Įkraunama...
Įkraunama...

KET pažeidimai

Šiaip papildomus vairavimo kursus išklausyti privalo visi, kuriems teisės buvo atimtos nesvarbu kuriam laikui (savaitei, mėnesiui ar metams..), bet dė medicininės tai nesąmonė.. Nauja medicininė reikalinga tada, kai nusižengimas buvo padarytas apsvaigūs nuo alkoholio ar narkotinių medžiagų. Jei Jūsų senoji galioja - ji turi būti tinkama. Pažymos dėl priklausomybės nuo alkoholio ir pan. nereikia.
Pažymėjimo grąžinimas
Nuorodo į įstatymą. 12.3 ir 12.4 punktais pažymėta, kad kai pagal Lietuvos Respublikos įstatymus teisė vairuoti transporto priemones buvo atimta dėl teisės pažeidimo, padaryto esant neblaiviam arba apsvaigusiam nuo narkotikų, vaistų ar kitų svaigiųjų medžiagų

Reziume - Jums reikia tik išklausyti papildomo vairavimo kursus. Medicininė privalo būti galiojanti, o ne naujai gauta 4u.gif Jokių narko/alko.. dispancerių pažymų nepriklauso pateikti. Bent jau taip pagal įstatymą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigulius: 19 balandžio 2012 - 08:34
QUOTE(Sigulius @ 2012 04 19, 08:30)
Šiaip papildomus vairavimo kursus išklausyti privalo visi, kuriems teisės buvo atimtos nesvarbu kuriam laikui (savaitei, mėnesiui ar metams..), bet dė medicininės tai nesąmonė.. Nauja medicininė reikalinga tada, kai nusižengimas buvo padarytas apsvaigūs nuo alkoholio ar narkotinių medžiagų. Jei Jūsų senoji galioja - ji turi būti tinkama. Pažymos dėl priklausomybės nuo alkoholio ir pan. nereikia.
Pažymėjimo grąžinimas
Nuorodo į įstatymą. 12.3 ir 12.4 punktais pažymėta, kad kai pagal Lietuvos Respublikos įstatymus teisė vairuoti transporto priemones buvo atimta dėl teisės pažeidimo, padaryto esant neblaiviam arba apsvaigusiam nuo narkotikų, vaistų ar kitų svaigiųjų medžiagų

Reziume - Jums reikia tik išklausyti papildomo vairavimo kursus. Medicininė privalo būti galiojanti, o ne naujai gauta  4u.gif  Jokių narko/alko.. dispancerių pažymų nepriklauso pateikti. Bent jau taip pagal įstatymą  mirksiukas.gif

ačiū už išsamų atsakymą...patikslinkit jai žinot kiek galioja medicininė? ne 10 m. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo D.E.V.A: 19 balandžio 2012 - 21:47
susižinojau jau kiek galioja....dėkui nebereik
Atsakyti
Sveiki, perskaiciau Jusu zinute tad galeciau Jus nukreipti teisinga linkme kur teisininkas suteiks konsultacija, galbut ir nemokama. Pati buvau susidurusi:).Jei domina rasykite i a.z.

QUOTE(kacumota @ 2012 02 07, 15:47)
Tikiuosi as cia i tema ir galesit pagelbet,kad zinociau ko tiketis.
Situacija tokia-vyrukas teisiu dar neturintis,bet jau issilaikes regitroj teorija sudurniavo sokiuose-isgeres alaus uzsikure masina na ir begazuodamas pajudejo kelis cm.Prisistate policija.Apiformino kaip girtas be teisiu uz vairo.
Kas jam gresia? Koks galetu buti baudos dydis ir kaip dabar bus su teisiu laikymu
Aciu

Atsakyti
Sveikos,

Atėjau ir aš pasiguosti... Vakar Kaune (Savanoriuose) apsisukinėjau sankryžoje ir nepamačiau šviesoforo, gatvė tuščia, mašinų beveik nebuvo, apsisukau ir nuvažiavau.. Sustojau prie kito šviesoforo ir šalia policija sustojo ir parodė man, kad esu sustabdoma. Pasirodo toje sankryžoje, kai apsisukinėjau degė raudonas šviesoforas.. Gavau laikinas teises ir po 2jų savaičių keliausiu į komisiją. Bauda 100-200lt arba teisių atėmimas 1-6mėn. Tai dabar žiauriai pergyvenu, kad neatimtų man jų sad.gif Vairuoju ne daug 4 metai, bet čia pirmas mano gyvenime pažeidimas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonytia @ 2012 05 15, 11:22)
Sveikos,

Atėjau ir aš pasiguosti... Vakar Kaune (Savanoriuose) apsisukinėjau sankryžoje ir nepamačiau šviesoforo, gatvė tuščia, mašinų beveik nebuvo, apsisukau ir nuvažiavau.. Sustojau prie kito šviesoforo ir šalia policija sustojo ir parodė man, kad esu sustabdoma. Pasirodo toje sankryžoje, kai apsisukinėjau degė raudonas šviesoforas..  Gavau laikinas teises ir po 2jų savaičių keliausiu į komisiją. Bauda 100-200lt arba teisių atėmimas 1-6mėn. Tai dabar žiauriai pergyvenu, kad neatimtų man jų sad.gif Vairuoju ne daug 4 metai, bet čia pirmas mano gyvenime pažeidimas  unsure.gif

Man kazkada buvo visiskai analogiska situacija,kai su migrena i turgu nuvaziavau... doh.gif Takart pavyko "susitarti",ir tai tik tada,kai pasakiau,kur dirbu...liko patenkintos abi puses-ir policininkai pavalge,ir as minimaliai (bet vis tiek skausmingai) nukentejus,pasakem viens kitam aciu ir atsisveikinom ax.gif O taip tai buciau be darbo likus... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 05 15, 12:02)
Man kazkada buvo visiskai analogiska situacija,kai su migrena i turgu nuvaziavau... doh.gif Takart pavyko "susitarti",ir tai tik tada,kai pasakiau,kur dirbu...liko patenkintos abi puses-ir policininkai pavalge,ir as minimaliai (bet vis tiek skausmingai) nukentejus,pasakem viens kitam aciu ir atsisveikinom ax.gif O taip tai buciau be darbo likus... doh.gif

O aš nelabai ką ir tariausi.. Mane čia pirmą kart sustabdė tai ir nebuvo kur dėtis.. Paaiškinau iš savo pusės, kad tikrai nemačiau ir žioplai padariau.. Tik vat įdomu kokią baudą gausiu ir kokia tikimybė prarasti teises...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bonytia: 15 gegužės 2012 - 12:17
Viskas nuo teisejo priklauso, jau nors ten netylekit, sakykit, kad gailites, kad gal darbo reikalais reikia vazinetis, pagalvokit, ka sakyt.
Atsakyti
Jei pirmas pazeidimas,teisiu gal ir neatims,tik aisku,reikia pagalvoti ka sakyti ir labai labai gailetis... ax.gif Man nebuvo kur dingti,reikejo truks plys tartis ir susitarti,nes likti be darbo tai... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 05 15, 12:45)
Jei pirmas pazeidimas,teisiu gal ir neatims,tik aisku,reikia pagalvoti ka sakyti ir labai labai gailetis... ax.gif  Man nebuvo kur dingti,reikejo truks plys tartis ir susitarti,nes likti be darbo tai...  schmoll.gif

O tai ir turint tas laikinas nebeleidzia autobusu parkas dirbti?
Atsakyti
QUOTE(mskapas @ 2012 05 16, 09:43)
O tai ir turint tas laikinas nebeleidzia autobusu parkas dirbti?

Nezinau,nebuvo dar galimybes patikrint rolleyes.gif (tikiuosi,kad ir nebus),bet gerai man tikrai nebutu... schmoll.gif Kazkas buvo pravazinejes teises uz mobilu,tai kiek zinau,negalejo dirbt,nors dar lyg ir nebuvo galutinai atimtos...(bet kaip ten tiksliai buvo irgi nezinau). O jei paskui policijoj per posedi atimtu vis del to? Tada iskart is darbo ismestu... verysad.gif Tai jau geriau nerizikuot ir iki to posedzio "nedaeit"... schmoll.gif
Atsakyti
laikinoms teisėms yra nustatytas terminas kiek jos galioja,pvz. vyrui buvo atimtos teisės dviems mėn. laikinos galiojo dvi sav. nuo pažeidimo.
Atsakyti