Dekui aistuliaa uz atsakyma. Isivaizduoju kur. Reiks kada uzklyst. Gal ir as koki perliuka atrasiu.

QUOTE(zazuna @ 2009 07 23, 03:24)
Is savos patirties galiu pasakti, kad ne retai kuistukuose drabuziu kokybe yra tikrai geresne nei kai kuriose parduotuvese. Manau parduotuviu drabuziu kaina atitinka ju kokybe - ko galima tiketis pvz., is maikutes ar megstinio, kurio kaina parduotuveje yra zema, daznai tokius isskalbus (pagal visas taisykles), antra ar trecia kart nebeuzsidesi, bet buna ir retu isimciu.
Kuistuku parduotuves yra mano dazna apsipirkimu terpe, bet ne todel, kad ar tai pinigu truktu ar tai smalsumo vedina ten lankyciaus, paprasciausia kuistukai yra butent tai kas atitinkai mano poreikius - ir ivairove didele ir tikrai kokybes atzvilgis geras, bet neapsiriboju vien jais, nauju drabuziu parduotuves taip pat man yra lankytinos.

Kuistuku parduotuves yra mano dazna apsipirkimu terpe, bet ne todel, kad ar tai pinigu truktu ar tai smalsumo vedina ten lankyciaus, paprasciausia kuistukai yra butent tai kas atitinkai mano poreikius - ir ivairove didele ir tikrai kokybes atzvilgis geras, bet neapsiriboju vien jais, nauju drabuziu parduotuves taip pat man yra lankytinos.

Labai šauniai pasakyta

pati ten labai jų daug randu.
Man atrodo kaip tik geriau pirkti iš kuistukų negu iš kokios maximos kur po vieno skalbimo gali išsitampyti, prarasti spalvą ir t.t.
Papildyta:
Uoj kiek šiandien visokiausių gerybių radau

gaila neturiu fotiko

Juodas vero moda kelnes, tokia baltą labai fainutę lemenę, rožinius baltinukus, Calvin Klein maikutę už 1lt ;D džempą, na labai esu patenkinta.

QUOTE(aistuliaa @ 2009 07 26, 23:53)
Tikslaus adreso nezinau, bet gausa yra laisves pr. norfos rusyje
kelios stoteles pries pasilaiciu zieda 

aš žinau tik virš Sietyno IKi..

QUOTE(odriana @ 2009 05 25, 19:18)
Sveikos
Man iskilo toks klausimukas
- esu pastebejusi, kad daugeliui zmoniu yra geda prispazinti, kad jie apsiperka devetu rubu parduotuvese...
Man - asmeniskai - ne
Kaip Jums ir ka Jus manote apie sia " geda"?

Man iskilo toks klausimukas

Man - asmeniskai - ne

Kaip Jums ir ka Jus manote apie sia " geda"?

Taigi didziuotis reikia!Pati ekologiskiausia mada !Taupumo gedytis turetu buti geda.
QUOTE(zazuna @ 2009 07 23, 00:54)

Tikrai imanoma rasti geru rubu ir visai nesigediju

juk prikeli drabuzi antram gyvenimui:)
Anksčiau į dėvėtų drabužių parduotuves neidavau ir net tokios minties nekildavo kad ten kažką gražaus ir įdomaus galėčiau rasti. Tačiau užsukusi nenusivyliau tikrai gali rasti gerų ir įdomių rūbų. Nes pc neįmanoma nieko nuspirkti tie patys ir tie patys nuobodūs drabužiai
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 08 16, 00:45)
?

QUOTE(S.N.A.S @ 2009 08 21, 08:57)
Laisves prospekte yra, kur sporto klubas ir norfa

Man su dydziais nesiseka, kelnes visos arba placios, arba per trumpos. Avalyne visiskai nudralinta arba nepataikau....
Palaidiniu rankoves trumpos arba dar puse manes itilptu...
Taigi, jei ka ir randu butinai reikia persiuti: suskaiciuoju, neapsimoka.
Palaidiniu rankoves trumpos arba dar puse manes itilptu...

Taigi, jei ka ir randu butinai reikia persiuti: suskaiciuoju, neapsimoka.
QUOTE(The_Dieter @ 2009 07 23, 00:05)
Turiu keletą rūbelių iš ten
Visai mieli ir gerai nešiojami, kai kurie, net labai kokybiški.
Tik turiu paniką. Buvau pasigavus odos grybelį. Ir kaip sakė, nuo pasimatavimo gali būt. Tik nežinau nuo kurio čia taip buvo, ar nuo secondhand'u, ar nuo normalių parduotuvių. Tai vengiu matuotis ir ten, ir ten ant nuogo kūno.

Tik turiu paniką. Buvau pasigavus odos grybelį. Ir kaip sakė, nuo pasimatavimo gali būt. Tik nežinau nuo kurio čia taip buvo, ar nuo secondhand'u, ar nuo normalių parduotuvių. Tai vengiu matuotis ir ten, ir ten ant nuogo kūno.