Įkraunama...
Įkraunama...

KET pažeidimai

QUOTE(Pela_lape @ 2011 04 10, 08:47)
Labas rytas,
Apšvieskite ką reikia daryti kai pakliūni į autoįvykį, susitarti nepavyksta ir esi kviečiamas į bylos nagrinėjimą.

Jei nesusitariat, kviečiat policiją į pagalbą.
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2011 04 11, 20:50)
Jei nesusitariat, kviečiat policiją į pagalbą.

taikliai pasakyta
Atsakyti
Policija buvo iškviesta, įvykį nubraižėm, skundą parašėm, o kas toliau?
Atsakyti
Labas rytas,
Apšvieskite ką reikia daryti kai pakliūni į autoįvykį, susitarti nepavyksta ir esi kviečiamas į bylos nagrinėjimą.

Papildyta:
QUOTE(Pela_lape @ 2011 04 11, 21:04)

tai jei jūs skundą parašėt, tai jus ir kviečia į tos bylos nagrinėjimą, kur ir įrodinėsit savo nekaltumą ar kaltumą smile.gif
Atsakyti
Ką reikia pasiimti į bylos nagrinėjimą? (pvz. :dokumentus, autoįvykio nuotraukas, advokatą)
Gal ko nepaminėjau ar paminėjau per daug?
Atsakyti
QUOTE(Pela_lape @ 2011 04 12, 08:16)
Ką reikia pasiimti į bylos nagrinėjimą? (pvz. :dokumentus, autoįvykio nuotraukas, advokatą)
Gal ko nepaminėjau ar paminėjau per daug?

na advokatas gal jau per daug, bet kartais irgi gali praversti - ypac atpk ismanantis
o siaip reikia tureti masinos dokumentus, draudima, vairuotojo pazymejim. Jeigu turi ivykio vietos nuotraukas, tai jos irgi ne pro sali. Liudininku kontaktai, jeigu tokiu turi.

O del ko susitarti nepavyko - nei vienas kaltes neprisiimat? Policija siaip daznai tokiu atveju ir vietoje issprendzia situacija ir kaltasis jau atvyksta suzinoti, kokia jam bauda bus skiriama.

Atsakyti
Sveiki, nu va...per tiek metu (6 metus 1 karta) gavau pranesima doh.gif , pastaciau masina ir nesumokejau vietune rinkliava , parasyta kad nufotkina masina ir dokumentai ateis pagal adresa. Internete raso kad bauda nuo 80-140 lt.
Gal ir kvailas klausimas, bet gal kazkam taip buvo....1 karta...gal neduos, biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas,

kvieciat policija ir viskas mirksiukas.gif

QUOTE(Pela_lape @ 2011 04 11, 21:04)
kas ta skunda rase ir nelabai suprantu kam g.gif

QUOTE(~MILENA~ @ 2011 04 27, 16:08)
Sveiki, nu va...per tiek metu (6 metus 1 karta) gavau pranesima  doh.gif  , pastaciau masina ir nesumokejau vietune rinkliava  , parasyta kad nufotkina masina ir dokumentai ateis pagal adresa. Internete raso kad bauda nuo 80-140 lt.
Gal ir kvailas klausimas, bet gal kazkam taip buvo....1 karta...gal neduos,  biggrin.gif
nemanau kad praslysit schmoll.gif

einu siandien i draudima, vakar vakarop padariau avarija, nors sako man nereikia eiti i joki draudima, nes as kalta bet nueisiu kad butu ramiau ant sirdies verysad.gif cool.gif o ka veliau, veliau teises bus staciuj giliai ikistos ir lauksim kada kas paves arba viesuoju, kuri jau seniai pamirsau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2011 04 29, 08:04)
einu siandien i draudima, vakar vakarop padariau avarija, nors sako man nereikia eiti i joki draudima, nes as kalta bet nueisiu kad butu ramiau ant sirdies  verysad.gif  cool.gif

O tai kas atsitiko? unsure.gif
Mano vyrui po avarijos reikejo atvykti i draudima, nors ir jis kaltas buvo, tik nebuvau kartu, tai negaliu pasakyti ko jam ten reikejo... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(tiesiog Sun @ 2011 04 29, 15:08)
O tai kas atsitiko? unsure.gif
Mano vyrui po avarijos reikejo atvykti i draudima, nors ir jis kaltas buvo, tik nebuvau kartu, tai negaliu pasakyti ko jam ten reikejo... rolleyes.gif

pasibuciavo abi masinytes ir tiek, niekas aciu dievui nenukentejo cool.gif
Atsakyti
kaži gal kas galėtų pakomentuoti tokią situaciją:
turim pagrindinės ir šalutinės gatvių susikirtimą. Pagrindiniame kelyje esanti mašina pristabdo ir rodo posūkį į kairę (lyg ir nori įvažiuoti į šalutinį kelią). Šalutiniam kelyje esanti mašina nori įsukti į pagrindinį ir rodo posūkį į dešinę. Lyg ir viskas gerai, viena įvažiuoja, kita išvažiuoja. Bet... Pagrindiniam kely esanti mašina nesuka į kairę (t.y. nevažiuoja į šalutinį), bet apsisukinėja. Pagrindinė gatvė neplati + duobėta, apsisukinėdama mašina "kabina" gabaliuką ir šalutinio kelio. Kaži kuo pasibaigtų, jei šalutiniam esanti mašina būtų pradėjusi savo manevrą? Ir kas būtų kaltas?

Toms, kurios žino: veiksmas vyko Kaune, Juozapavičiaus ir Geležinkelio gatvių susikirtime (prie Lukoil degalinės), aš buvau mašinoj, kuri norėjo įvažiuoti į pagrindinį. Po šio manevro vis galvoju, kas būtų kaltas, jei būčiau pradėjusi važiuoti, o apsisukinėjanti mašiną būtų įkirtusi man į šoną, dabar tik "smagiai" panervino, prasukdama per "milimetrovkę" . Gerai, kad sumąsčiau palaukti...
Atsakyti
QUOTE(kakava50 @ 2011 05 18, 15:23)
kaži gal kas galėtų pakomentuoti tokią situaciją:
turim pagrindinės ir šalutinės gatvių susikirtimą. Pagrindiniame kelyje esanti mašina pristabdo ir rodo posūkį į kairę (lyg ir nori įvažiuoti į šalutinį kelią). Šalutiniam kelyje esanti mašina nori įsukti į pagrindinį ir rodo posūkį į dešinę. Lyg ir viskas gerai, viena įvažiuoja, kita išvažiuoja. Bet... Pagrindiniam kely esanti mašina nesuka į kairę (t.y. nevažiuoja į šalutinį), bet apsisukinėja.  Pagrindinė gatvė neplati + duobėta, apsisukinėdama mašina "kabina" gabaliuką ir šalutinio kelio. Kaži kuo pasibaigtų, jei šalutiniam esanti mašina būtų pradėjusi savo manevrą? Ir kas būtų kaltas?

Toms, kurios žino: veiksmas vyko Kaune, Juozapavičiaus ir Geležinkelio gatvių susikirtime (prie Lukoil degalinės), aš buvau mašinoj, kuri norėjo įvažiuoti į pagrindinį. Po šio manevro vis galvoju, kas būtų kaltas, jei būčiau pradėjusi važiuoti, o apsisukinėjanti mašiną būtų įkirtusi man į šoną, dabar tik "smagiai" panervino, prasukdama per "milimetrovkę" . Gerai, kad sumąsčiau palaukti...

Manau, kad kaltas butų vaziuojantis iš šalutinio kelio.
Atsakyti