Įkraunama...
Įkraunama...

Dėvėti rūbai ir batai iš kuistukų/second hand'ų

o aš šeštadienį nusipirkau Humanoj pilkas kelnes, visiškai naujas
4 Lt
bus rudeniui ir žiemai į darbą tongue.gif
Atsakyti
O as siastadieni pirkau baltus glamzytus marskinius"in wear" firmos. 9lt. man tiks ir prie kostiumelio kai reiks ir prie dzinsu ir liemeniu ivairiu:)
Atsakyti
Pavydziu tauragiskiams, jie turi toki cool devetu rubu turgu.... nauji firminiai rubai pardavinejami... ir aplamai yra is ko pasirinkti, deretis visada prasom, nu zodziu super turgus... thumbup.gif
Atsakyti
Aš dėvėjimui ten perku itin retai, bet karpymui ir persiuvimui ten tikri lobynai. Pavyzdžiui, šiandien dėviu sijoną, kurį pasisiuvau iš „skuduryne“ pirkto dramblinio dydžio džinsinio sijono, nėriniuoto apatinuko ir savo senų džinsų. Jis varpelio formos, o apačioj matyti nėrinuoto „pasijonio“ kraštelis. Sulaukiau komplimentų thumbup.gif . Kitas pavyzdys - ten pat pirkau smėlio spalvos bobišką baisų sijoną, kurį sukarpiusi pasisiuvau mylimiausią savo rankinę. Tiesą sakant, pakietinimas, pamušalas ir užtrauktukas tai rankinei kainavo brangiau nei „medžiaga“. O iš dėvėtų apatinių gaminu dabar labai madingas seges - gėlytes. Apatiniai tam puikiai tinka, nes jų medžiaga gražiai lydosi prie ugnies. Tokiom gėlytėm visos draugės jau apdovanotos. Ir kas pagalvos - iš kur? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva S @ 2005 07 27, 11:31)
Aš dėvėjimui ten perku itin retai, bet karpymui ir persiuvimui ten tikri lobynai. Pavyzdžiui, šiandien dėviu sijoną, kurį pasisiuvau iš „skuduryne“ pirkto dramblinio dydžio džinsinio sijono, nėriniuoto apatinuko ir savo senų džinsų. Jis varpelio formos, o apačioj matyti nėrinuoto „pasijonio“ kraštelis. Sulaukiau komplimentų thumbup.gif . Kitas pavyzdys - ten pat pirkau smėlio spalvos bobišką baisų sijoną, kurį sukarpiusi pasisiuvau mylimiausią savo rankinę. Tiesą sakant, pakietinimas, pamušalas ir užtrauktukas tai rankinei kainavo brangiau nei „medžiaga“. O iš dėvėtų apatinių gaminu dabar labai madingas seges - gėlytes. Apatiniai tam puikiai tinka, nes jų medžiaga gražiai lydosi prie ugnies. Tokiom gėlytėm visos draugės jau apdovanotos. Ir kas pagalvos - iš kur?  tongue.gif

Saunu,kad tiek fantazijos turi ir moki sau pasidaryti vieninteli, iskirtini ruba thumbup.gif ot, kad man taip... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ieva S @ 2005 07 27, 11:31)
Aš dėvėjimui ten perku itin retai, bet karpymui ir persiuvimui ten tikri lobynai. Pavyzdžiui, šiandien dėviu sijoną, kurį pasisiuvau iš „skuduryne“ pirkto dramblinio dydžio džinsinio sijono, nėriniuoto apatinuko ir savo senų džinsų. Jis varpelio formos, o apačioj matyti nėrinuoto „pasijonio“ kraštelis. Sulaukiau komplimentų thumbup.gif . Kitas pavyzdys - ten pat pirkau smėlio spalvos bobišką baisų sijoną, kurį sukarpiusi pasisiuvau mylimiausią savo rankinę. Tiesą sakant, pakietinimas, pamušalas ir užtrauktukas tai rankinei kainavo brangiau nei „medžiaga“. O iš dėvėtų apatinių gaminu dabar labai madingas seges - gėlytes. Apatiniai tam puikiai tinka, nes jų medžiaga gražiai lydosi prie ugnies. Tokiom gėlytėm visos draugės jau apdovanotos. Ir kas pagalvos - iš kur?  tongue.gif

Nu tu šaunuolė thumbup.gif
aš net iki siuvėjo nenusivelku,o kur čia dar pačiai..Noro gal ir būtų,bet va sugebėjimų tai nea blush2.gif
Atsakyti
Šiandien per pietų pertraukėlę buvau užbėgusi į vieną skuduryną, kuriame aptikau labai čiki korsetuką. Kainavo TIK 7 Lt. Sutinku, pigiau grybo, bet pagalvojau, kur aš jį užsidėsiu. Patarkit, draugužės, ką daryti, ar apsimoka man jį pirkti, jei, žinoma, dar rasiu. Korsetas smėlio spalvos, toks aptemptas ir nežymiai įliemenuotas, be petnešėlių, nugaroje suvarstomas, o priekyje sukabinamas daugybe smulkučių kabių, pasiūtas iš standaus audinio, puošnus. Ar dabar madingi tokie dalykėliai? Ir prie ko aš tokį rūbelį galėčiau nešioti? Pasimatavau ir man idealiai tiko, tik suabejojau dėl praktiškumo. Aišku, už 7 Lt ir grindis galėčiau iššluostyti, bet, kam juos išmesti į balą, jei toks drabužis tik užims spintoje vietą. Tai ką Jūs siūlote? smile.gif
Atsakyti
Siandiena su drauge aplankem 2 skudurynus-vienas prieGirstupio,o kita prie MOlo...Daug labai graziu drabuzeliu....tik pirk,nors kaikuriu kanos nesamoningos...nusipirkau sijona ( is vaiku skyriaus, atrandu ten ir sau drabuzeliu smile.gif Buvom dar Geram rube,bet siandiena viskas po 1lt tai nieko gero
Atsakyti
Valeri, siūkau nepirkti. Pati turiu usipirkusi, tiiesa, brangiau mokėjau, ir stovi nė karto nepanaudotas. Na pati pagalvok, kur tu jį dėvėsi? Nerandu atsakymo. Gaila, kad kai pirkau, sau neuždaviau to klausimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Valeri @ 2005 07 27, 15:22)
Šiandien per pietų pertraukėlę buvau užbėgusi į vieną skuduryną, kuriame aptikau labai čiki korsetuką. Kainavo TIK 7 Lt. Sutinku, pigiau grybo, bet pagalvojau, kur aš jį užsidėsiu. Patarkit, draugužės, ką daryti, ar apsimoka man jį pirkti, jei, žinoma, dar rasiu. Korsetas smėlio spalvos, toks aptemptas ir nežymiai įliemenuotas, be petnešėlių, nugaroje suvarstomas, o priekyje sukabinamas daugybe smulkučių kabių, pasiūtas iš standaus audinio, puošnus. Ar dabar madingi tokie dalykėliai? Ir prie ko aš tokį rūbelį galėčiau nešioti? Pasimatavau ir man idealiai tiko, tik suabejojau dėl praktiškumo. Aišku, už 7 Lt ir grindis galėčiau iššluostyti, bet, kam juos išmesti į balą, jei toks drabužis tik užims spintoje vietą. Tai ką Jūs siūlote? smile.gif

į klubą, mergvakarį, į vestuves mirksiukas.gif su sijonu, kelnėm, džinsais thumbup.gif aišku kad pirk, verksi, kai bus proga, o neturėsi ax.gif
Atsakyti
Apsilankau karts nuo karto. Prisirenku visokių crazy drabužių. Apsiprekinu mažesnių miestukų turguose, kai tik važiuoju pas gimines. Labai geras dalykas norint atrodyti originaliai ir nešvaistyti kalnus pinigų drabužiams. Aišku, solidžiam darbui rūbų nėra, bet laisvalaikiui, kasdienai. Netingėk tik matuotis.
Atsakyti
QUOTE(Valeri @ 2005 07 27, 16:22)

Jeigu negali pamiršti, gal ir verta? g.gif Aš kažkada mačiau fainą paltuką, tiesa, brangiau kainavo, apie 40 Lt, nes buvo visai naujas, bet iki šiol gailiuosi, kad pagailėjau ir nepirkau. Jį būtų reikėję tik truputį patvarkyti, o rudenį jau nešiočiau sau į sveikatą.
Atsakyti