Įkraunama...
Įkraunama...

Mokamas skiepas nuo vėjaraupių

QUOTE(Fifux'e @ 2012 05 16, 21:33)
Nu man ji snd ir vizito metu sako iki mokyklos reiks dar karta pasiskiepyti blink.gif ziu tokiom akim ir netikiu doh.gif  blyn,ne pagal plana man tokios islaidos. Sunervino istikro. Mazes tikrai neskiepysiu  schmoll.gif

Susidaro tikrai nemaza suma, gaunas 312lt.pilnas komplektas.
Atsakyti
QUOTE(-LiuksE- @ 2012 05 16, 21:48)
Susidaro tikrai nemaza suma, gaunas 312lt.pilnas komplektas.

doh.gif schmoll.gif
mano mam kai maža pana mano buvo užsigedė,kad reik skiepyti.nu paskeipijom.nu bet dar nebuvo kalbos tada,akd reikės perskiepyti ir pn doh.gif aplamai,darželyje jau buvo du bunai vėjaraupių,ji visą laiką ėjo į darželį,nesirgo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 05 17, 07:56)
doh.gif  schmoll.gif
mano mam kai maža pana mano buvo užsigedė,kad reik skiepyti.nu paskeipijom.nu bet dar nebuvo kalbos tada,akd reikės perskiepyti ir pn doh.gif aplamai,darželyje jau buvo du bunai vėjaraupių,ji visą laiką ėjo į darželį,nesirgo g.gif

O matot g.gif reiskia veikia skiepas thumbup.gif Seniau kaip suprantu nekalbejo apie revakcinacija, paskui sake , kad sesiu metu reikia, o daba nusprende, kad po sesiu savaiciu.
Idomi pas jus situacija g.gif jei mergyte net du bumus vejaraupiu darzelyje prabuvo ir nesusirgo tai reiskia imuniteta turi. Bet va gydytojai sako, kad imunitetas gali silpti ir jei vyresnis vaikas susirgs bus sunkesne ta ligos forma. Gal del to sesiu metu dar pastiprina ta skiepa. Nes sako, kad suaugusiema ta liga piktesne buna.
Atsakyti
QUOTE(-LiuksE- @ 2012 05 17, 09:39)
Gal del to sesiu metu dar pastiprina ta skiepa. Nes sako, kad suaugusiema ta liga piktesne buna.

tai suaugus net ir su revakcinacijs skiepas nesaugos,nes neveiks visą gyvenimą.Laikui bėgant skiepo veiksmingumas vis mažėja ir imunitetas tai ligai silpsta,nesvarbu,kiek buvo tų revakcinacijų vaikystėje
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žydrynė: 17 gegužės 2012 - 09:42
QUOTE(žydrynė @ 2012 05 17, 10:38)
tai suaugus net ir su revakcinacijs skiepas nesaugos,nes neveiks visą gyvenimą.Laikui  bėgant skiepo veiksmingumas vis mažėja ir imunitetas tai ligai silpsta,nesvarbu,kiek buvo tų revakcinacijų vaikystėje

Gydytoja sake, kad po dvieju skiepu igaunamas imunitetas visam gyvenimui. Bet manau cia labai individualu. Kartais ir naturaliai persirge vaikiukai ir kaip sako , kad igave imuniteta visam gyvenimui- suserga suauge. Niekas cia nezino kaip bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-LiuksE- @ 2012 05 17, 12:20)
Gydytoja sake, kad po dvieju skiepu igaunamas imunitetas visam gyvenimui. Bet manau cia labai individualu. Kartais ir naturaliai persirge vaikiukai ir kaip sako , kad igave imuniteta visam gyvenimui- suserga suauge. Niekas cia nezino kaip bus mirksiukas.gif

o kada pradeta skiepinti vakcina nuo vejaraupiu, kad taip drasiai teigiama jog imunitetas visam gyvenimui?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2012 05 17, 12:43)
o kada pradeta skiepinti vakcina nuo vejaraupiu, kad taip drasiai teigiama jog imunitetas visam gyvenimui?

Tikrai nemanau, kad ant tiek senai, kad galetu taip teigti. Bet teigia mirksiukas.gif Nors kaip ir rasiau dadeda sakini, kad kiekvienas zmogus individualus ir nezinia kaip bus.
Kaip jiems pasako farmacijos imone taip jie ir sako. Manau uzsieni seniau skiepijama nei LT, gal informacija is ten ir pareina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -LiuksE-: 17 gegužės 2012 - 11:53
QUOTE(-LiuksE- @ 2012 05 17, 12:51)
Tikrai nemanau, kad ant tiek senai, kad galetu taip teigti. Bet teigia mirksiukas.gif Nors kaip ir rasiau dadeda sakini, kad kiekvienas zmogus individualus ir nezinia kaip bus.
Kaip jiems pasako farmacijos imone taip jie ir sako. Manau uzsieni seniau skiepijama nei LT, gal informacija is ten ir pareina.

daugelis vis dar itikeje kad eiliniai skiepai taip pat apsaugo visam gyvenimui...
Atsakyti
QUOTE(-LiuksE- @ 2012 05 17, 08:39)
O matot g.gif reiskia veikia skiepas thumbup.gif Seniau kaip suprantu nekalbejo apie revakcinacija, paskui sake , kad sesiu metu reikia, o daba nusprende, kad po sesiu savaiciu.
Idomi pas jus situacija g.gif jei mergyte net du bumus vejaraupiu darzelyje prabuvo ir nesusirgo tai reiskia imuniteta turi. Bet va gydytojai sako, kad imunitetas gali silpti ir jei vyresnis vaikas susirgs bus sunkesne ta ligos forma. Gal del to sesiu metu dar pastiprina ta skiepa. Nes sako, kad suaugusiema ta liga piktesne buna.

tai va kad nebuvo anščiau jokios revakcinacijso tikrai.nes kai skiepijau,tą gerai pamenu.ir visą laika nebuvo pas ją kortelėj tokio lapelio su užrašu,kad reikia revakcinacijos schmoll.gif nesenai atsirado tik,šio mėnesio bėgyje g.gif biggrin.gif nes nesenai buvom pas gydytoją ir kortelėj jo nebuvo,o db nuėjom vakar-žiūriu yra biggrin.gif reiškias ne tik kad reikia revakcinuotis,bet ir pinigų reik man atrodo g.gif lotuliukas.gif nes tokia jau ten ta mūsų polikliniką,už kiekvieną procedūrą reik 3lt susimokėti,krizė,už reikmenis mokeisi doh.gif

dėl patikimumo,veikia kaip suprantu,o jei veikia,kažkaip jokio noro daugiau nėr ten badytis g.gif pvz mano vyras nesirgęs,nesiskiepijęs.per tuos bumus pana neparnesš jam,nesusirgo g.gif nors kaip ir baisu,kaip jam kaži būtų jei susirgtų.... aš persirgusi.mažoji bus matyt kas bus ateityje g.gif
šiuo metu esu apmastymuose doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifux'e @ 2012 05 17, 14:12)
tai va kad nebuvo anščiau jokios revakcinacijso tikrai.nes kai skiepijau,tą gerai pamenu.ir visą laika nebuvo pas ją kortelėj tokio lapelio su užrašu,kad reikia revakcinacijos schmoll.gif nesenai atsirado tik,šio mėnesio bėgyje g.gif  biggrin.gif nes nesenai buvom pas gydytoją ir kortelėj jo nebuvo,o db nuėjom vakar-žiūriu yra biggrin.gif reiškias ne tik kad reikia revakcinuotis,bet ir pinigų reik man atrodo g.gif  lotuliukas.gif nes tokia jau ten ta mūsų polikliniką,už kiekvieną procedūrą reik 3lt susimokėti,krizė,už reikmenis mokeisi doh.gif

dėl patikimumo,veikia kaip suprantu,o jei veikia,kažkaip jokio noro daugiau nėr ten badytis g.gif pvz mano vyras nesirgęs,nesiskiepijęs.per tuos bumus pana neparnesš jam,nesusirgo g.gif nors kaip ir baisu,kaip jam kaži būtų jei susirgtų.... aš persirgusi.mažoji bus matyt kas bus ateityje g.gif
šiuo metu esu apmastymuose doh.gif  biggrin.gif

Tai va, kad nezinia ka daryti... ar cia istiesu taip reikejo????ar cia versliukas????nu kas daba pasakys. Nors logiskai mastant jei buvo tokiu atveju, kad zmones moka uz vakcina o vaikiukai vistiek suserga, tai sumaste ja sustiprint. Nu net nezinau ka galvot ir tiek.
http://www.sveikaszm...amp;strid=36393
cia del suaugusiuju sirgimo vejaraupiais kazkas parasyta g.gif
Girdejau, kad suauge labai sunkiai juos pernesa.
Atsakyti
Na, nesamone su ta revakcinacija. swoon.gif Vieniems reikia, kitiems ne. doh.gif Beprotnamis kazkoks... umn.gif
Na kolkas dziaugiuosi, kad paskiepyjau dukryte ir neskiepijau antra karta, o persirgo lengva forma. Jeigu jau prasidejo tokie dalykeliai, kad viena doze vakcinos neapsaugo, tai nemanau kad jie po dvieju vakcinaciju duos 100% garantijos. lotuliukas.gif Cia jau prasideda bizniukas.... Gal tegul geriauda vakcina perziuri ir kazkiek sustiprina ja, kad nereiktu dvieju kartu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Chocolate_Lady @ 2012 05 17, 16:00)
Na, nesamone su ta revakcinacija. swoon.gif Vieniems reikia, kitiems ne.   doh.gif  Beprotnamis kazkoks... umn.gif 
Na kolkas dziaugiuosi, kad paskiepyjau dukryte ir neskiepijau antra karta, o persirgo lengva forma. Jeigu jau prasidejo tokie dalykeliai, kad viena doze vakcinos neapsaugo, tai nemanau kad jie po dvieju vakcinaciju duos 100% garantijos.  lotuliukas.gif  Cia jau prasideda bizniukas.... Gal tegul geriauda vakcina perziuri ir kazkiek sustiprina ja, kad nereiktu dvieju kartu.  biggrin.gif

Suprantu , kad revakcinacija reikalinga visiems.
Zinoma, kad neapsaugos 100 procentu ir niekas garantijos neduoda, tik pasake , kad imunitetas igaunamas visam gyvenimui, bet kiekvienam tai labai individualu... g.gif tai suprask visko gali buti... g.gif
As tai galvoju dar uz kokiu 50 metu gal jau zinos ko is tiesu reikia lotuliukas.gif
Bet jei jusu dukryte persirgo jau tai tikrai nereikalinga revakcinacija, bent man taip atrodo mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -LiuksE-: 17 gegužės 2012 - 15:45