jetauz kokia mama saunuole
QUOTE(megule @ 2008 04 16, 09:02)
tikrai idomi istorija,tik biskuti "zodeliai" kai kurie labai jau netinkami tokiai istorijai 
neaa nu jei neturi ką rašyti tai nerašyk..man labai patiko ABO istorija..kiek prisikentėta..vietom juokas iki ašarų ėmė..nei juoktis nei verkt..
Ispradziu skaiciau su sypsena
,galvoju turi zmogus talenta,paskui skaiciau su siurpuliukais,pabaigai-su asarom!Gerai,kad viskas gerai baigesi!Nuosirdziausi linkejimai ir daug sveikatos
Maladiec
te balioną
už tai kad net per skausmus jumoro jausmas neprarandamas.
nu stipra motera abo!
Saunuole, kaip ir tavo Grytute! Daug iskentet bet dabar dukrytes pasiekimai atperka viska!
Saunuole, kaip ir tavo Grytute! Daug iskentet bet dabar dukrytes pasiekimai atperka viska!
QUOTE(miig @ 2008 04 18, 16:31)
o del zodeliu netinkamumo-tai tikrai... nejau turim rasyt kaip mokykloj rasini.. gal dar su medicininiu terminu pavadinimais
labai isskirtine istorija... tokios nesumaisysi tikrai... ir tie visokie zodeliai kaip tik ir priduoda isskirtinio zavesio siaip istorijai..
Super, žaviuosi žmonėm, turinčiais gerą jumoro jausmą
Graži, graži....Labai BAISI istorija
Kiek priminė man antrojo gimimą, bet maniškis-tik kaip tolimas aidas griaustinio
Niu gimdykloj, jaučiu, ji taip nešmaikštavo
QUOTE(miig @ 2008 04 18, 15:31)
Niu gimdykloj, jaučiu, ji taip nešmaikštavo
šaunuolė taip grąžiai papasakojai
QUOTE(XY:) @ 2008 04 19, 23:09)
Šiaip tai čia labai trumpai, daug daugiau visko buvo, alia nusibodo rašyt, o aš nekantri, šast šast ir yra. Ir gydytoja po CP vis vyrą gyrė, sako daugiausiai dirbo
tiesiog ryte surijau visą istoriją
.
Labai patiko. Ir didelė užuojauta dėl visko, ką patyrei
Bet svarbiausia - sveikas ir gražus stebukliukas
Labai patiko. Ir didelė užuojauta dėl visko, ką patyrei
Bet svarbiausia - sveikas ir gražus stebukliukas