol kas, savo būsimiems palikuoniams nepakenkiau

O įdomu, per kiek laiko organizmas gali "išsivalyt"? Ar tai neįmanoma? Kažką girdėjau

kad reikia tiek metų, kiek vartoti KT... Gal čia mitas...