Įkraunama...
Įkraunama...

Mečiau gerti KT

QUOTE(Ditta @ 2009 02 21, 15:15)
O as meciau pries 3 men, tai va, pries pora savaiciu prasidejo grazumai - meto veida spuogais, dauguma giluminiai, nugara nuseta smulkiais raudonais spuogeliais, siaubas kazkoks sad.gif

nu sakes verysad.gif uzjauciu..parasyk kaip susitvarkai/ei... 4u.gif gal gi praeis greitu laiku...kol organizmui baigsis sokas... g.gif
Atsakyti
pas mane atsirado spuogu pradejus naudoti KZ ojoj kokie buvo blink.gif
po to dingo...
tikiuosi kad ir neatsiras.. jau 5 dienos kaip be KZ... pilvo apacia maudzia taip vos vos....

siaip tikiuosi kad nuotaia pageres, nes pikta labai buvau ... pati net nejausdavau kaip del kokios smulkmenos saukti pradedavau... ziauriai nervindavo viskas.... doh.gif
Atsakyti
Prisiskaiciau cia visokiu ir geru ir blogu salutiniu poveikiu po KT metimo, tai net nebezinau ar mest ir daryt pertrauka ar ne g.gif Nors planavau jau jau ciklui pasibaigus mest...
Atsakyti
Nieko nebijok, tau gal taip nenutiks, man pvz tai tik keli spuogeliai buvo, o visa kita liko nepakitę, taip, kad nuspręsk kas tau svarbiau ir mesk arba vartok toliau 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi prieš mėnesį nusprendžiau nebegert KT (po daugiau nei 4 metų vartojimo). Tfu tfu tfu, kol kas jokių pašalinių poveikių nejaučiu (tik žymiai pagerėjo lytinis gyvenimas) ir labai džiaugiuosi sulaukusi mėnesinių, nes čia visko prisiskaičiusi jau buvau išsigandusi, kad jos neprasidės wink.gif O prasidėjo lygiai po 25 dienų, tikiuosi, viskas sėkmingai vyks ir toliau. smile.gif Ir belieka tikėtis, kad po kelių mėnesių situacija nepablogės, kaip čia kai kurioms nutiko... 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
As irgi meciau KP pries pora savaiciu.
Bet kazkaip neramu. Suku vis galva koki cia gertesni buda pasirinkt apsisaugojimo... g.gif
Patarkit ka nors, nes po 3 metu vartojimo kaip atsilikus nuo visu kitu priemoniu jauciuosi... blush2.gif
Atsakyti
Ir as jau negersiu schmoll.gif anksciau metu metus naudojau ir nieko blogo, o dabar tik dar labiau bert pradejo, MB isvis neprisileidziu, svoris padidejo 2-3 kg blink.gif zodziu jokios man is ju naudos doh.gif uz tai nusipirkau perfectil vitaminu, jau geriau jais pabandysiu oda gaivint, ne hormonais.. o del apsaugos tai ka - seni geri prezervatyvai ir postinoras naktiniame stalciuke jei kas ne pagal plana (tfu tfu tfu) mirksiukas.gif
Atsakyti
Nezinau ar cia sutapimas, bet nustojus gerti KT man eme ziauriai slinkti plaukai verysad.gif . Ar dar kam nors taip buvo ir ar nustojo?
Atsakyti
QUOTE(akvii @ 2009 02 22, 12:51)
Nezinau ar cia sutapimas, bet nustojus gerti KT man eme ziauriai slinkti plaukai verysad.gif . Ar dar kam nors taip buvo ir ar nustojo?

Manau, kad nesutapimas, man plaukai saujom ejo po KT metimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gied @ 2009 02 22, 18:48)
Manau, kad nesutapimas, man plaukai saujom ejo po KT metimo doh.gif

O jums po kiek laiko sustojo slinkti?Man slinko virs metu tai tikrai,kol nepastojau.Nestumo metu nei vienas plaukas neiskrito.Dabar po gimdymo vel saujom doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chardonnay... @ 2009 02 21, 22:29)
Ir as jau negersiu  schmoll.gif  anksciau metu metus naudojau ir nieko blogo, o dabar tik dar labiau bert pradejo, MB isvis neprisileidziu, svoris padidejo 2-3 kg blink.gif  zodziu jokios man is ju naudos  doh.gif  uz tai nusipirkau perfectil vitaminu, jau geriau jais pabandysiu oda gaivint, ne hormonais.. o del apsaugos tai ka - seni geri prezervatyvai ir postinoras naktiniame stalciuke jei kas ne pagal plana (tfu tfu tfu)  mirksiukas.gif

siaip tai postinoras tai ne ka geresnis dalkas nei KT, gal dar net baisiau.... na bet aisku... na bet turbut kito pasirinkimo nera jei nenori gimdyt... paciai taip pat teko kelis kartus pabandyt.. bet jau kaina jo tai doh.gif palyginus, kad pries 10m. kainavo turbut 5 ar 8 lt.
QUOTE(akvii @ 2009 02 22, 18:37)
O jums po kiek laiko sustojo slinkti?Man slinko virs metu tai tikrai,kol nepastojau.Nestumo metu nei vienas plaukas neiskrito.Dabar po gimdymo vel saujom  doh.gif

o nestumo metu plaukai nekrenta, bet nauji auga, todel po gimdymo iskrenta visi kas papildomai isaugo.... mirksiukas.gif
Atsakyti
teisybe kad niestumo metu ne vienas plaukas neiskrito o dabar nezinau kur lysti doh.gif doh.gif doh.gif visur ju pilna nors ir susirisu bet kazkokia katastrofa net nezinau ka daryti g.gif
Atsakyti