Malačius
Bet ir pati tą žinai
tokio stiliaus ir tikejausi
galvojau, ilga, neskaitysiu.
skaiciau.
gale kažkaip ašara išsispaudė.
gerai kad parašei. pati nebliovei, kai rašei? aš tik pradedu, ir kažkaip negaliu, nematau per ašaras, o mano nei komplikuotas nei ką...
nu ką, uoga, šaunolė - dabar žinosi, kad gali ištverti, ko nežinojai...
keistai sutvertas tas pasaulis, nu kam tieeek skausmo.
galvojau, ilga, neskaitysiu.
skaiciau.
gale kažkaip ašara išsispaudė.
gerai kad parašei. pati nebliovei, kai rašei? aš tik pradedu, ir kažkaip negaliu, nematau per ašaras, o mano nei komplikuotas nei ką...
nu ką, uoga, šaunolė - dabar žinosi, kad gali ištverti, ko nežinojai...
keistai sutvertas tas pasaulis, nu kam tieeek skausmo.
vaje kazko apsizliumbiau kaip durne ,saunuoles abi mergaites
QUOTE(a-katyte @ 2008 04 16, 12:21)
nu kodel kaip 'durne'? mieloji, kiekvienai moteriai, turinčiai ar tik planuojančiai tureti leliuka, ši istorija suvirpintų kažkokias stygas.tokių istorijų vis dėlto norėtųsi kuo mažiau...
grazi istorija ,saunuoles linkiu jum visko geriausio?
Abo graziai papasakojai,tikiu,kad buvo 100 kartu baisiau.Viska atsiminiau lyg pati siuo metu gimdyciau,tik skausmo nebeatsimenu
Net sirdis dauzosi.
O Grytute dabar auga grazi mergaite ir savo pasiekimais,,bei tobulejimu lenkia savo bendraamzius
Net sirdis dauzosi.
O Grytute dabar auga grazi mergaite ir savo pasiekimais,,bei tobulejimu lenkia savo bendraamzius
Jauciuos kaip gera filma paziurejus - emociju perkrovos
- tarpa juokiausi, tarpa baime sukauste - 'o kas bus dabar' (gerai kad istorijos pabaiga zinojau
); pabaigoj asara isspaudziau
Saunuole tu
Saunuole tu
skaičiau ir bijojau, kad tik gerai baigtųsi, nes pati "apturėjau" viens prie vieno gimdymą, tik su bloga pabaiga. aukit sveikos ir laimingos
QUOTE(žmogiukas @ 2008 04 16, 13:48)
skaičiau ir bijojau, kad tik gerai baigtųsi, nes pati "apturėjau" viens prie vieno gimdymą, tik su bloga pabaiga. aukit sveikos ir laimingos 
net šiurpas perėjo. Žinau, kad senais laikais galėjau būt po velėna, arba aš, arba kūdikis. Jau nebebijau, bet ilgai drebėjau, kad tik nebūtų pažeistos smegenys. Buvo nesklandumų, bet viskas dabar gerai.
Nu ka cia bepridursi,viska iskentejai,bet buvo del ko.Tikiuosi nepraejo noras tureti dar vaikuciu..
Matau daktarai nelabai buvo profesionalus,jei sakai,kad jie' nezynojo' ka daryti'.Juk operacija galejo atlikti ir anksciau ,kad butu mazesne trauma tau ir vaikuciui.Sekmes
QUOTE(gagrate @ 2008 04 16, 13:56)
Nu ka cia bepridursi,viska iskentejai,bet buvo del ko.Tikiuosi nepraejo noras tureti dar vaikuciu..
Matau daktarai nelabai buvo profesionalus,jei sakai,kad jie' nezynojo' ka daryti'.Juk operacija galejo atlikti ir anksciau ,kad butu mazesne trauma tau ir vaikuciui.Sekmes 
Gydytojais nesiskundžiu
Tačiau skausmas didėjo, o ne stovėjo vietoj, laikas bėgo bėgo, o centimetrai stovėjo vietoj, jau pakvietė skyriaus vedėją, tarėsi ką daryt. Cezaris - tai ne dantį išraut. Operacija. Jei aš, ir kiti būtų žinoję, kad vaikas neįsistatys, kad nyks gimdymo veikla, be abejo, geriau to nepatirt.
O vaikiuko dar vieno reikia tikrai. Nu kaip vaikas augs vienas