Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėti rūbai ir batai iš kuistukų/second hand'ų

O gal kas nors perka "second hand'e" tik del to kad po to kaip jau sakiau pasidaro topini drabuzeli?
Na pwz.as susiplesiau dzinsiukus ir dabar labai stiliowai atrodo biggrin.gif
gal kas turit kitu ideju?

P.S.NELABAI I TEMA.ATSIPRASAU rolleyes.gif
Atsakyti
"Gausa" Šiauliuose ir man patiko- tiek perliukų vakar prisižiūrėjau tongue.gif
Dabar mąstau: mačiau vakar vieną neblogą tašikę už 4 Lt., ji tokia a-la pinta (nu madingos dabar tokios), tai jei ant jos prisiūti kokių gėlyčių, karoliukų ir bus man tašė vasarai, kokios aš noriu 4u.gif
Tik klausimas, ar brangiai kainuoja tos medžiaginės gėlės???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilione: 05 gegužės 2005 - 09:57
nu jau koki faina sijona siandien radau. toki kaip pilna mango pardose ir zurnaluose, toks kaimietiskas, nemoku ppasakot, primena senovini pasijoni. ir kainavo tik 22lt. naujas, su etiketem, kazkur 25 svarus kainavo:))))
Atsakyti
QUOTE(Indijaa @ 2005 05 03, 16:07)
gal kas zinot kur klaipedoj butu geresne parduotuve...bandziau eiti i 'madija' bet ten uz kokia tai bliuskute [neipatinga] apie 15litu...ojoj ...nu zinot brangu kaip is second hand... o  dar i kazkokia uzhejau tai net noras praejo ko nors ieskoti... marskinukai 27 litai!!! baisu.. bliuskute  po 20 ... ar taip galima?  schmoll.gif

"madija" tai prie seno turgaus?
jei taip tai ta parduotuve man visai patinka.kartais buna nuolaidos 50proc.tai labai apsimoka,bet nelabai uztaikau sad.gif
daugiau geresniu parduotuviu nesu radys klaipedoj
Atsakyti
O as sian karoliniskese Next marskinukus trikotazinius nusipirkau. 3Lt! Pagriebiau nei nesimatavusi, jei ka, tai ir padovanot kam nors gaila nebus wink.gif
Atsakyti
seip daug kas sako kad kaimuose skudurynai neblogi, pati keleta kartu esu buvusi ir tikrai pastebejau kad ten kitokie drabuziai, stilingesni, gal kaimieciai tokiu neperka ;D
o is parduotuviu, tai man patinka humana, ten irgi visai nebloga drabuzeliu kokybe...
Atsakyti
Labai geras dalykas tos parduotuvės thumbup.gif Labai gaila, kad mažai laiko turiu po jas vaikščioti, tai išvis nereikėtų naujų rūbų pirkiot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(body @ 2005 05 19, 10:31)
seip daug kas sako kad kaimuose skudurynai neblogi, pati keleta kartu esu buvusi ir tikrai pastebejau kad ten kitokie drabuziai, stilingesni, gal kaimieciai tokiu neperka ;D
o is parduotuviu, tai man patinka humana, ten irgi visai nebloga drabuzeliu kokybe...

o gal tu žinai tuos kaimus su stilingesniais drabužiais?
man irgi laiko trūksta po tas parduotuves vaikščioti cry.gif o mieste kai užbėgu kokį šeštadienį kavos su draugėm išgert,tai užsuku ir į pardes.. aišku naujas.. ech ir vėl išsileidžiu neplanuotai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2005 05 10, 20:32)
O as sian karoliniskese Next marskinukus trikotazinius nusipirkau. 3Lt! Pagriebiau nei nesimatavusi, jei ka, tai ir padovanot kam nors gaila nebus wink.gif

o cia kokioj pardej?gal kartais saturne?
Atsakyti
QUOTE(Marmelada @ 2005 05 19, 15:08)
o cia kokioj pardej?gal kartais saturne?

Prie rimi asanaviciutes gatvej, ten lyg salia seimos klinika yra, tiksliai nepamenu.
Atsakyti
sveikutes! i tokias parduotuves ziuriu labai teigiamai: perkuosi rubelius ir sau ir savo vyrams: teciui, broliui ir vyrui. sau perkuosi reciau, nes reikia daug darbo ideti: ir ieskoti, ir matuotis, todel ne tik vargina, bet ir uzima daug laiko. Vyrams ypac su marskiniais paprasciau: pirmas kriterijus dydis, antras - sudetis, trecias - spalva ir bendras vaizdas. Gyvenu Kaune ir turiu kelis pagrindinius "taskus": Dalmeta buvisioje Iris parduotuveje ant savanoriu kalno zemaiciu sustojime, Dalmeta Laisvej ir dabartine Humana ozeskienej. Pastaroji yra nauja, sau dar nieko gero neradau, nes keista sistema-taciau tvarkinga ir ivestas rusiavimas paga spalvas. Bandziau Dalmeta prie Girstupio, bet dar nepasitvirtino...Sis shopingas priklauso nuo nuotaikos ir laimes...Pas mane laime ne didziausia jeigu palyginti su pazystamomis, bet nesiskundziu...sekmes beieskant!!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Net: 19 gegužės 2005 - 15:42
Oi kaip pritariu "labdarkių" šalininkėms, nes ir pati gan neretai ten užsuku. Va, kad ir vakar nusipirkau labai fainą palaidinukę už 7 Lt "Next" firmos. Kažin ar ta firma garsi? Pastebėjau, kad dėvėtų rūbų parduotuvėse yra tikrai daug šios firmos drabužių ir gan neblogų. Šiaip nemažai rūbų esu įsigijusi būtent iš ten ir pastebėjau, kad jais esu labiau patenkinta nei pirktais bet kur kitur. Kas liečia originalumą, kainą, kokybę, tai drąsiai apsimoka pasikuisti second handuose. Na, o pats mėgstamiausias mano pirkinys iš ten, ko gero, "Morgan" odinė palaidinė. Taip taip... Tokia super sexy, atvira nugara, truputėlį gal rokeriška, bet taip subtiliai, žodžiu, - saldainiukas. Dar džinsiukais esu labai patenkinta kažkiokios "Divided" firmelės irgi iš ten pat. O apie visokias maikutes, šortukus, sukneles tai net nekalbu. Turiu jų pačių įvairiausių firmų firmelių ir vos už kelis litukus - viskas taip pat iš "ponių laimės" thumbup.gif
Atsakyti