Įkraunama...
Įkraunama...

KET pažeidimai

QUOTE(mskapas @ 2011 10 18, 09:00)
Tiksliau pasakius, formaliai dabar laikantiems egzaminus kazkokius mistinius mokymus reikes pabaigti, ..

Jeigu nesutinki su įvykio aplinkybėmis ir kreipiesi i policija tai gal ir yra kažkiokios papildomos sąlygos. Jei ne tai tikrai ne. Čia tik tiek kad draudimas bus brangesnis ir viskas.
Papildyta:
QUOTE(wilioke @ 2011 10 18, 09:07)
Aciu labai  4u.gif  4u.gif  4u.gif

nėra už ką mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliamka: 19 spalio 2011 - 20:12
Sveikos,
Gavau laiska,kad turiu i poicija atvykti del keliu eismo taisykliu pazeidimo g.gif va,tik kad buciau prasizengusi labai,tai nepamenu g.gif gal zinote,per kiek laiko ta laiskeli atsiuncia?kokio senumo tas ivykis galetu buti? g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(krr @ 2011 11 18, 11:46)
Sveikos,
Gavau laiska,kad turiu i poicija atvykti del keliu eismo taisykliu pazeidimo g.gif  va,tik kad buciau prasizengusi labai,tai nepamenu g.gif  gal zinote,per kiek laiko ta laiskeli atsiuncia?kokio senumo tas ivykis galetu buti? g.gif  g.gif

Siuo metu vyksta akcija "uzfiksuok keliu eismo taisykliu pazeideja",tai gal kur ir pakliuvai ax.gif Labai raginama fiksuoti nerodancius posukiu,kertancius istisines linijas,stovincius draudziamose vietose ir aplamai visus sukeliancius avarines situacijas.As asmeniskai filmuoju tuos,kurie vaziuoja autobusu juostomis ir stovi stotelese ,tai atsargiai,nepakliukit man po kamera... mirksiukas.gif
Atsakyti
Na merginos, kreipiuosi į kaunietes su klausimėliu. Dar vasarą birželio mėn. Kaune 10 minučių pavėlavau atbėgti į mašiną ir mano stovėjimo laikas jau buvo pasibaigęs ir be abejo radau tą ryškiai rožinį lapelį verysad.gif Deja iki šiol negavau jokio laiško su baudos dydžiu ar pan. Gal man pačiai reikia kreiptis ir klausti kiek susimokėti? Nerimas pradėjo imti, nes niekur nerandu tvarkos kaip viskas vyksta, o antstolių nesinori sulaukti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aida 22 @ 2011 11 18, 12:09)
Na merginos, kreipiuosi į kaunietes su klausimėliu. Dar vasarą birželio mėn. Kaune 10 minučių pavėlavau atbėgti į mašiną ir mano stovėjimo laikas jau buvo pasibaigęs ir be abejo radau tą ryškiai rožinį lapelį  verysad.gif  Deja iki šiol negavau jokio laiško su baudos dydžiu ar pan. Gal man pačiai reikia kreiptis ir klausti kiek susimokėti? Nerimas pradėjo imti, nes niekur nerandu tvarkos kaip viskas vyksta, o antstolių nesinori sulaukti  doh.gif

O kas buvo parasyta ant to lapelio?
Atsakyti
Jūs pažeidėte ..., tai leidžia Jums iškelti administracinio teisės pažeidimo bylą ir skirti baudą. Jūsų automobilio fotografijos bei kiti reikiami dokumentai, fiksuojantys bei įrodantys pažeidimą, dešimt dienų laikotarpyje bus pateikti Kauno miesto Savivaldybės administracijos teisės departamento Viešosios tvarkos tarnybai.

Viskas, daugiau nieko smile.gif
Atsakyti
Hmmm...reiskia,patys turejo kazka atsiusti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2011 11 18, 10:53)
Siuo metu vyksta akcija "uzfiksuok keliu eismo taisykliu pazeideja",tai gal kur ir pakliuvai ax.gif Labai raginama fiksuoti nerodancius posukiu,kertancius istisines linijas,stovincius draudziamose vietose ir aplamai visus sukeliancius avarines situacijas.As asmeniskai filmuoju tuos,kurie vaziuoja autobusu juostomis ir stovi stotelese ,tai atsargiai,nepakliukit man po kamera... mirksiukas.gif

Kad nekviecia uz tuos posukius ir istisines kiek kalbejau... Vargo daugiau nei naudos - sunku nustatyti tikslu laika, video/foto kompiuterini apdorojima, kartais kokybe net numeriu neleidzia nustatyt ir panasiai. smile.gif
Didziausia galimybe turbut dabar pakliut ant maskuotu masinu. smile.gif
Atsakyti
Norečiau konsultacijos nes susiduriu su tuo pirmą kartą, gal kas jau tai patyrėt ir žinote? Į mane įvažiavo vienas žioplys, jau susitvarkiau viską, atgavau sutaisytą mašiną, bet jo draudimas atsiuntė man laišką. Bėda ta, kad laiško kol kas pati neturiu, jis pas bobulę, kuri ne ką ten supranta ir jai per sunku viską man perskaityti doh.gif Davė kontaktus, bet dar neskambinu, nes man kainuoja, o už internetą taip ar taip moku, tai ir rašau jums smile.gif Taigi klausimas būtų toks ar aš kaip nukentėjusioji privalau kažką kaltininko draudimui dar padaryti? Nuvežti dokumentus apie taisymus, kažkokias faktūras? Apakus aš truputį, žmogus ir taip nukenti, sugadina tau mašiną, laiką, pinigus, kurių niekas nekompensuoja skambinėjimui po draudimus, servisus ir mašinos vežimus į servisus ir dar jiems kažką vežioti ar faksuoti? Ne autoservisas turi, o aš? unsure.gif doh.gif Ir dar kažkoks lapas pridėtas su sąskaita, kad pinigus pravesti ir atseit jei neturi pretenzijų tai ok, tik bobulė visai nesuprato kas ten, o aš tuo labiau, pirmas man kartas toks doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zabyte @ 2012 01 23, 13:21)
Norečiau konsultacijos nes susiduriu su tuo pirmą kartą, gal kas jau tai patyrėt ir žinote? Į mane įvažiavo vienas žioplys, jau susitvarkiau viską, atgavau sutaisytą mašiną, bet jo draudimas atsiuntė man laišką. Bėda ta, kad laiško kol kas pati neturiu, jis pas bobulę, kuri ne ką ten supranta ir jai per sunku viską man perskaityti doh.gif Davė kontaktus, bet dar neskambinu, nes man kainuoja, o už internetą taip ar taip moku, tai ir rašau jums smile.gif Taigi klausimas būtų toks ar aš kaip nukentėjusioji privalau kažką kaltininko draudimui dar padaryti? Nuvežti dokumentus apie taisymus, kažkokias faktūras? Apakus aš truputį, žmogus ir taip nukenti, sugadina tau mašiną, laiką, pinigus, kurių niekas nekompensuoja skambinėjimui po draudimus, servisus ir mašinos vežimus į servisus ir dar jiems kažką vežioti ar faksuoti? Ne autoservisas turi, o aš? unsure.gif doh.gif Ir dar kažkoks lapas pridėtas su sąskaita, kad pinigus pravesti ir atseit jei neturi pretenzijų tai ok, tik bobulė visai nesuprato kas ten, o aš tuo labiau, pirmas man kartas toks doh.gif

Nuu...kai man buvo panasus atvejis (kaltininke buvau ne visai as,bet dokumentuose as ax.gif ),tai gal po menesio draudimas atsiunte informacija,kiek nukentejusiam buvo pinigu ismoketa,gal,sakau,ir pati gavai kazka panasaus... g.gif Geriausia,aisku,perskaityti laiskeli...arba susisiekti su draudimo bendrove,galima juk ir internetu...
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2012 01 23, 18:50)
Nuu...kai man buvo panasus atvejis (kaltininke buvau ne visai as,bet dokumentuose as ax.gif ),tai gal po menesio draudimas atsiunte informacija,kiek nukentejusiam buvo pinigu ismoketa,gal,sakau,ir pati gavai kazka panasaus... g.gif  Geriausia,aisku,perskaityti laiskeli...arba susisiekti su draudimo bendrove,galima juk ir internetu...

Teikėsi atrašyti po paros, labai jau keista ta kompanija, negirdėta visai. Tai atsiprašė už sutrukdymą biggrin.gif Aš taip ir galvojau, kad ne mano bulvės, ne mano burokai tie visi reikalai, matomai koks nevykęs vadybininkas įdarbintas, be reikalo registruotus laiškus siuntinėja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aida 22 @ 2011 11 18, 19:36)
Jūs pažeidėte  ..., tai leidžia Jums iškelti administracinio teisės pažeidimo bylą ir skirti baudą. Jūsų automobilio fotografijos bei kiti reikiami dokumentai, fiksuojantys bei įrodantys pažeidimą, dešimt dienų laikotarpyje bus pateikti Kauno miesto Savivaldybės administracijos teisės departamento Viešosios tvarkos tarnybai.

Viskas, daugiau nieko smile.gif

Sveika, as senamiestyje Vilniuje ryte radau grazu, rysku raudona lapuka, tekstas panasus..tai as jiems paskambinau, pasakiau, kad esu ne is Vln, kad negalesiu atvykti, tai mane atleido nuo atsakomybes, nes bauda siaip, nuo 80 iki 150lt uz parkinga ne vietoje, tai uz laiko 10min velavima, max kokiu 20lt, paskambink pati, jeigu negavai dar jokiu laisku...beje, kieno vardu auto registruotas???
Papildyta:
QUOTE(krr @ 2011 11 18, 11:46)
Sveikos,
Gavau laiska,kad turiu i poicija atvykti del keliu eismo taisykliu pazeidimo g.gif  va,tik kad buciau prasizengusi labai,tai nepamenu g.gif  gal zinote,per kiek laiko ta laiskeli atsiuncia?kokio senumo tas ivykis galetu buti? g.gif  g.gif

As laiska uz pazeidima gavau praejus 3men., policijoj dabar neskuba, turi jie darbu...Beje, pasikeitusi baudu skyrimo tvarka, tai buk rami, laaabai stipriai nebaus, as uz 30km per valanda virsyta greiti gavau tik 50lt ax.gif
Atsakyti