Įkraunama...
Įkraunama...

Užuolaidos,roletai,romanetės ir kt langų apdaras

QUOTE(Neo_laura @ 2008 05 03, 15:32)
Noriu daugiau suzinoti apie romanetes. Mano svetaine jungta su virtuve, erdve nemaza, ir svetaines langas su durimis i balkona. Balkonas bus tikrai daznai naudojamas, zadam ten pasistatyt kokius baldelius ir pan, taigi tos durys bus daznai varstomos. Jei kabintume uzuolaidas, tai jas reiktu nuolat atitiraukinėti, todel manau grazu butu daryti triju daliu baltas lengvo audinio romanetes, tvirtinant prie lubu. Norejau patarimo, ar verta ant svetaines lango jas kabinti? Ir beje, kaip su ju valymu? Jos plaunasi ar kaip? Ir kainele butu idomu, kiek preliminiariai kainuotu?
Papildyta:
Hmz...Man graziausia miegamajame baltos ilgos, iki pat zemes uzuolaidos, taip ir erdve didina wub.gif  Bet kadangi langas sone ir dar nera didelis, galbut tiktu romanete, bet ja gerokai virs lango prie lubu tvirtinciau ir daryciau platesne nei langas, kokio lengvo balto audinio, galima ir su siuvinėtais ornamentais. Arba ant lubu tvirtinti begini karniza ir kabinti ilgas uzuolaideles, tik as velgi kabinciau jas placiau negu eina tik langas- nes tokia siaura uzuolaidos juosta, kaip pats langas nesiziures  g.gif

Ačiū už pamastymus. Ir aš maniau dėt per visą sieną dieninę bet dar kaip dekoro norisi ir naktinės g.gif ji bus naudojama tik dekorui.
Kambario tapetai tamsaus šokolado su raštu, kiti vos vos į rausvumą g.gif
Nežinau ar tiktų romanetė miegamui unsure.gif
Atsakyti
Labai graziu medziagu langams alandeko Kaune yra, gaila Vilniuje nieko panasaus nerandu wub.gif
Atsakyti
user posted image

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazhulka @ 2008 04 16, 00:24)
patarkit, kur vilniuje galima butu isirinkti kokybes ir kainos subanluotas romanetes?

Ar radai ka nors vilniuje?

Mane irgi domintu, kas su ideja siuva romanetes ir kainos nesikandziotu labai... ax.gif

QUOTE(Nosferatu @ 2008 04 29, 08:19)
teisingas adresiukas www.dekorosa.lt

As sitam puslapiuke radau tikrai nemazai fainu romaneciu thumbup.gif
Tik gaila,kad dizainere siauliuose..... unsure.gif
Nes kiek ziurinejau kitus puslapiukus, tai is paprastos medziagos pasiuva romanetes, o cia ir su pasiuvinejimais ir su dekoru thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalbara @ 2008 05 03, 22:39)

senais studentiskais laikais barake pas mus ant sakos uzuolaidos kabojo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Neo_laura @ 2008 05 03, 16:32)
Noriu daugiau suzinoti apie romanetes. Mano svetaine jungta su virtuve, erdve nemaza, ir svetaines langas su durimis i balkona. Balkonas bus tikrai daznai naudojamas, zadam ten pasistatyt kokius baldelius ir pan, taigi tos durys bus daznai varstomos. Jei kabintume uzuolaidas, tai jas reiktu nuolat atitiraukinėti, todel manau grazu butu daryti triju daliu baltas lengvo audinio romanetes, tvirtinant prie lubu. Norejau patarimo, ar verta ant svetaines lango jas kabinti? Ir beje, kaip su ju valymu? Jos plaunasi ar kaip? Ir kainele butu idomu, kiek preliminiariai kainuotu?
Papildyta:
Hmz...Man graziausia miegamajame baltos ilgos, iki pat zemes uzuolaidos, taip ir erdve didina wub.gif  Bet kadangi langas sone ir dar nera didelis, galbut tiktu romanete, bet ja gerokai virs lango prie lubu tvirtinciau ir daryciau platesne nei langas, kokio lengvo balto audinio, galima ir su siuvinėtais ornamentais. Arba ant lubu tvirtinti begini karniza ir kabinti ilgas uzuolaideles, tik as velgi kabinciau jas placiau negu eina tik langas- nes tokia siaura uzuolaidos juosta, kaip pats langas nesiziures  g.gif

Romanetes turi tiek privalumu, tiek trukumu. Kas Jums geriausiai tiktu uzuolaidos ar romanetes priklauso ir nuo interjero. Jei balkonas daznai bus varstomas pratiskiau deti uzuolaidas - jas daug greiciau nustumsite ir kelias laisvas. Romanete butinai reikia sukelti iki pat virsaus, kad galetumete atidaryti balkoma, laiko uzima daugiau. Romanetes plaunasi kaip ir visos uzuolaidas, priklauso tik nuo audinio sudeties ar tinka sausas valymas ar skalbimas. Zinoma, daugiau laiko uzima romanetes nuemimas ir surinkimas nei uzuolaidu. O kainos skirtumas uzuolaidos ar romanetes, tai kiek brangiau romanetes (mehanizmas brangesnis). Nors tiksliausiai paskaiciuoti konkreciam langui, ir bus viskas aisku.

Galiu pagelbeti su uzuolaidu (romaneciu, sirmu) dizainu, siuvimu ir pakabinimu. Jei domina parasyk i az padesiu.
Atsakyti
QUOTE(Teo @ 2008 05 05, 13:49)
O kainos skirtumas uzuolaidos ar romanetes, tai kiek brangiau romanetes (mehanizmas brangesnis). Nors tiksliausiai paskaiciuoti konkreciam langui, ir bus viskas aisku.

mechanizmas brangiau,bet medziagos reikia daug maziau ir prie paprastu uzuolaidu dar plius karnizai reikalingi..
Atsakyti
QUOTE(happy @ 2008 05 05, 22:46)
mechanizmas brangiau,bet medziagos reikia daug maziau ir prie paprastu uzuolaidu dar plius karnizai reikalingi..

aš sutinku, kad romanetės pigiau drinks_cheers.gif

Nes užuolaidos gali "kelnes numauti" doh.gif
Atsakyti
Vis dar ieskau minusu romanetems... Kadangi is arti neesu ju maciusi... Kaip jas isardyt, norint plauti? Uztenka nuardyt tik sonus, ar dar blogiau? g.gif
Italijoj mechanizmas romanetems kainuoja 16,99€-60cm. Kuo ilgesnis, tuo brangesnis. Sakyc kad nemazai g.gif Bet uztai tokiu nieks dar neturi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2008 05 06, 07:55)
aš sutinku, kad romanetės pigiau drinks_cheers.gif

Nes užuolaidos gali "kelnes numauti" doh.gif

nu kaip cia pasakius mastau.gif man 2 romanetes kainavo tiek pat kiek naktine ir dienine uzuolaida ant dvigubai didesnio lango mastau.gif medziagos kaina vos centais skiriasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerutė @ 2008 05 06, 23:32)
nu kaip cia pasakius mastau.gif man 2 romanetes kainavo tiek pat kiek naktine ir dienine uzuolaida ant dvigubai didesnio lango mastau.gif  medziagos kaina vos centais skiriasi  g.gif

Perkant normalius, ne plastmasinius karnizus - tai jie daugiau kainuoja nei romanetės mechanizmas.... Na bent jau man kiek teko susidurti. Užuolaidom medžiagos dvigubai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2008 05 07, 07:49)
Perkant normalius, ne plastmasinius karnizus - tai jie daugiau kainuoja nei romanetės mechanizmas.... Na bent jau man kiek teko susidurti. Užuolaidom medžiagos dvigubai... g.gif

teisingai karnizo nepaskaiciavau, bet romantees 2 su mechanizmais kainavo tiek pat kiek uzuolaida naktine ir dienine ant dvigubai didesnio (plociu) lango.. Romaneciu mechanizmus rinkaus brangius, nes man jie patikimesni pasirode ax.gif
Atsakyti