Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėti rūbai ir batai iš kuistukų/second hand'ų

QUOTE(Supergirl @ 2006 10 07, 10:57)
Nu o tai ką čia galima būtų patart. Eini, ieškai ir randi. Nėra jokios taisyklės, kaip atrasti kuo kokybiškesnį rūbą bigsmile.gif . Tiesiog ieškot reikia.

arba per pazintis lotuliukas.gif ,po blatu kaip sakant biggrin.gif
Atsakyti

Ash tai svajoju kada isitirint i rubukuas pardaveja dirbt, tai visus mano akim idomesnius rubus pastoviai ishrinkciau ir turbut puse algos pasiimciau skudurais, jei jos ten moka uz tuos rubus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2006 10 07, 11:05)
Ash tai svajoju kada isitirint i rubukuas pardaveja dirbt, tai visus mano akim idomesnius rubus pastoviai ishrinkciau ir turbut puse algos pasiimciau skudurais, jei jos ten moka uz tuos rubus  lotuliukas.gif

tai duok zinia kai isidarbinsi mirksiukas.gif ,eisiu pazinciu ieskot lotuliukas.gif
Atsakyti

Ok, jei kadanors isidarbinsiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2006 10 07, 10:05)
Ash tai svajoju kada isitirint i rubukuas pardaveja dirbt, tai visus mano akim idomesnius rubus pastoviai ishrinkciau ir turbut puse algos pasiimciau skudurais, jei jos ten moka uz tuos rubus  lotuliukas.gif

moka moka jos uz tuos rubus, nebent apsukresne moka apsisukti ir nemoketi, viena mano drauge dirba Humanos direktore, tai sake kad perka ir moka pinigus ax.gif
Atsakyti
Sveiki, neseniai vaiksciojau Vilniaus senamiesciu, tai suradau labai idomios veiklos boutique Arkliu g, salia leliu teatro.Ten grazius rubelius priima is zmoniu, na paprasciau galima butu pavadinti "komisas", bet drabuzeliai tikrai idomus, geros kokybes , mazai deveti arba visai nauji, ir kainos tikrai prieinamos, ir rankiniu, ir dirzu galima rasti.Na labai idomi parduotuvele...Kainos ne kaip humanoj, bet kartais ir humanoj neneormaliai uzlauztos kainos, o jau rubai tai koki 5 metais atsilieka nuo mados
Atsakyti
oij ,pastaruoju metu, tik ten dažniausiai ir perku biggrin.gif gaila pinigų išleisti naujiems drabužėliams smile.gif bet gaila, kad Alytuje mažas pasirinkimas. labai mergaitės viską išrenka blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GinCherry @ 2006 10 07, 11:05)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif siandien is ryto su vyru juokemes, kad jei atidarytumem savo rubu ir aksesuaru parduotuve, tai turbut neliktu ka pardavineti. blink.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu klausimėlį. Norėčiau per Naujametį karnavalą būti "moteris katė" iš filmuko. Tai va, tam dalykui man reikėtų juodų odinių rūbelių, na bent jau kelnių. Gal kuri kartais matėte kokioj parduotuvėjėl kažką, ar bent galėtumėt rekomenduoti kur ieškoti, nes Kaune nelabai žinau dėvėtų rūbų parduotuvių smile.gif
Atsakyti
As kelis paskutinius sykius buvau uzsukus i skudurynus,nu tikrai nieko gero nemaciau...gal savi viska isgraibsto...labai noreciau i koki kaimuka nuvaziuoti ir pasiziureti...
Atsakyti
noriu Jūsų paslaugėlės. ryt žadu užsukti į vilnių ir noriu nulėkti į parduotuvių tinklą geras rūbas. kuri iš tų parduotuvių (savanorių, šeškinės ar šopeno gatvės) yra geresnės? o gal kokios kitos didelės yra? šiaip kaune lankausi rūbukuose tai nelabai žinau vilniuje. dėkui už informaciją 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Latelle @ 2006 12 21, 15:29)
As kelis paskutinius sykius buvau uzsukus i skudurynus,nu tikrai nieko gero nemaciau...gal savi viska isgraibsto...labai noreciau i koki kaimuka nuvaziuoti ir pasiziureti...

Taip kaimu skudurynuose, tai superiniu dalyku buna-firminiu. Ir beje nauju, dar su etiketemis ir uz juokinga kaina. Didmiesciu skudurynuose nauju labai retai kada pasitaiko. manau pacios pardavejos isgraibsto, sau draugems ir ju draugiu draugems....
Atsakyti