QUOTE(-LiuksE- @ 2012 05 17, 08:39)
O matot

reiskia veikia skiepas

Seniau kaip suprantu nekalbejo apie revakcinacija, paskui sake , kad sesiu metu reikia, o daba nusprende, kad po sesiu savaiciu.
Idomi pas jus situacija

jei mergyte net du bumus vejaraupiu darzelyje prabuvo ir nesusirgo tai reiskia imuniteta turi. Bet va gydytojai sako, kad imunitetas gali silpti ir jei vyresnis vaikas susirgs bus sunkesne ta ligos forma. Gal del to sesiu metu dar pastiprina ta skiepa. Nes sako, kad suaugusiema ta liga piktesne buna.
tai va kad nebuvo anščiau jokios revakcinacijso tikrai.nes kai skiepijau,tą gerai pamenu.ir visą laika nebuvo pas ją kortelėj tokio lapelio su užrašu,kad reikia revakcinacijos

nesenai atsirado tik,šio mėnesio bėgyje

nes nesenai buvom pas gydytoją ir kortelėj jo nebuvo,o db nuėjom vakar-žiūriu yra

reiškias ne tik kad reikia revakcinuotis,bet ir pinigų reik man atrodo

nes tokia jau ten ta mūsų polikliniką,už kiekvieną procedūrą reik 3lt susimokėti,krizė,už reikmenis mokeisi
dėl patikimumo,veikia kaip suprantu,o jei veikia,kažkaip jokio noro daugiau nėr ten badytis

pvz mano vyras nesirgęs,nesiskiepijęs.per tuos bumus pana neparnesš jam,nesusirgo

nors kaip ir baisu,kaip jam kaži būtų jei susirgtų.... aš persirgusi.mažoji bus matyt kas bus ateityje
šiuo metu esu apmastymuose