Įkraunama...
Įkraunama...

Mokamas skiepas nuo vėjaraupių

Aš neskiepijau savo mergaičių šiuo skiepu,persirgo ir taip.O vat draugės berniukas jau baiginėja sirgti vėjaraupiais,nors buvo skiepytas prieš 3 metus doh.gif Sirgo kaip ir visi,dvi dienos su temperatūra,spuogiukai ir tt.Tai kaip suprast skiepo naudą blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltupyte @ 2009 03 17, 21:13)
Aš neskiepijau savo mergaičių šiuo skiepu,persirgo ir taip.O vat draugės berniukas jau baiginėja sirgti vėjaraupiais,nors buvo skiepytas prieš 3 metus doh.gif Sirgo kaip ir visi,dvi dienos su temperatūra,spuogiukai ir tt.Tai kaip suprast skiepo naudą blink.gif

Mamytes,taigi visur skelbiama,kad skiepai nuo ligu neapsaugoja,tiksliau tik 50%,o apsaugoja tik nuo galimų komplikacijų(ir tai turbūt ne visada).Mano dukra sirgo vėjaraupiais ir sunkiai,bet niekada nepasigailejau,kad neskiepijau.(nors nuo kitų ligų ji skiepyta)
Atsakyti
Nespejau dar perskaityti visu nuomoniu apie si skiepa, bet ju esama labai ivairiu... Oi net nezinau, ka cia reiks daryti... g.gif Ant nosies tas skiepijimas... g.gif Kaip sakoma, cia kiekvieno pasirinkimas, bet reikia pasverti gerai... unsure.gif
Atsakyti
as ir galvoju ka daryti del skiepo ir nieko nesugalvoju doh.gif bet manau skiepysiu, kad isvengti nors komplikaciju ax.gif
Atsakyti
Tiesa,dar duosiu patarimą,jei anksčiau nebuvo rašyta apie tai ax.gif Kai susirgo mūsų mergaitės,susirgo ir vyras kartu,laimė turėjom kaimyną gydytoją,tad šis iškarto išrašė Acic geriamų vaistų,kad simptomai būtų švelnesni,padeda tie vaistai,bet juos galima gerti tik suaugusiems ir jie receptiniai mirksiukas.gif
Atsakyti
Skaičiau skaičiau ir nusprendžiau neskiepyti, sirgsim natūraliai ax.gif
Atsakyti
Aš dar neperskaičiau visko, bet, manau skiepysimės, nesinori mergytei randelių vs gyvenimui schmoll.gif , pas mano tėvą, visas veidas randuotas nuo vaikystėje buvusių vėjaraupių blink.gif . Ir šiaip, dėl komplikacijų baisu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(manima @ 2009 03 25, 13:12)
Aš dar neperskaičiau visko, bet, manau skiepysimės, nesinori mergytei randelių vs gyvenimui schmoll.gif , pas mano tėvą, visas veidas randuotas nuo vaikystėje buvusių vėjaraupių blink.gif . Ir šiaip, dėl komplikacijų baisu unsure.gif

o prifarsiruoti vaika chemikalais esanciais vakcinoje nebaisu ? blink.gif
sirgti gali ir skiepytas, gal siek tiek lengviau.

Mano sirgo neskiepyta - jokiu randeliu neliko ir tikrai jokia nebaisi liga. Tarp kitko persirgus tarsi imuninis varikliukas uzsivede vaikui, nes iki to tai sirgdavo kas savaite ir rimtai, o dabar metai laiko 2 slogeles tik tureje esam.

Tarp kitko pediatre musu irgi nepatare skiepyti nuo vejaraupiu.
Atsakyti
QUOTE(Zuwytes @ 2009 03 25, 14:10)
Tarp kitko pediatre musu irgi nepatare skiepyti nuo vejaraupiu.

O mūsų pediatrė, tarp kitko, patarė skiepyti. kiek gydytojų, tiek nuomonių.

beje, ir aptys norėjom skiepyti, nes turim tam ir priežasčių. be to, nemanau, akd vėjaraupiai tokia liga, kuria vaikas turi "privalomai" sirgti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jusma: 30 kovo 2009 - 15:37
QUOTE(Jusma @ 2009 03 30, 16:37)
O mūsų pediatrė, tarp kitko, patarė skiepyti. kiek gydytojų, tiek nuomonių.

Mūsų pediatrė (labai gera pažįstama) nesiųlė primygtinai, bet irgi patarė pasiskiepinti prieš darželį. Taip ir padarysim smile.gif Kam bereikalingai rizikuot schmoll.gif
Atsakyti
Mano vaiko grupeje vejaraupiu karantinas. Persirgo ar serga jau beveik visi. Ir kas idomiausia - susirgo visi skiepyti blink.gif Visu smulkmenu nezinau, gal jie nepersebiausiai buvo skiepyti ir nespejes imunitetas susidaryti g.gif Vienas vaikas skiepytas labai sunkiai persirgo, palyginti su mano neskiepytu. mano tik keletas spuogeliu buvo, nei niezejo, nei per daug karsciavo (tik viena diena iki 38).
Papildyta:
Mano vaiko grupeje vejaraupiu karantinas. Persirgo ar serga jau beveik visi. Ir kas idomiausia - susirgo visi skiepyti blink.gif Visu smulkmenu nezinau, gal jie nepersebiausiai buvo skiepyti ir nespejes imunitetas susidaryti g.gif Vienas vaikas skiepytas labai sunkiai persirgo, palyginti su mano neskiepytu. mano tik keletas spuogeliu buvo, nei niezejo, nei per daug karsciavo (tik viena diena iki 38).
Atsakyti
Man gydytoja tai nerekomendavo skiepyt schmoll.gif , nes tas skiepas ne visam gyvenimui. Tai aš ir neskiepijau. Susirgo mano vaikis vėjaraupiais ir viskas labai normaliai praėjo, tik išbėrė ir viskas. O va daržely buvo vaikas paskiepytas ir vistiek susirgo. Tai man tie vėjaraupių skiepai kažkokie abejotini g.gif
Atsakyti