Įkraunama...
Įkraunama...

Mano gimdymo istorija

nu zinok paskaiciau tavo istorija, tai ta vieta kur jau pradedi saremiauti, nuo 2cm, tai akurat kaip pas mane viskas vyko thumbup.gif (tik man po gimdymo - cezario viskas gerai buvo, gal kad nelauke tiek ilgai)

labai super papasakota istorija drinks_cheers.gif
Atsakyti
Baisu man buvo jau nuo tavo sms tada po gimdymo, o perskaičius visą istoriją irgi šviesiau nepasidarė... Gerai, kas gerai baigias. Stipruolės jūs abi thumbup.gif gaila tik, kad abiem teko tiek iškęsti sad.gif

O istorija gražiai aprašyta, ką moki, tai moki drinks_cheers.gif
Atsakyti
Oj kokios jūs šaunuolės 4u.gif Tiek ištvėrus aš turbūt visą gyvenimą nenorėčiau prisiminti gimdymo fear.gif Bet pagaliau imu suprasti, kad net ir didžiausią skausmą užgožia gimusio leliuko "kniurksėjimai" wub.gif Sėkmės jums, aukit sveikutės 4u.gif
Atsakyti
Vaje, kokia istorija unsure.gif

Stiprybes ir sveikateles jums abiems! 4u.gif wub.gif
Nors istverus toki gimdyma, - dabar jau niekas nebaisu...
Atsakyti
QUOTE(rebelle @ 2008 04 16, 10:25)
nu kodel kaip 'durne'? mieloji, kiekvienai moteriai, turinčiai ar tik planuojančiai tureti leliuka, ši istorija suvirpintų kažkokias stygas.

tokių istorijų vis dėlto norėtųsi kuo mažiau... sad.gif

teisingai parasyta thumbup.gif
QUOTE(Abo @ 2008 04 16, 13:05)
Gydytojais nesiskundžiu  smile.gif Tą dieną buvo beprotiškai daug gimdyvių, sakė ir po kelias į vieną grūdo.  Tas irgi įtaką darė, kad taip ilgai man reikėjo kankintis. Jeigu plėstis, tai jie manė, jog aš viena iš tų, kuri rėkauja, nors nelabai skauda  biggrin.gif  tegul rėkauja, pagimdys ir neberėks biggrin.gif Ar ne?
Tačiau skausmas didėjo, o ne stovėjo vietoj, laikas bėgo bėgo,  o  centimetrai stovėjo vietoj, jau pakvietė skyriaus vedėją, tarėsi ką daryt. Cezaris - tai ne dantį išraut. Operacija. Jei aš, ir kiti būtų žinoję, kad vaikas neįsistatys, kad nyks gimdymo veikla, be abejo, geriau to nepatirt.

O vaikiuko dar vieno reikia tikrai. Nu kaip vaikas augs vienas smile.gif Tik tikiuosi, kad bus planinis cezaris, kaip jau cezarinė esu, ir kad nebeteks patirt tokio skausmo... Jei užtruksiu su planavimu, o vėliau jau ir leuidžia pačioms gimdyt, tada nebegaminsim, nerizikuosiu... vien dėl to, kas vaikui gali atsitikt. Aš tai aš, prisidirbau ir srėbk, bala nematė, o vaikas kuo jis dėtas?  verysad.gif

Abo, nors taves nepazistu, bet kartais ilendu i sausinuku tema pasnipinet, ko laukti ateityje vaikiuku vystymesi, tai tu visad su humoru, visada tiesiai sviesiai, kaip su kirviu nukerti drinks_cheers.gif
saunuole mamyte esi, graziai parasei 4u.gif siek tiek primine mano istorija, tik gerai, kad mane priziureje gydytojai po 3 cm nebelauke tolimesnio veiksmo, ir dare CP karsta.gif
istorija verta auksinio medalio first.gif
Atsakyti
nereali istorija,saunuole mamyte 4u.gif aukit sveikutes wub.gif
Atsakyti
ojojoj, ir juokiausi ir kartu issigandau skaitydama tavo istorija, gimdymas tikrai buvo velniskai sunkus, taciau saunuole, kad istverei, o ir maze labai grazi 4u.gif wub.gif
Atsakyti
ačiū ačiū oro_buckis.gif
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti