Įkraunama...
Įkraunama...

Mano gimdymo istorija

Malačius good.gif Bet ir pati tą žinai 4u.gif
Atsakyti
tokio stiliaus ir tikejausi

galvojau, ilga, neskaitysiu.

skaiciau.
gale kažkaip ašara išsispaudė.

gerai kad parašei. pati nebliovei, kai rašei? aš tik pradedu, ir kažkaip negaliu, nematau per ašaras, o mano nei komplikuotas nei ką...

nu ką, uoga, šaunolė - dabar žinosi, kad gali ištverti, ko nežinojai...

keistai sutvertas tas pasaulis, nu kam tieeek skausmo.
Atsakyti
vaje kazko apsizliumbiau kaip durne ,saunuoles abi mergaites 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(a-katyte @ 2008 04 16, 12:21)
vaje kazko apsizliumbiau kaip durne ,saunuoles abi mergaites  4u.gif
nu kodel kaip 'durne'? mieloji, kiekvienai moteriai, turinčiai ar tik planuojančiai tureti leliuka, ši istorija suvirpintų kažkokias stygas.

tokių istorijų vis dėlto norėtųsi kuo mažiau... sad.gif
Atsakyti

grazi istorija ,saunuoles linkiu jum visko geriausio?
Atsakyti

rebelle, a-katyte nedurniuokit, nereikia žliumbti, visi istorijos dalyviai sveiki ir gyvi biggrin.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

ačiū už sveikinimus ir palinkėjimus smile.gif
Atsakyti
Abo graziai papasakojai,tikiu,kad buvo 100 kartu baisiau.Viska atsiminiau lyg pati siuo metu gimdyciau,tik skausmo nebeatsimenu 4u.gif
Net sirdis dauzosi.
O Grytute dabar auga grazi mergaite ir savo pasiekimais,,bei tobulejimu lenkia savo bendraamzius thumbup.gif
Atsakyti
Jauciuos kaip gera filma paziurejus - emociju perkrovos doh.gif - tarpa juokiausi, tarpa baime sukauste - 'o kas bus dabar' (gerai kad istorijos pabaiga zinojau karsta.gif); pabaigoj asara isspaudziau wub.gif
Saunuole tu 4u.gif
Atsakyti
skaičiau ir bijojau, kad tik gerai baigtųsi, nes pati "apturėjau" viens prie vieno gimdymą, tik su bloga pabaiga. aukit sveikos ir laimingos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2008 04 16, 13:48)
skaičiau ir bijojau, kad tik gerai baigtųsi, nes pati "apturėjau" viens prie vieno gimdymą, tik su bloga pabaiga. aukit sveikos ir laimingos  4u.gif
unsure.gif net nesmagu pasidarė, kad priminiau kažką unsure.gif

net šiurpas perėjo. Žinau, kad senais laikais galėjau būt po velėna, arba aš, arba kūdikis. Jau nebebijau, bet ilgai drebėjau, kad tik nebūtų pažeistos smegenys. Buvo nesklandumų, bet viskas dabar gerai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 16 balandžio 2008 - 13:52
Nu ka cia bepridursi,viska iskentejai,bet buvo del ko.Tikiuosi nepraejo noras tureti dar vaikuciu.. g.gif Matau daktarai nelabai buvo profesionalus,jei sakai,kad jie' nezynojo' ka daryti'.Juk operacija galejo atlikti ir anksciau ,kad butu mazesne trauma tau ir vaikuciui.Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gagrate: 16 balandžio 2008 - 13:59
QUOTE(gagrate @ 2008 04 16, 13:56)
Nu ka cia bepridursi,viska iskentejai,bet buvo del ko.Tikiuosi nepraejo noras tureti dar vaikuciu.. g.gif Matau daktarai nelabai  buvo profesionalus,jei sakai,kad jie' nezynojo' ka daryti'.Juk operacija galejo atlikti ir anksciau ,kad butu mazesne trauma tau ir vaikuciui.Sekmes 4u.gif

Gydytojais nesiskundžiu smile.gif Tą dieną buvo beprotiškai daug gimdyvių, sakė ir po kelias į vieną grūdo. Tas irgi įtaką darė, kad taip ilgai man reikėjo kankintis. Jeigu plėstis, tai jie manė, jog aš viena iš tų, kuri rėkauja, nors nelabai skauda biggrin.gif tegul rėkauja, pagimdys ir neberėks biggrin.gif Ar ne?
Tačiau skausmas didėjo, o ne stovėjo vietoj, laikas bėgo bėgo, o centimetrai stovėjo vietoj, jau pakvietė skyriaus vedėją, tarėsi ką daryt. Cezaris - tai ne dantį išraut. Operacija. Jei aš, ir kiti būtų žinoję, kad vaikas neįsistatys, kad nyks gimdymo veikla, be abejo, geriau to nepatirt.

O vaikiuko dar vieno reikia tikrai. Nu kaip vaikas augs vienas smile.gif Tik tikiuosi, kad bus planinis cezaris, kaip jau cezarinė esu, ir kad nebeteks patirt tokio skausmo... Jei užtruksiu su planavimu, o vėliau jau ir leuidžia pačioms gimdyt, tada nebegaminsim, nerizikuosiu... vien dėl to, kas vaikui gali atsitikt. Aš tai aš, prisidirbau ir srėbk, bala nematė, o vaikas kuo jis dėtas? verysad.gif
Atsakyti