Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

tuk tuk tuk.... bandysiu dar karta prisibelsti... cia pries pora puslapiu bandziau isilieti i jusu kompanija bet visi proignoravo...
PRIIMKIT MANE , PLZ 4u.gif

AR jus perkate labai brangias orchidejas kurios kainuoja virs 60 lt? ar uzsisakote is interneto?

as turiu irgi 3 phalikus (2 nukainuotus pirkau,o viena vyras padovanojo praeitais metais - ir dabar jis reanimuojamas sad.gif bet jau leidzia 3 saknis smile.gif o gal ir ziedkoti koki assa.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 04 21, 12:34)
kolkas nieko su ja nedaryk, geriau imesk mums cia jos nuotrauka  mirksiukas.gif

Neturiu fotoaparato sad.gif neišeina man čia vaizdiškai girtis unsure.gif

QUOTE(Taniushka @ 2008 04 21, 12:41)
tuk tuk tuk.... bandysiu dar karta prisibelsti... cia pries pora puslapiu bandziau isilieti i jusu kompanija bet visi proignoravo...
PRIIMKIT MANE , PLZ  4u.gif

AR jus perkate labai brangias orchidejas kurios kainuoja virs 60 lt? ar uzsisakote is interneto?

Nu aš tai priimu biggrin.gif nes mane irgi priėmė ax.gif Tik patarti nelabai galiu kuom. Brangių neperku, nes neįperku biggrin.gif Galėčiau - pirkčiau bigsmile.gif
Atsakyti

as turiu irgi 3 phalikus (2 nukainuotus pirkau,o viena vyras padovanojo praeitais metais - ir dabar jis reanimuojamas sad.gif bet jau leidzia 3 saknis smile.gif o gal ir ziedkoti koki  assa.gif

mes visus priimam i savo gretas mirksiukas.gif Visos perka ivairias gelytes, tiek pigesnes tiek brangesnes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iiudna @ 2008 04 21, 10:14)
a mano viena reanimuojama orche pradejo leist saknele thumbup.gif  turim sansu isgyvent... rolleyes.gif

cia kuri bigsmile.gif ax.gif

tuk tuk tuk.... bandysiu dar karta prisibelsti...

matyt per tyliai barskenais lotuliukas.gif negirdejom ax.gif
nu ir kokia tu saunuole thumbup.gif ir su reanimuota susidoroji thumbup.gif
Atsakyti

as turiu irgi 3 phalikus (2 nukainuotus pirkau,o viena vyras padovanojo praeitais metais - ir dabar jis reanimuojamas sad.gif bet jau leidzia 3 saknis smile.gif o gal ir ziedkoti koki  assa.gif

as tai brangias gaunu dovanu nuo vyro 4u.gif, bet jau ir tas isigudrino sako pati nusipirk, nes geriau zinai kuriu nori biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aneizza: 21 balandžio 2008 - 11:56
as tai ieskau pigiu, kazkaip man gaila 60 moketi uz orche, bet manau priklauso ir nuo rusies geles, juk retesnes ju ir kaina atitinkama g.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 21, 12:59)
as tai ieskau pigiu, kazkaip man gaila 60 moketi uz orche, bet manau priklauso ir nuo rusies geles, juk retesnes ju ir kaina atitinkama g.gif

renkuosi ir pagal kaina, spalva, na bet jei kokia labai krenta i aki tai atgailiu ir daugiau nei 25 Lt blush2.gif
Atsakyti
priimam thumbup.gif
as tik 1 turiu kuria gavau dovanu, bet manau ji apie 60 kainavo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 04 21, 11:44)
mes visus priimam i savo gretas  mirksiukas.gif  Visos perka ivairias gelytes, tiek pigesnes tiek brangesnes smile.gif

paklausiau del to kad labai jau man tos orchidejos brangiausios patinka , bet po tos kuria vyras padovanojo (ne is pigiu) bijau pirkti tai nusipirkau 2 nukainuotus kad pasipraktikuoti biggrin.gif
Papildyta:
veliau daugiau laiko turesiu parodysiu savo reanimacijos palata smile.gif
Papildyta:
vakare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 04 21, 13:07)
paklausiau del to kad labai jau man tos orchidejos brangiausios patinka , bet po tos kuria vyras padovanojo (ne is pigiu) bijau pirkti tai nusipirkau 2 nukainuotus kad pasipraktikuoti  biggrin.gif
Papildyta:
Papildyta:
vakare smile.gif

oi laukiam laukiam nuotraukyciu laukiam 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 04 21, 13:01)
renkuosi ir pagal kaina, spalva, na bet jei kokia labai krenta i aki tai atgailiu ir daugiau nei 25 Lt  blush2.gif

as tai iki 20 stengiuos pirkti, bet ne visada iseina tongue.gif

QUOTE(Taniushka @ 2008 04 21, 13:07)

vakare smile.gif

oi cia mes fotkes tiesiog ir dievinam wub.gif tu mums ne tik palata rodyk, bet visa savo turta mirksiukas.gif
Atsakyti
Noreciau ir as savo numyletine parodyti, gal dar ka patartumet, bet nemoku ikelti foto doh.gif
Pabandysiu kuria diena gal iseis mirksiukas.gif
Atsakyti