Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausia pompelė gleivėms iš nosies siurbti

Vat cia tu teisi. Sutinku su tavim
Atsakyti
aha, pas mane visas parkas snargliatraukiu... doh.gif
bebe confort aspiratorius
4 kriausytes su ivairiais angaliais
3 klizmutes (tokios mazos) irgi ivairiu ten formu
doh.gif doh.gif doh.gif
Ir tik Rinomeri nusipirkus apsiraminau. Labai gerai padeda!
Aisku, kaina irgi "nebloga" unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2006 11 17, 15:50)
aha, pas mane visas parkas snargliatraukiu... doh.gif
bebe confort aspiratorius
4 kriausytes su ivairiais angaliais
3 klizmutes (tokios mazos) irgi ivairiu ten formu
doh.gif  doh.gif  doh.gif
Ir tik Rinomeri nusipirkus apsiraminau. Labai gerai padeda!
Aisku, kaina irgi "nebloga" unsure.gif

aš pakeičiau Rhinomer tuo Bebe comfort. Juk realiai tas pats, tik antgalis daugkartinis. O tai su tuo Rhinomer. Va, mažius trečia savaitė sloguoja, kasdien valau bent po 4-5 kartus. Kiek man tų vienkartinių atnaglių reikėtų? blink.gif doh.gif o dabar išplaunu - ir vėl į trasą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2006 10 12, 20:12)
Mes irgi naudojam Rhinomer. Super daiktas!!  Dazniausiai apsieinam be verksmu per sia procedura smile.gif  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
pritariu, mes taip pat jį naudojame no pat gimimo, tai net nekyla noras dar ką bandyti, vaikas visiškai nebijo tos proceūros
Atsakyti
As naudoju Bebe Confort, man tai thumbup.gif daikciukas
Atsakyti
NA IR MES NAUDOJOM RHINOMERA NEBLOGAS KAIP KUDIKIUI,BET ANTAGALIUS PAVIRINDAVAU,ISPLAUDAVAU MUILUOTU VANDENIU IR ISCIOVINDAVAU ANT VIENKART.RANKSLUOCIU.IR NIEKO NEBUVO IR NEREIKEJO PIRKT KITU.BET DABA JAU NEPRISILEIDZIA VISISKAI,TAI KAI GAUNAS TAI PATS ISNYPSCIA.NA O KAI SLOGA ATSIRAS TEKS BISKI PER JEGA ISNIPST.
Atsakyti
Buvo mums nesenai pirma karta sloga, tai neprisileido nieko prie nosytes, jokiu snargliatraukiu! Leidosi tik su is vatos susuktais tokiais kokoniukais nosi valyti kaip ir kiekviena ryta valau...
Atsakyti
Mes naudojam bebe comfort thumbup.gif man labai patogu ir be vargo ištraukiu, aišku sūnui nepatinka, manau kad niekam ši procedūra nepatinka.
Atsakyti
As irgi naudoju Rhinomer ir mums jis labai tink o del to kad vienkartinis tai as pavirinu ir vel naudoju, man taip vaistininke patare daryti thumbup.gif
Atsakyti
Aš tai taip manau - mažesniam vaikui geriau Rhinomeras, nes jis toks mažesnis, geriau prie nosies landos prisitaiko. O va didesniam geriau Bebe comfort bigsmile.gif Bent mano atveju mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2004 05 09, 17:52)
O as nusipirkau Canpol babies, itariu, kad shudas mad.gif

O man jis labai patinka 4u.gif Kai nusipirkau, is pradziau nemokejau, kaip ten reikai istraukt su juo, bet dabar perpratau visa procedura, ir labai lengvai ir greitai viskas gaunas smile.gif
Atsakyti
Nupirkau aš šiandien savo pupai tą Rhinomer snargliatraukį,tai taip klykė,kad galvoju,ar viską teisingai dariau.Įdomu,ar ji taip labai išsigando,ar skaudėjo vaikui?Gal per stipriai traukiau?Nors kaip supratau,tai visos traukia"iš jėgos"...Nesinori kankinti vaiko,savaitę laiko lašinau vaistukus ir būčiau lašinus toliau,bet jau 2 dienos nieko nebevalgo.Tai jei jau nuo tos "parazitės"slogos taip apetitas prapuolė,reik,galvoju,kažką daryt ir nulėkiau į vaistinę to rhinomerio.Tik nesitikėjau išgirsti tokį klyksmą.Jaučiuos kalta prieš savo mažają doh.gif
Atsakyti