Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėti rūbai ir batai iš kuistukų/second hand'ų

oij, baisu su grybeliu...
Atsakyti
QUOTE(Vetrunge.S @ 2009 08 21, 11:54)
oij, baisu su grybeliu...

dar neteko girdet kad kas grybeli pasigautu nuo devetu rubu g.gif Juk visi dezinfekuojami buna
Atsakyti
QUOTE(vaiddda-d @ 2009 08 26, 23:39)
dar neteko girdet kad kas grybeli pasigautu nuo devetu rubu g.gif Juk visi dezinfekuojami buna

Na musu kaime, tai ir as negirdejau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Perku, tik ne visada galima kazka ipatingo surasti smile.gif o pirkdama visada ziuriu i etiketes, pasitaiko ir visai nauju drabuziu dar su parduotuves kainomis, o kai rankose laikai drabuzi kuris parduotuveje kainavo 100 euru, o tu nusiperki uz 15 litu ax.gif , tai tikrai smagus sutaupymo jausmelis ateina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mirattes @ 2009 08 21, 09:02)
Laisves prospekte yra, kur sporto klubas ir norfa wink.gif

kai aš nevilnietė, todėl ir klausiu.. nes esu buvus tik Sietyno stotelėj virš IKI... blush2.gif
Atsakyti
man patinka dėvėti rūbeliai ir visai nesvarbu, kad kažkas jau juos nešiojo smile.gif ir labai man keistai atrodo, kai merginos bjaurisi dėvėtų rūbų parduotuvėmis, o tokių tikrai pažįstu
Atsakyti
Sveikos, man labai idomu, gal kas pirko daug drabuziu kilogramiai? Ar ten gali buti geru ka nors gero? g.gif
Atsakyti
Manau, čia fortūnos klausimas, koki maišą pataikysi g.gif . Aš išbandyčiau laimę blush2.gif , tik kad labai jau toli nuo Vilniaus doh.gif
Atsakyti
Butent,kad cia-laimes dalykas,nes lietuviai-stebukladariai ir viena raso,bet kita gauni. Kazin kokie ten maisais/50 Lt..? g.gif Nelabai noriu tiketi,kad nors seimyniniai nerusiuoti. Bus tie patys pigiausi po ispardavimo ir tik siuksliu maisa nusipirksi.
O kad ir rusiuotuose vargiai atrasi kazka ypatingo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egesichora: 20 spalio 2009 - 12:04
o gal kuri lanketes cia http://www.second-hand.lt/ ?
Atsakyti
QUOTE(mazojiR @ 2009 10 23, 11:33)

Net negirdejusi apie tokia ax.gif , idomu kaip kainos?
Atsakyti
QUOTE(Beautiful Life @ 2009 11 07, 13:46)
Net negirdejusi apie tokia  ax.gif , idomu kaip kainos?

Sveikos, buvau ten...kol suradau blush2.gif
kainos, emiau siltu megztiniu (sportui, laisvalaikiui) vyr ir mot 10kg maisa sumokejau 40lt. Sau is ten 4 radau, vyrui 5, dali atidaviau kitiems seimos nariams (del dydzio), skudamans panaudojom 2vnt.

Manau apsimoka apsipirkti ten, kai seima didele arba yra su kuom pasidalinti
Atsakyti