Įkraunama...
Įkraunama...

KET pažeidimai

QUOTE(svajone74 @ 2011 03 04, 10:41)
gal kas esate susidūrę su tokia problemėle: ar galima važinėti dienos metu su įmontuotomis dienos šviesos lempomis, kurias montuojanti įmonė išduoda sertifikatą, nes mane policija vis sustabdo ir primena, kad įsijungčiau trumpas šviesas, nes šitos menkai matomos?
Betgi KET nurodyta:
102. Šviesiuoju paros metu motorinių transporto priemonių, traktorių, savaeigių mašinų vairuotojai privalo važiuoti keliais su įjungtomis artimosiomis arba specialiai šiam metui skirtomis žibintų šviesomis.

Na tai pasiūlykite policininkams KET pasiskaityti. Šito punkto pakeitimas atsirado ne per seniausiai.
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2011 03 04, 12:49)
Na tai pasiūlykite policininkams KET pasiskaityti. Šito punkto pakeitimas atsirado ne per seniausiai.

tai aš ir duodu juodu ant balto parašytą skaityti, o jie vistiek man aiškina, kad nesimato (kai saulė jiems į akis spigina, patampa akli lotuliukas.gif )
Daviau užklausą į kelių direkciją, gal gausiu konkretų atsakymą, nes atsibodo vis stojinėti ir klausytis tų pačių policininkų pasenusių melodijų
Atsakyti
QUOTE(svajone74 @ 2011 03 04, 11:24)
tai aš ir duodu juodu ant balto parašytą skaityti, o jie vistiek man aiškina, kad nesimato (kai saulė jiems į akis spigina, patampa akli  lotuliukas.gif )
Negi jūs tikitės, kad policininkas pripažins klydęs? smile.gif Faktas tas, kad jis jūsų nebaus.

Beje, kur montavotės tuos dienos žibintus, man kuris laikas galvoje irgi kirba mintis juos susimontuoti...
Atsakyti
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2011 03 04, 13:30)
Negi jūs tikitės, kad policininkas pripažins klydęs? smile.gif Faktas tas, kad jis jūsų nebaus.

Beje, kur montavotės tuos dienos žibintus, man kuris laikas galvoje irgi kirba mintis juos susimontuoti...

einu pažiūrėti įmonę ant sertifikato, nes galvelė doh.gif , beje, kuro sąnaudos ryškiai jaučiasi, visą vasarą važinėjau su jom, o man kas 2mėn. dar vis trumpųjų lemputės perdeginėdavo, tai, užkniso ir įsidėjau LED
Papildyta:
QUOTE(lituanus vulgaris @ 2011 03 04, 13:30)

UAB "Tercija", pažymoje net parašyta:
trnsporto priemonė perdirbta pagal UAB "Tercija" techninę dokumentaciją ir atitinka įmonės standarto ......, suderinto su Valstybine kelių transporto inspekcija prie Susisiekimo Ministerijos 2010.01.27 reikalavimus
Atsakyti
Sveikos, turejau siandien keista ivyki, kazkaip neramu man. Tai va, iseinu is parduotuves, lipu i masiniuka, ziuriu netoli stovi policija, na as pajudu ir matau kad jie vaziuoja is paskos manes, kiek pavaziavus pro veidrodeli matau kad jie vis dar vaziuoja uz manes ir pro galinio vaizdo veidrodi matau kad viduj lyg ir mojuoja ta savo lopetele, na as rodau posuki ir suku i salia esancia aikstele, ir matau kad jie nuvaziuoja toliau, i ta pacia vieta kur stovejo mano automobilis pries tai, Tai ir likau nesupratus ar man reikejo sustot ar ne, ar kazkaip kitaip turejau pasielgt? Keista tai kad apvaziavo rata paskui mane,o paskui pamojave nuvaziavo toliau, o gal man reikejo prie ju prisistatyti? doh.gif
Atsakyti
Nesuk sau galvos,jei butum jiems reikalinga-su diskotekom pasivytu ir stabdytu,gal siaip ka ziurinejo,pvz.,technikines lipduka,o gal paprasciausiai patruliuojantis ekipazas,jie vazineja taip keistai ir ziurineja viska,o cia tiesiog sutapo kad paskui tave... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 04 08, 22:44)
Nesuk sau galvos,jei butum jiems reikalinga-su diskotekom pasivytu ir stabdytu,gal siaip ka ziurinejo,pvz.,technikines lipduka,o gal paprasciausiai patruliuojantis ekipazas,jie vazineja taip keistai ir ziurineja viska,o cia tiesiog sutapo kad paskui tave... ax.gif

drinks_cheers.gif o viduj masinoj,tegul jie ta savo lazdele makaluoja kiek tik nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tipo @ 2011 04 08, 20:28)
Sveikos, turejau siandien keista ivyki, kazkaip neramu man. Tai va, iseinu is parduotuves, lipu i masiniuka, ziuriu netoli stovi policija, na as pajudu ir matau kad jie vaziuoja is paskos manes, kiek pavaziavus pro veidrodeli matau kad jie vis dar vaziuoja uz manes ir pro galinio vaizdo veidrodi matau kad viduj lyg ir mojuoja ta savo lopetele, na as rodau posuki ir suku i salia esancia aikstele, ir matau kad jie nuvaziuoja toliau, i ta pacia vieta kur stovejo mano automobilis pries tai, Tai ir likau nesupratus ar man reikejo sustot ar ne, ar kazkaip kitaip turejau pasielgt? Keista tai kad apvaziavo rata paskui mane,o paskui pamojave nuvaziavo toliau, o gal man reikejo prie ju prisistatyti? doh.gif

o gal tiesiog kas nors tavo auto buvo negerai, pvz. benzo bako dangtelis neuždarytas ar pan., todėl ir mojavo, o gal tu pati jiems patikai smile.gif
Atsakyti
Tikrai neisivaizduoju ko man jie ten mojavo, na gal man tik pasirode blush2.gif nes realiai kai as pasukau, galejo privaziuoti,bet jie nuvaziavo toleliau atsistojo..tai taip keistai ir likau nesupratus g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Jei kas budu negerai-stabdytu.Man viena karta bevaziuojant autiko variklio dangtis gale atsidare,tai privaziavo is galo ir uzkauke doh.gif As antra juosta vaziavau,sustojau is karto (nes tuo paciu momentu ir pati jau pastebejau kad dangtis plevesuoja),issokau,palinksejau-aciu,aciu vyrai biggrin.gif jie toliau nuvaziavo,o as irgi dangti uztrenkus biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,
Apšvieskite ką reikia daryti kai pakliūni į autoįvykį, susitarti nepavyksta ir esi kviečiamas į bylos nagrinėjimą.
Atsakyti
QUOTE(Pela_lape @ 2011 04 10, 08:47)
Labas rytas,
Apšvieskite ką reikia daryti kai pakliūni į autoįvykį, susitarti nepavyksta ir esi kviečiamas į bylos nagrinėjimą.

nelabai supratau, su kuo susitarti nepavyksta, su kitu autoįvykio dalyviu, o jūs esate kaltas?
Atsakyti