Skaitau viska vel is naujo ir galvoju, kad gal nebepradesiu jau naudot KT
Gal tegul dabar vaikinas saugosi, juk istisai 3metus is eiles as rijau tas velnio tabletes, storejau, kenkiau organzmui, o prezervatyvai juk jo organizmui zalos tikrai nedaro...
dar siryt nuvaziavau pas daktare pasikonsultuoti. Sake reikia mesti gerti kai sunaudoji pakuote, o nenutraukti viduryje.. Po dvieju menesiu reik apsilankyti pas daktare,ar nesiformuoja cistos- o jei tokiu bus, kontraceptikais jas gydys ir patars juos gerti iki planuosi nestuma.. (( nu kodel jie taip tuos KT megsta...))
Ir del tu patepliojimu pasiteiravau, tai sake vienom teplioja, nes kaklelis atsidarineja pamazu ir valosi, o kitoms sulaukia menesiniu ir vienu ypu issivalo. Tik dabar mastau apie saugojimosi priemones... Turbur teks pabandyt Patentex
) taip rekomendavo daktare
Ir del tu patepliojimu pasiteiravau, tai sake vienom teplioja, nes kaklelis atsidarineja pamazu ir valosi, o kitoms sulaukia menesiniu ir vienu ypu issivalo. Tik dabar mastau apie saugojimosi priemones... Turbur teks pabandyt Patentex
QUOTE(Kinete @ 2008 07 04, 21:56)
dar siryt nuvaziavau pas daktare pasikonsultuoti. Sake reikia mesti gerti kai sunaudoji pakuote, o nenutraukti viduryje.. Po dvieju menesiu reik apsilankyti pas daktare,ar nesiformuoja cistos- o jei tokiu bus, kontraceptikais jas gydys ir patars juos gerti iki planuosi nestuma.. (( nu kodel jie taip tuos KT megsta...))
) taip rekomendavo daktare 
Patentex yra patogus naudoti, net pasijuokt galima
As jau pora metu nebegeriu KT, bet kai meciau gert tai sakis...
svoris per menesi minus 8kg!
papu nebelko... imunitetas nat rybos...
nu bet po 4-5 menesiu viskas normalizavosi
svoris per menesi minus 8kg!
papu nebelko... imunitetas nat rybos...
nu bet po 4-5 menesiu viskas normalizavosi
Oi kaip gerai būtų jei man būtų svoris pakritęs, bet aš nežinau ar čia sutapimas, bet aš metus priaugau apie 3 kg
O aš nesusitvarkau su veido oda
anksčiau nei spuogelio nebuvo, o dabar tik spėk tepliot vaistais
Tik dėl to ir gaila kad mečiau KT, bet visa kita tik pagerėjo metus...
QUOTE(audrytexx @ 2008 07 07, 12:40)
O aš nesusitvarkau su veido oda
anksčiau nei spuogelio nebuvo, o dabar tik spėk tepliot vaistais
Tik dėl to ir gaila kad mečiau KT, bet visa kita tik pagerėjo metus... 
as mečiau prieš pusę metukų. iškart po KT metimo veido bėrimas nelabai pasireiškė. bet va dabar tai nebežinau kokių priemonių imtis....
Pusę ciklo nebegeriu KT, tai dabar bandau suvokti kas čia darosi. 12-13 ciklo dieną pradėjau jausti, kad turiu kiaušides (taip nusprendžiau, kadangi pilvo apačioje abejose pusese jaučiu tempimą) ir tas jausmas nėra labai malonus, t.y. jaučiu veržimą, tempimą ir nugaros maudimą kaip sąrėmių pradžioje. Pagėrėjo rankų oda - anksčiau buvo sausa, o dabar sausumas mažėja, bet čia gal ne nuo to, kad mečiau KT, nes tuo pačiu metu pradėjau gerti nakvišų aliejų.
QUOTE(merilda @ 2008 07 07, 13:24)
as mečiau prieš pusę metukų. iškart po KT metimo veido bėrimas nelabai pasireiškė. bet va dabar tai nebežinau kokių priemonių imtis....
pasmakrėj išdygsta tokie skausminngi raudoni spuogeliai
jau net galvoju vėl pradėti gerti KT

Man lygiai tas pats - prieš pusmetį mečiau, ir vat dabar kaip ėmė berti
Beje, Merilda, ką tu vartojai? Aš pleistrą
QUOTE(Jūržolė @ 2008 07 13, 19:53)
Pusę ciklo nebegeriu KT, tai dabar bandau suvokti kas čia darosi. 12-13 ciklo dieną pradėjau jausti, kad turiu kiaušides (taip nusprendžiau, kadangi pilvo apačioje abejose pusese jaučiu tempimą) ir tas jausmas nėra labai malonus, t.y. jaučiu veržimą, tempimą ir nugaros maudimą kaip sąrėmių pradžioje. Pagėrėjo rankų oda - anksčiau buvo sausa, o dabar sausumas mažėja, bet čia gal ne nuo to, kad mečiau KT, nes tuo pačiu metu pradėjau gerti nakvišų aliejų.
Kartais nuo vidurio ciklo man taip pilvą skaudėdavo [po metimo KT - Femoden], kad nežinojau kas ir kaip. Ginė jokių pakitimų nerasdavo - skausminga ovuliacija, sakydavo.
Skaudėjo man ne kas mėnesį, rečiau - kas antrą. Na, ir echoskopą darė, na, ir ciklas po tų KT 2 metus nereguliarus baisiai buvo. Ir pastoti negalėjau.
Dabar jau 6 mėnesiai kaip gydymui Jearine geriu. Šis mėnuo jau paskutinis [tiesa, skausmai praėjo ir tepimai iki mm savaitę, kurie buvo nenaudojant KT, bet paskutinį mėn. jie vėl apsireiškė.]
Žiūrėsiu, kas bus kitą mėn. kai jau nenaudosiu KT.
Ir as noriu pasidalinti patirtimi.
Metus KT mane irgi pradejo baisiai berti. Visa nugara ir peciai tokiais baisiais raudonais skauskmingais spuogais ;(
Antra men taip skaudejo pilva,siaubas. Galvojau apendicitas. Daktarai pasake skausminga ovuliacija. Ko niekad nebudavo anksciau.
O del noro tai tiesa
Atsirado zveriskas noras myletis 
Nuo tu spuogu ir nuolatiniu pilvo skausmu vel pradejau vartoti kontraceptikus. Tik si karta pasirinkau zieda. Jokiu salutiniu poveikiu.
Noras isliko, spuogai ir skausmai dingo
Super
Metus KT mane irgi pradejo baisiai berti. Visa nugara ir peciai tokiais baisiais raudonais skauskmingais spuogais ;(
Antra men taip skaudejo pilva,siaubas. Galvojau apendicitas. Daktarai pasake skausminga ovuliacija. Ko niekad nebudavo anksciau.
O del noro tai tiesa
Nuo tu spuogu ir nuolatiniu pilvo skausmu vel pradejau vartoti kontraceptikus. Tik si karta pasirinkau zieda. Jokiu salutiniu poveikiu.
QUOTE(Taniu @ 2008 07 14, 11:22)
Ir as noriu pasidalinti patirtimi.
O del noro tai tiesa
Atsirado zveriskas noras myletis 
Noras isliko, spuogai ir skausmai dingo
Super
O del noro tai tiesa
Nebijai, kad tai tik bėgimas nuo bėdų, aš tikrai negydyčiau visų ligų KT, negi gersi juos visą gyvenimą, kad tik spuogai nekiltų, tiesiog aš užsispyriau iškęsti šį periodą, kuris kaip ginekologė sakė trunka apie 6 mėnesius.