Įkraunama...
Įkraunama...

Mečiau gerti KT

QUOTE(grays1 @ 2008 06 18, 15:41)
Klausykit, o kodel taip nutinka? Kur dingsta tas noras myletis pradejus gerti KT? Neseniai dariau 2 men. pertrauka. Labai daug spuogu atsirado, o noras myletis buvo zveriskas wub.gif

o nutinka todel, kad organizmas nebegamina naturaliu vyrisku hormonu, kurie kelia nora, o vat paskui to vyrisko hormono vel ima gamintis nutraukus, tai ir sugrizta didziulis noras, ir spuogai del to paties hormono atsiranda.
Atsakyti
Sveikos,
ar tikslinga daryti keliu menesiu pertraukas geriant KT? Esu girdejusi nuomoniu, kad KT kenkia organizmui,tad reikia duoti iki 3men pailseti ir leisti mm naturaliai praeiti.
KT geriu jau gal 3metus is eiles, visus is ju po 1karta i metus darau 3men pertrauka, nes bunu tuo metu uzsienyje. Bet si karta ja padariusi pajutau gana ryskiu pasikeitimu.
*** Ryskiai nukrites svoris thumbup.gif
*** Sumazejusi krutine unsure.gif
*** Labai skausmingos mm
*** Beveik nedingstanati pienlige schmoll.gif
*** Baisinis PMS'as schmoll.gif
*** Nenormali nuotaiku kaita.
*** Spuogai gryzo

Pries tai naudojau Regulon tabletes. Naudojot gal kuri?
Atsakyti
QUOTE(viksriukas @ 2008 06 27, 09:29)
Pries tai naudojau Regulon tabletes. Naudojot gal kuri?

Regulon naudojau turbut kokius 4 metus, gal kiek maziau... Ir nedariau jokiu pertrauku unsure.gif Naudojant viskas buvo OK, isskyrus tik nuolatine pienlige.
Dabar jau nuo rudens nebevartoju nieko, ir visiska katastrofa su ciklu... Paskutines mm buvo balandzio vidury, paskui dar kazkada gera savaite patepliojo ir nuo tol - nieko... blink.gif Testa dariausi - nesilaukiu. Buvau pas ginekologe, sake, nuo kontraceptiku vartojimo sumazeje, "uzmige" kiausides, tipo jeigu nepastosi per pusmeti (nors net neminejau, kad planuociau), butinai ateik, kazka darysim... Dabar panikuoju verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2008 06 27, 12:03)
Regulon naudojau turbut kokius 4 metus, gal kiek maziau... Ir nedariau jokiu pertrauku unsure.gif Naudojant viskas buvo OK, isskyrus tik nuolatine pienlige.
Dabar jau nuo rudens nebevartoju nieko, ir visiska katastrofa su ciklu... Paskutines mm buvo balandzio vidury, paskui dar kazkada gera savaite patepliojo ir nuo tol - nieko... blink.gif Testa dariausi - nesilaukiu. Buvau pas ginekologe, sake, nuo kontraceptiku vartojimo sumazeje, "uzmige" kiausides, tipo jeigu nepastosi per pusmeti (nors net neminejau, kad planuociau), butinai ateik, kazka darysim... Dabar panikuoju verysad.gif

Naudojant Regulon buvo pakiles kuno svoris. Paprastai sveriu-55.5, o tuo metu kartais svoris sieke iki 58.5. MAn tai nepatiko, o pienlige kartodavosi kas menesi, diena-dvi pries mm, bet po to dingdavo. Dabar 3men nevartoju Regulon, bet pienlige jau baigia is proto isvaryti-niekaip nesibaigia, nors tu ka! mad.gif

Tai gal negerai Regulon tabletes gerti? Nes as irgi noreciau vaikiuko susilaukti kokiu 5m begyje, cia gal jos taip veikia ar tavo organizmas taip reaguoja, ydomu g.gif
Nenusimink, as manau, kad tau viskas bus gerai.laikykis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viksriukas: 27 birželio 2008 - 11:21
Sveikos mergaites,

Vartojau KT apie 5 metus, nusprendziau pasitarus su MB, kad laikas nustoti gerti ir issivalyti organizma nuo ju...blogiausia man buvo tai, kad atsirado CELIULITAS doh.gif , o dabar nustojus gerti pasijutau moterimi. Dazniau sypsausi, puikus lytinis gyvenimas (del kurio jau net buvo pykciu), nuotaika puiki...tik kad krutine sumazejo verysad.gif ...
Atsakyti
QUOTE(viksriukas @ 2008 06 27, 12:20)
Nenusimink, as manau, kad tau viskas bus gerai.laikykis smile.gif

Aciu 4u.gif
O siaip tai manau, cia nebutinai Regulono problema. Kaip supratau is ginekologes, tai apskritai susije su kontraceptikais, nes juos vartojant organizmas atpranta nuo naturaliu funkciju. Aisku, tai paneigtu daugybe istoriju, kai vos baigus vartot tabletes mergina pastoja smile.gif
Atsakyti
Nebegeriu KT ir jauciuosi puikiai, nesuprantu kam is viso jas pradejau gerti, jauna kvaila buvau
Atsakyti
O as tai jau nebezinau, kur detis... Meciau gerti po 2 metu gerimo vasario pabaigoj ir iki dabar dar nemaciau, ka reiskia menesines (cia tarp kitko - nesilaukiu). Siaubas kaip kraupu darosi... Man KT buvo skirtos kovoti su padidejusiu kuno plaukuotumu, jokiu hormoniniu pakitimu ar ligu tada nerado... Dar kaip tycia pastoviai pries akis koks straipsniukas ar siaip kas apie policistiiu kiausidziu sindroma, kurio man nerado, nors siaip tai visi simptomai atitinka (iskyrus tai, kad echoskopija svarutele). Tai gal dabar jau ras... fear.gif fear.gif fear.gif
cry.gif
O siaip tai:
- sumazejo krutine
- jokiu skausmu niekada nebuvo ir nera
- svoris graziai krenta (kai noriu, kad kristu biggrin.gif)

siandien uzsirasysiu pas savo ginekologa, nes anksciau laiko nebutu buve nueit (net paciai del saves geda...).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo geneva: 01 liepos 2008 - 11:53
Dar norejau paklausti del KT nutraukimo vieno klausimuko:
Pastaruoju metu labai daznai pradejo pilti karstis, tai uzplusta karscio banga, tai vel nurimsta. GAl cai jau negerai kasnors? 3menuo kaip nenaudoju KT....
Atsakyti
QUOTE(viksriukas @ 2008 07 01, 16:03)
Dar norejau paklausti del KT nutraukimo vieno klausimuko:
Pastaruoju metu labai daznai pradejo pilti karstis, tai uzplusta karscio banga, tai vel nurimsta. GAl cai jau negerai kasnors? 3menuo kaip nenaudoju KT....

gali buti koks harmoninis sutrikimas
Atsakyti
Aciu mergaites uz visus pasisakymus, tikrai nusprendziau mesti vaistus, persiskaicius visus pasisakymus. pabaigsiu sita pakuote ir mesiu. Nes jauciuosi nelaiminga gerdama situs vaistus, sausra ir nenoras myletis, migrena siaubinga.. sirdies perplakimai, gelezies sumazejimas ir +10kg per du metus... spuogu neturejau, tai tik elergijos apipuole mane..
Atsakyti
Na ir šaunuolė, tikrai pagerės gyvenimo kokybė. Nebūtinai metus KT atsiras daug šalutinių poveikių, man pvz. viskas tik į gera, neatsirado nei spuogų, o ir mmm reguliarios, o gėriau KT apie 5 metus
Atsakyti