Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

Sveikos pleputes 4u.gif As irgi registrojos naujoj temoj. Ir rodau savo naujoke

user posted image

O cia visos grazoliukes kurios dabar zydi

user posted image

Ir dar noriu pasidziaugti, kad dar 2 mano vargseles augina ir naujas saknys ir naujus lapus thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(aneizza @ 2008 04 17, 23:13)
gali ji nupjauti ties 3 - 4 nareliu  smile.gif , vienoms is karto po prazydejimo dziuna ziedkociai kitoms ne, o nuo ko cia priklauso nezinau  g.gif

Tai as ji is karto nukirpau.Bet kazkaip labai jau idomiai ir labai greitai nudziuvo,nes dar pumpuru buvo neislindusiu verysad.gif
Atsakyti
[quote=taniai,2008 04 17, 23:14]Sveikos pleputes  4u.gif  As irgi registrojos naujoj temoj. Ir rodau savo naujoke

o kaip grazu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aneizza: 17 balandžio 2008 - 22:25
[quote=taniai,2008 04 17, 23:14]
Sveikos pleputes 4u.gif As irgi registrojos naujoj temoj. Ir rodau savo naujoke

Pamaciau tavo grazuoles ir negaliu atsiziureti thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(taniai @ 2008 04 18, 03:14)
Sveikos pleputes  4u.gif  As irgi registrojos naujoj temoj. Ir rodau savo naujoke

user posted image

O cia visos grazoliukes kurios dabar zydi

user posted image

Ir dar noriu pasidziaugti, kad dar 2 mano vargseles augina ir naujas saknys ir naujus lapus  thumbup.gif

wub.gif Įspūdinga naujokė wub.gif Kokia žiedų gausybė ir dar pumpurų bigsmile.gif
Ir kitos labai gražios gėlytės wub.gif Čia tavo pražydintos?
Atsakyti
na jus ir rasot... y pasaulio rekorda papulsim.... biggrin.gif
Atsakyti
MERGINOS BUKIT GEROS ISTRINKIT NUOTRAUKU NUORODAS,NEUZKRAUKIT PUSLAPIO.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kerincioji: 17 balandžio 2008 - 22:25
QUOTE(Iiudna @ 2008 04 17, 23:23)
na jus ir rasot... y pasaulio rekorda papulsim.... biggrin.gif

jo jau turetumem lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kendra @ 2008 04 17, 22:37)
Gėlė man ir yra svarbiausia, bet vaizdas toks, kad šaknys sudžiuvo... Kai tik ją gavau po substraktą lakstė kažkokie maži balti vabaliukai, išpurškiau Shults insect spray. Gyvunija dingo, bet ir šaknys baigia sunykti. Dabar mąstau gal čia purškalas pakenkė  g.gif

o tu jai karsta dusa padaryk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 17, 23:31)
o tu jai karsta dusa padaryk mirksiukas.gif

thumbup.gif nu rena karsto duso niekada nepamirs 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu aciu drinks_cheers.gif
visos kitos tai pirktos su ziedais. As dar beveik naujoke nuo grodzio susirgau "orchideju manija" biggrin.gif
Per ta laika ismokau ne tik priziureti gelytes, bet viena ir numarint spejau verysad.gif pasodindama i lietuviska substrata orchidejom.
Bet esu gera mokyne ir pasitaisiau, savo grazoliukems uzsakineju substrata is skm. O gelytes man atsidekoja naujom saknim ir lapais. kaip pamaciau , kad mano pirkta nukainuota orchideja , kuri beveik neturi saknu , lapa leidzia is laimes net sokti norejau biggrin.gif , o dabar ir nauju saknu atsirado. O kita kuriai irgi teko siek tiek pagyventi blogome substrate kaip pasiutusi pradejo leisti saknis. tai dabar lauksiu su nekantrumu ziedkociu
Atsakyti
Na va dar tokia turiu orchideja mirksiukas.gif Ji turi is viso tiktai 3 lapus vienas jau pgelto tuoj nukrysti turetu ir antras lapas man nepatinka irgi turbut ji ismes.Tai liks tik su vienu lapu verysad.gif Saknys zalios grazios

user posted image
Atsakyti