Įkraunama...
Įkraunama...

Mečiau gerti KT

Vitaplius vitaminai,bet cia ne naturalus produktas ir aisku jame yra irgi siek tiek nakvisu aliejaus.As geriu Vitaplius ir nakvisas kartu smile.gif Man Super thumbup.gif
Atsakyti
viskas ką mes "kišam" į kūną turi liekamąjį poveikį tiek mums, tiek ateinančioms kartoms. ką Černobylis, ką oro užterštumas, ką pesticidai ir nitratai, o ką KT pribaigia doh.gif ...

kas nenorit nakvišų, galit pabandyt MEFLOVAN. visai neblogas homeopatinis dalykėlis. pati gėriau ir labai viskas puikiai susitvarkė thumbup.gif .
Atsakyti
geriau mercilon 3 metus, poto metus laiko nebuvo mm, laksciau per gydytojus, bet pastoti pavyko thumbup.gif
kai nustojau geri kontraceptines jauciausi taip pat kaip ir anksciau, jokio poveikio isskyrus mm nebuvima nejauciau..
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2009 02 18, 12:59)
linu semenu aliejaus kapsules  4u.gif

aciu, reiks bandyt...
Atsakyti
QUOTE(Katastrofa @ 2009 02 18, 19:40)
kas nenorit nakvišų, galit pabandyt MEFLOVAN. visai neblogas homeopatinis dalykėlis. pati gėriau ir labai viskas puikiai susitvarkė  thumbup.gif .

Jo sudetyje taip pat didele dali nakvisos uzima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulina @ 2009 02 18, 23:32)
geriau mercilon 3 metus, poto metus laiko nebuvo mm, laksciau per gydytojus, bet pastoti pavyko  thumbup.gif
kai nustojau geri kontraceptines jauciausi taip pat kaip ir anksciau, jokio poveikio isskyrus mm nebuvima nejauciau..

Gal gali placiau papasakoti kaip paskui baigesi tavo menesiniu dingimo istorija? Jos atsirado naturaliai ar vaistu pagalba kazka reikejo daryti? Kaip pavyko pastoti?
Atsakyti
As pries Kaledas baigiau gert KT, geriau mercilon kokius 1,5 m. Pirmosios mmm prasidejo po 2men, man jokiu pasikeitimu, tik gausesnes mmm. O baigiau gert, nes pagalvojau, kad nelabai jau ten sveika organizmui.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(liepsnele @ 2009 02 19, 10:38)
Jo sudetyje taip pat didele dali nakvisos uzima  mirksiukas.gif

gali būti. kažkaip niekada nekreipiau didelio dėmesio į jų sudėti ax.gif . žinau tik, kad be nakvišų ten nemažai visokių žolelių dar yra
Atsakyti
na kaip laikosi meciusios KT? as jau sav kaip negeriu...ko bijau, tai spuogu ... gun_rifle.gif jums ju neatsirado? nes esu prisiskaicius, kad pradeda pulti dideli ir raudoni cry.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2009 02 21, 14:39)
na kaip laikosi meciusios KT? as jau sav kaip negeriu...ko bijau, tai spuogu ... gun_rifle.gif jums ju neatsirado? nes esu prisiskaicius, kad pradeda pulti dideli ir raudoni  cry.gif

labas 4u.gif jau 2 savaites kaip nebegeriu,atsirado spuogiuku doh.gif bet ne daug,stengiuos kovoti,o siaip savijauta manau gereja thumbup.gif ,nors dar labai zymiai nepasireiskia,bet mb sako dazniau sypsaus lotuliukas.gif
o dideli ir raudoni tai buna vidiniai spuogai,cia manau daugiau susije su tuo ka valgai smile.gif
Atsakyti
As jau meciau kokios 3 savaites. Veida stengiuosi kruopsniai valyti nuo inkstiru ir spuogu valikliu, tai su veidu problemu nera, jokiu spuogu neatsirado, buvo iskiles toks skausmingas spuogas ant nugaros, bet kaip iskilo taip po 3 dienu ir sunyko... siaip labai dar man priklauso tie spuogai nuo maisto.. jeigu tik suvalgau kazka netokio, tai pradeda listi, tai stengiuosi sveika maista valgyti ir kazkaip viskas normaliai.. nors va pries MMM tai ju kazkaip padaugeja... bet aisku gyventi galima tikrai! wink.gif
Atsakyti
O as meciau pries 3 men, tai va, pries pora savaiciu prasidejo grazumai - meto veida spuogais, dauguma giluminiai, nugara nuseta smulkiais raudonais spuogeliais, siaubas kazkoks sad.gif
Atsakyti