Įkraunama...
Įkraunama...

Mano gimdymo istorija

jetauz kokia mama saunuole bigsmile.gif wub.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(megule @ 2008 04 16, 09:02)
tikrai idomi istorija,tik biskuti "zodeliai" kai kurie labai jau netinkami tokiai istorijai g.gif

neaa nu jei neturi ką rašyti tai nerašyk..man labai patiko ABO istorija..kiek prisikentėta..vietom juokas iki ašarų ėmė..nei juoktis nei verkt.. unsure.gif oj baisu ir pagalvot kad taip sunkiai buna..vienoj vietoj tai labai mano gimdymo istorija primine..tas stumimas..oj baisu..bet užtad kokia laime dabar turime salia saves!!ramiu nakteliu ,saldaus miegelio,sveikateles jums!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vanileee24: 18 balandžio 2008 - 12:29
Ispradziu skaiciau su sypsena wub.gif ,galvoju turi zmogus talenta,paskui skaiciau su siurpuliukais,pabaigai-su asarom!Gerai,kad viskas gerai baigesi!Nuosirdziausi linkejimai ir daug sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Maladiec biggrin.gif te balioną 4u.gif už tai kad net per skausmus jumoro jausmas neprarandamas.
Atsakyti
nu stipra motera abo! biggrin.gif
Saunuole, kaip ir tavo Grytute! Daug iskentet bet dabar dukrytes pasiekimai atperka viska! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(miig @ 2008 04 18, 16:31)
Maladiec  biggrin.gif  te balioną  4u.gif  už tai kad net per skausmus jumoro jausmas neprarandamas.

drinks_cheers.gif
o del zodeliu netinkamumo-tai tikrai... nejau turim rasyt kaip mokykloj rasini.. gal dar su medicininiu terminu pavadinimais g.gif nu kazkas tikrai nusisnekejo.... doh.gif
labai isskirtine istorija... tokios nesumaisysi tikrai... ir tie visokie zodeliai kaip tik ir priduoda isskirtinio zavesio siaip istorijai.. thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, mamukai oro_buckis.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif nu nu nu tesiog SUPER MAMA tu esi 4u.gif malacius sveikinu!
Atsakyti
Super, žaviuosi žmonėm, turinčiais gerą jumoro jausmą thumbup.gif Graži, graži....Labai BAISI istorija blink.gif Kiek priminė man antrojo gimimą, bet maniškis-tik kaip tolimas aidas griaustinio biggrin.gif

QUOTE(miig @ 2008 04 18, 15:31)
Maladiec  biggrin.gif  te balioną  4u.gif  už tai kad net per skausmus jumoro jausmas neprarandamas.

Niu gimdykloj, jaučiu, ji taip nešmaikštavo cool.gif
Atsakyti
šaunuolė taip grąžiai papasakojai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(XY:) @ 2008 04 19, 23:09)
Niu gimdykloj, jaučiu, ji taip nešmaikštavo cool.gif

hihihi.gif kokį mėnesį nešmaikštavau biggrin.gif bet keista buvau mandagi, nesikeikiau ir vis atsiprašinėjau, kai sąrėmiai baigdavos už klykimus doh.gif vėliau jau dingo mano mandagumai, atsiprašinėjau po cezario, o gydytojai manęs, sako, nepykit kad aprėkėm truputį hihihi.gif
Šiaip tai čia labai trumpai, daug daugiau visko buvo, alia nusibodo rašyt, o aš nekantri, šast šast ir yra. Ir gydytoja po CP vis vyrą gyrė, sako daugiausiai dirbo didis.gif
Atsakyti
tiesiog ryte surijau visą istoriją thumbup.gif.
Labai patiko. Ir didelė užuojauta dėl visko, ką patyrei 4u.gif
Bet svarbiausia - sveikas ir gražus stebukliukas wub.gif
Atsakyti