Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėti rūbai ir batai iš kuistukų/second hand'ų

QUOTE(smile smile @ 2005 10 15, 15:52)
Neisivaizduoju kuo rengciau vaikus jei nebutu devetu rubu parduotuviu, tiesiog neisivaizduoju!!!!!!!!

Ne tik vaikus, bet ir pačios kaip atrodytume, jei ne tos parduotuvės. Dirbu tokioj įstaigėlėj, kur reikia turėt nemažai gerų rūbų. Tad perku tik dėvėtuose, nes naujiems įsigyti neturiu tiek babkių. Ir atrodom visai gerai, ir sumokam nedaug...
Atsakyti
Aš irgi džiaugiuosi, kad yra šitokios parduotuvės. ypač daug rūbelių randu vaikams. Džiugina ir kaina, ir kokybė. Randu kartais rūbų ir sau tik sau sunkiau rasti, ne visada dydį prisitaikysi, to rūbo kuris patinka. O tų naujų rūbų, kur turguj perkame kokybė tikrai š... Būna apsiveliki rūbą du ar tris kartus apsivelia, išsitampo. O iš skudurynų nėra taip pasitaikę, ten visai kita kokybė, ir rūbai nesidažo, kaip kai kurie nauji.
Atsakyti
Šiaip esu prieš dėvėtų rūbu parduotuves ,bet dabar stinga pinigėlių ,o berniukams rudeninių drabužių reikia. Tai prašau patarimų kaip atrasti kuo kokybiškesni,mažiau dėvėtą rūbą.AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
Jau yra tokia tema cool.gif
Atsakyti
kad yra tokia tema g.gif
o kodel pries devetus blink.gif ko ten but pries
siaip tai nezinau koks cia receptas gali but,eini tiesiog per visas ir ieskai,arba randi kazka arba ne.maziau deveti yra 'pasaulio drabuziai' parduotuvese
Atsakyti
Aš einu į skudurynus originalių drabužių ieškoti. Kadangi neturiu tiek pinigų, kad galėčiau prekintis dizinerių pardėse. Nes reikia gerokai pasukti galvą, kad neatrodytum kaip visos. biggrin.gif
Atsakyti
As daznai perku padevetus drabuzius ne tik sau,bet ir visai seimai thumbup.gif
Atsakyti

Perku tik sau smile.gif Anksciau dar ir vyrui zvilgeteredavau, bet dabar jau nebeziuriu, nes turi savo pamegtus 3 rubus ir neshioja biggrin.gif
Shiaip nzn man tai rubukai yra ishganymas ir dievo palaima biggrin.gif
Atsakyti
As jau gan senokai ir besiknaisiojau skudurynuose... g.gif ..Nors istikruju galima atrasti kazka ipatingo...Aisku nevisada....Tik labai sunku buna ieskoti,kai dauk ir dar bile kaip doh.gif ..
lotuliukas.gif
Atsakyti
as tai uzeinu gan retai, kai uzplusta sirdi sauksmas kazko originalaus arba kai nuojauta aplanko, kad dabar turiu nueit.. Tada ir pasiseka: va neseniai radau visiskai naujus dzinsus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(smile smile @ 2005 10 15, 15:52)
Neisivaizduoju kuo rengciau vaikus jei nebutu devetu rubu parduotuviu, tiesiog neisivaizduoju!!!!!!!!

drinks_cheers.gif ,bet penkiameciui jau sunkoka rast ka nors nenunesioto

QUOTE(Sūnų Motina @ 2006 10 06, 11:17)
Šiaip esu prieš dėvėtų rūbu parduotuves ,bet dabar stinga pinigėlių ,o berniukams rudeninių drabužių reikia. Tai prašau patarimų kaip atrasti kuo kokybiškesni,mažiau dėvėtą rūbą.AČIŪ  4u.gif

idomu ,kodel pries? smile.gif paieskok skelbimuose ,gal mamkos ka parduoda
QUOTE(GinCherry @ 2006 10 07, 00:38)
Perku tik sau smile.gif Anksciau dar ir vyrui zvilgeteredavau, bet dabar jau nebeziuriu, nes turi savo pamegtus 3 rubus ir neshioja biggrin.gif
Shiaip nzn man tai rubukai yra ishganymas ir dievo palaima biggrin.gif

perku ir sau ir vaikam , ypac patinka ten eit kai uzplusta pirkimo manija bigsmile.gif , gerai sakai ,atgaiva sielai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sūnų Motina @ 2006 10 06, 11:17)
Tai prašau patarimų kaip atrasti kuo kokybiškesni,mažiau dėvėtą rūbą.AČIŪ  4u.gif
Nu o tai ką čia galima būtų patart. Eini, ieškai ir randi. Nėra jokios taisyklės, kaip atrasti kuo kokybiškesnį rūbą bigsmile.gif . Tiesiog ieškot reikia.
Atsakyti