Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausia pompelė gleivėms iš nosies siurbti

QUOTE(Skipe @ 2006 02 12, 14:25)
ar šitos šlangutės vienkartinės? Kiek kainuoja?  ax.gif
Mes tai kol kas naudojam paprastą kriaušytę, bet sunku su ja, ištraukt tai ištraukia, bet ne iš pirmo karto, mažiukui nusibosta

Slangute ne vienkartine, vienkartiniai tik antgaliukai, kur kisasi kudykiui i nosi. Komplekto kaina euro vaistineje apie 19lt, ten ieina slangute- mamai biggrin.gif ir trys antgaliai leliukui! Dezute antgaliu kurioje yra ju 10 vienetu kainuoja apie 14lt. Tikrai nepakeiciamas reikalas, tik dabar kai mano lelius didesnis, tai kai timpteli uz tos slangutes, tai atrodo, kad visus man dantis istrauks bigsmile.gif
Atsakyti
Mes daba kaip tik sergam ir naudojam elektrini snargliatrauki tikrai thumbup.gif daiktas tik jį mums paskolino drauge o ir jei parveze jį is uzsienio
Atsakyti
Rhinomer geriausias thumbup.gif
Atsakyti
Siaip tai jokio snargliatraukio ir nereikia. Geriausia sekreta is nosytes isvalyti susuktos vatos tamponeliais. Kiekvienas siurbimas su mechanine jega pazeidzia ir taip jau plona vaiko nosies gleivine unsure.gif , nuo ko ji dar labiau uzburksta. Todel efektas tik laikinas. 4u.gif
Atsakyti
nzn bet tai su vatyte niekad normalei neissivalydavom nes maniske priesinasi del visko jei ka nors jai darai:) o su tuo snargliatruakiu kur su burna trauku tik pripurskiu juros vandenuko viens du ir istraukia ir net didelius mumus;) ir pasipriesinimo labai didelio nebuna;)
Atsakyti
Mums po šiai dienai geriausias snargliatraukis - bebe confort thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Upsiukas @ 2006 02 19, 22:29)
Mums po šiai dienai geriausias snargliatraukis - bebe confort thumbup.gif

drinks_cheers.gif Visiškai sutinku. Mano mažei nuo gimimo kaupiasi sekretas, bet ne pačioj nosytėj o giliau. Išvalyti su vatyte ten paparasčiausiai nepasieki. kriaušytės neaišku ką valo, bet tik ne nosį lotuliukas.gif Gydytoja pasiūlė nusipirkti. Nuo tada ir naudojam. Jau antra žiema. Veikia kuo puikiausiai thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Na, mes dar nebandem to Rhinomer snargliatraukio, bet jau turim sia naujiena thumbup.gif. Net neabejoju, kad daiktas geras. Nes kriausytes tikrai neefektyvios. O del gleivines pazeidimu, tai manau perdeta, ten giliai neina istumti, bet tik traukiamoji jega bus didesne. Be to kai gulejom ligoninej tai nosyte valydavo elektriniu ir vamzdeli giliau ikisdavo, gal tokiu budu dar geriau.
Atsakyti
Rhinomer snargliatraukis pats geriausias mano atradimas , auginant antrąjį mažylį, nes, kiek prisimenu, kai auginau pirmąjį tokių dalykų tikrai nebuvo ir labai vargdavom su slogyte.
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2006 02 14, 16:14)
Rhinomer geriausias  thumbup.gif

Man irgi sitas pats geriausias thumbup.gif
su visokiom vatytem snargliukai tik gilyn nusistumia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Maxima @ 2006 02 14, 19:12)
Siaip tai jokio snargliatraukio ir nereikia. Geriausia sekreta is nosytes isvalyti susuktos vatos tamponeliais. Kiekvienas siurbimas su mechanine jega pazeidzia ir taip jau plona vaiko nosies gleivine unsure.gif , nuo ko ji dar labiau uzburksta. Todel efektas tik laikinas. 4u.gif

Visiškai sutinku drinks_cheers.gif
Mus irgi taip daktarė pamokė, tad nieko daugiau nenaudoju. Gal dar nebuvo tokios slogytės, kad imčiau apie snargliatrakius galvot g.gif Tikiuosi, kad ir nebus, arba kad išsisusksiu su vatos tamponėliais
Atsakyti
QUOTE(Izida @ 2006 02 14, 15:14)
Rhinomer geriausias  thumbup.gif

Sveiki,na mes siandien ji isigyjom ir jau isbandem,nes sergam sloga,tai mums Rhinomer puikus thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti