Įkraunama...
Įkraunama...

FP Little people žaisliukai

Sveiki.
Mes irgi esame Little people fanės. Dukrytė gal dar ne visai pagal paskirtį žaidžia, bet delioja, tamposi per dienas tuos gyvūnėlius. Žmogeliukai nelabai domina, zoologinė ji pas mus biggrin.gif Temiškai nelabai žaidžia, bet neseniai gavusi kolekcijos papildymą iš pačio rytą bėga pasilabinti. Turiu galvos skausmą: užsakiau iš Hobby Hall paskutinę jų gyvavimo dieną dukrytei pilį, dar sąskaitos negavau, bet suku galvą kuri pilis įdomesnė:
user posted image
ar vis tik user posted image
Aš labiau esu senų Little people mylėtoja, tų, kurie pastatomi, nesilankstančiom kojom, tad linkstu į antrą variantą. Gal ką galit patarti?
Atsakyti
maniškiui labai patinka dinozaurai - turime 3 rūšių thumbup.gif
Atsakyti
Maniskiams litlle people patys megstamiausi zaisliukai smile.gif Siuo metu labai ieskom laivo, gal kas matet kur galima ji nusipirkti? g.gif
Atsakyti




 ! 
Skelbimai šioje temoje bei visame "Naudingų patarimų" skyrelyje yra draudžiami. "Žaislų" skelbimams yra skirtas atskiras skyrelis forumo "Skelbimų lentoje".  Prašome skelbtis ten. O šio skyrelio temos yra skirtos naudingiems patarimams, savybių  aptarimui, susipažinimui su naujovėmis ir t.t.  
Tokio pobūdžio skelbimai, kaip:  "Siūlau ..... Kaina...." ir "Ieškau/Pirkčiau...... siūlykit...."    bus trinami be jokio išankstinio perspėjimo, o dalyviui gali būti skirtas įspėjimas.


Moderatorė muminukas

Atsakyti
Mano irgi gan nemažai žaidė,bet matyt greit pabodo,tai persimetė ant sesers littlest pet shop,tai dabar greitais tempais renkam šių kolekcija doh.gif
Atsakyti
sveikos mamytes. Dvimetei margytei kas idomiausia butu ir kame veiklos daugiausi, gal galetumet ka patarti ???
Atsakyti
Ir mes prie fanių doh.gif Kai išdėliojam- pilnas kambarys doh.gif turim fermą, zoo, lėktuvą, autobusą........
Žaidžia ir 1 m panelytė ir 6 m sesė kartu lotuliukas.gif
Atsakyti
Mūsų dukrytei labai patinka ir labai mieli fermos FP LP gyvūnėliai. thumbup.gif
Gal kas turit atliekamų? 4u.gif
Atsakyti
SIUO METU TAI PATYS PACIAUSI MANO VAIKO ZAISLAI.TURIME AUTOBUSA,LEKTUVA,GAISRINES IR GREITOSIOS PUNKTO GARAZA,DIDELI MASINELIU GARAZA IR DAR KELETA MASINYCIU SU GARSAIS IS STATYBU SRITIES.
NA IR NER NEI DIENOS,KAD SU KURIUO NORS ZAISLIUKU NEPAZAISTU. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 30 gruodžio 2010 - 11:39
Mano karalaitis turi FP ferma (kaip auksciau parodytoje nuotraukoje) ir zaidzia jis su ja,esu patenkinta pasirinkimu 4u.gif
Atsakyti
laba norejau pasiteirauti su kokiai little people zaisliukais labiausiai zaidzia berniukai?
Atsakyti
jau prisipirkom truputi:) turim atrakcionu parka, ferma, ie garazus kelis ax.gif
Atsakyti