Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(skm @ 2008 04 18, 12:42)
vazoneli i maiseli?  g.gif todel taip ilgai ir laikosi dregme...

taip. jau isemiau pasiskaicius blush2.gif na mano pirmoji orche mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai vis svajoju apie Vanda wub.gif bet cia tik svajones....echhhh... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 18, 12:15)
as tai vis svajoju apie Vanda wub.gif bet cia tik svajones....echhhh... ax.gif

as irgi wub.gif wub.gif apie tokia melyna, kur buvau idejus nesenai wub.gif wub.gif o jos labai lepios? blush2.gif ax.gif tos vandos? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 04 18, 12:18)
as irgi wub.gif  wub.gif apie tokia melyna, kur buvau idejus nesenai wub.gif  wub.gif o jos labai lepios? blush2.gif  ax.gif tos vandos? biggrin.gif

vat kur buvai imetus tai jega thumbup.gif wub.gif bet tokiu as nemaciau schmoll.gif
kad as net nzn, kaip cia su tom Vandom, kai neturiu, tai ir nesiskaiciau, vat jei isigyciau tada pasidomeciau blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 18, 12:23)
vat kur buvai imetus tai jega thumbup.gif  wub.gif bet tokiu as nemaciau schmoll.gif
kad as net nzn, kaip cia su tom Vandom, kai neturiu, tai ir nesiskaiciau, vat jei isigyciau tada pasidomeciau blush2.gif  tongue.gif

vat alpstu as del anos wub.gif wub.gif reikejo man ja parsivezt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif -kontrobanda lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 04 18, 12:37)
vat alpstu as del anos wub.gif  wub.gif reikejo man ja parsivezt lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  -kontrobanda lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

galejai kokia dezike prisikraut ir veztis, jei jau soodintu tai nors uz kieki nemaza, o cia del vienos tai manau net nevereta terliotis biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 04 18, 12:44)
galejai kokia dezike prisikraut ir veztis, jei jau soodintu tai nors uz kieki nemaza, o cia del vienos tai manau net nevereta terliotis biggrin.gif  lotuliukas.gif

nu ten butu prigriebe, nes negalima augalu is Indonezijos vezt doh.gif lotuliukas.gif galiu parodyt, kiek as ten ju maciau blink.gif blink.gif wub.gif thumbup.gif grazuoliu wub.gif
grazesnes foto biggrin.gif biggrin.gif
user posted image
user posted image
cia tik populiariosios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2008 04 18, 12:52)
nu ten butu prigriebe, nes negalima augalu is Indonezijos vezt doh.gif  lotuliukas.gif
galiu parodyt, kiek as ten ju maciau blink.gif  blink.gif  wub.gif  thumbup.gif grazuoliu wub.gif
grazesnes foto biggrin.gif  biggrin.gif

o gal ir ne nail.gif o cia bizni butum pavarius tongue.gif
dziavuliau user posted image nu tu cia pradejai rodyt karsta.gif tigi taip ir nualpti galima swoon.gif
Atsakyti
oi kiek daug grazuoliu vienoje vietoje smile.gif
Atsakyti
Jau grozis koks wub.gif
Atsakyti
Bonda, dar bigsmile.gif Noriu dar flirt.gif bigsmile.gif Labai jau gražu.
Atsakyti
QUOTE(rytine rasa @ 2008 04 18, 10:04)
ar nieks negales pagelbeti zenkti zingsni link svajones  unsure.gif

orchidejos.lt mačiau yra masdevalija
Atsakyti