Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Bonda, geles tiesiog nerealios wub.gif wub.gif Ypac 3 paskutines wub.gif
Norejau savo viena gelyte idet, bet dabar tik sleptis po tokiu grozybiu swoon.gif karsta.gif Bet vis tiek pasigirsiu. blush2.gif
Dziugina ji mane ziedeliais nuo gruodzio men. Viena partija jau nuzydejo, o ji toliau leidzi kitus ziedelius bigsmile.gif rolleyes.gif

Atsakyti
lucky labai grazi gelyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lucky @ 2008 04 18, 18:24)
Bonda, geles tiesiog nerealios wub.gif  wub.gif Ypac 3 paskutines wub.gif
Norejau savo viena gelyte idet, bet dabar tik sleptis po tokiu grozybiu swoon.gif  karsta.gif Bet vis tiek pasigirsiu. blush2.gif

lb grazi, parodyk dar savo akvariuma, aisku cia ne i tema blush2.gif bet merginos gal lb nepyks ax.gif
Atsakyti
Labutis mamytes.
Jau kuri laika seku sita temele, gavau pora orchideju,tai dar visai naujoke esu ju auginime rolleyes.gif bet bent jau suzinojau,kaip jas laistyti ir priziureti..viena sekmingai augina lapukus,bet va kita mano gelyte atrodo nekaip,ja gavau tokiom saknim,kokios ir yra nuotraukoj, tik pajudinus labai lengvai issitrauke is substrato,pabandziau pasodinti atgal bet dabar ziuriu kad lapeliai visai nulinke,tai ka patartumet-reanimatoriun ja ar kaip?aciu is karto 4u.gif
user posted image
o cia va ji tokia visa:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingosa @ 2008 04 18, 18:48)
Labutis mamytes.
Jau kuri laika seku sita temele, gavau pora orchideju,tai dar visai naujoke esu ju auginime rolleyes.gif bet bent jau suzinojau,kaip jas laistyti ir priziureti..viena sekmingai augina lapukus,bet va kita mano gelyte atrodo nekaip,ja gavau tokiom saknim,kokios ir yra nuotraukoj, tik pajudinus labai lengvai issitrauke is substrato,pabandziau pasodinti atgal bet dabar ziuriu kad lapeliai visai nulinke,tai ka patartumet-reanimatoriun ja ar kaip?aciu is karto  4u.gif

isodink ir kuri laika nelaistyk, poto patarciau karsta dusa g.gif ir ziedstiebi nupjauciau g.gif

gal zinoves geriau patars g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 18, 17:48)
lb grazi, parodyk dar savo akvariuma, aisku cia ne i tema blush2.gif bet merginos gal lb nepyks ax.gif

Mano akva yra musu akvistu albumiuky ax.gif
Atsakyti
laba diena,mano orchideja neprazysta ,as ja kai ji prazydejo persodinau ir nukirpau ziedkocius ir nuo to laiko isleido viena lapuka ir tos saknys grazios ju vis daugeja ,bet zydejimo pozymiu ne vieno...kaip ja prazydint...
as ja ir tresiu ir siltu dusu palepini . unsure.gif
Atsakyti
mergaites giriuosi gausiu masdevalija ryt jau turesiu namie wub.gif ,na nuo tokiu groziu nemiga gali paimti wub.gif labai grazios nuotraukos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rytine rasa @ 2008 04 18, 20:03)
mergaites giriuosi gausiu masdevalija ryt jau turesiu namie  wub.gif ,na nuo tokiu groziu nemiga gali paimti  wub.gif labai grazios nuotraukos  wub.gif

oi kaip tau faina, isivaizduoju kaip lauki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 04 18, 19:11)
oi kaip tau faina, isivaizduoju kaip lauki  thumbup.gif

patikekit kaip spirgu kaip spirgutis blush2.gif thumbup.gif wub.gif ech kokia sunki naktele bus laukimo wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytine rasa: 18 balandžio 2008 - 19:21
QUOTE(lucky @ 2008 04 18, 19:14)
Mano akva yra musu akvistu albumiuky ax.gif

niu parodyk gi 4u.gif labai idomu pasidare tongue.gif prasau prasau - kokia nuorodeleeee!!! 4u.gif

Arba bent pasakyki, kaip i ta akvistu albumiuka nusbelsti??? g.gif
Atsakyti
Merginos turiu kalusymeli smile.gif Dendrobiumas kai perzida ar jis is to pacio stebo( pseudo bulves) dar isleidzia ziedkoti, ar jau ne? Ar reikai laukti naujo is po substrato isdygstancio stebo?

Atsakyti