Įkraunama...
Įkraunama...

Drėkinamieji veido kremai

QUOTE(illiusion81 @ 2008 08 17, 19:33)
rausvasis dar lengvesnis thumbup.gif  vasarai pats tas. o melynaji as ziema naudojau ax.gif  Vedile, tikrai jei dar neradai gerai susigeriancio kremo siulau isbandyt RASOS drekinamaji rausvoje pakuotej mirksiukas.gif

Bet tas rausvas raso, kad odai su issipletusiais kapiliarais? Tai jei odai to nera, tai gal jis nelabai tinka, kaip manot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(manti @ 2008 08 26, 12:06)
Bet tas rausvas raso,  kad odai su issipletusiais kapiliarais? Tai jei odai to nera, tai gal jis nelabai tinka, kaip manot? ax.gif

rausvojoj serijoj yra trys kremai:1. drekinamasis
2. maitinamasis
3. odai su issipletusiais kapiliarais.
as bandziau tik drekinamaji- man jis super, bet jei oda issausejus labai, tai geriau siulyciau melsva serija, arba maitinamaji is rausvos, nes rausvas drekinamasis yra super lengvas wub.gif pati dabar nezinau ka reiks ziema daryt- nes manau kad drekinamojo nepakaks. gal reiks 3nr isbandyt. o i klausima kad gal negalima jei odoj ner kapiliaru, tai man atrodo Krize( kuri dirba prie sios kosmetikos) rase kad tikrai nieko bloga nepadarys tos medziagos- jos tiesiog skirtos sutvirtint kraujagysliu sienelems, kad tu kapiliaru ir neatsirastu rolleyes.gif
Atsakyti
Kaip jus giriat Rasos kremus, gaila neperskaiciau anksciau doh.gif Kaip tik ieskojau drekinamojo kremo, tai pamaloninau save ir isigyjau VICHY priemones. Kol kas patinka, ypac kremukas odai aplink akis. Cia as sneku apie priemones jaunai odai, iki 30 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Winnie @ 2008 08 27, 14:09)
Kaip jus giriat Rasos kremus, gaila neperskaiciau anksciau  doh.gif Kaip tik ieskojau drekinamojo kremo, tai pamaloninau save ir isigyjau VICHY priemones. Kol kas patinka, ypac kremukas odai aplink akis. Cia as sneku apie priemones jaunai odai, iki 30  ax.gif

aš taip pat galiu prisidėti prie pagyrų vichy. jau kurį laiką naudoju naujausią produktą drėkinamąjį krema, kuris stabdo blizgesį- aqualia thermal mat - idealus mišriai odai. nes šiaip būtent mišriai odai, kad kartu ir T zonos blizgesį reguliuotų, gerų drėkinamųjų kremų pasirinkimas nera didelis. taigi esu labai patenkinta.

o nakčiai naudoju shiseido naktinį kremą night moisture recharge normaliai odai thumbup.gif nuostabus dalykas - itin gerai drėkina, labai mažai kremo reikia.
tai šių dviejų priemonių derinys per porą savaičių mano odą pastatė ant kojų - dingo bėrimai ir .t.t, matyt akivaizdžiai trūko drėgmės odai.
Atsakyti
QUOTE(illiusion81 @ 2008 08 26, 14:53)
pati dabar nezinau ka reiks ziema daryt- nes manau kad drekinamojo nepakaks.

Jeigu oda normali/sausa, tai tikrai nepakaks ax.gif Būtinai naudok maitinamąjį, reikia žiemą veido odą ir pamaitinti riebaliuku biggrin.gif
Atsakyti
Man geriausi dr4kinamieji kremai iki šiol buvę: Essex kremas labai sausai odai (violetinė tubelė) ir Doliva kremas thumbup.gif mano šerpetuojančią odą labai stipriai drėkino ir žiemą ir vasarą ax.gif
Atsakyti
Jau pasisakiau apie Vichy drekinamuosius kremus thumbup.gif , prisiminiau, kad pirkau Body Shop drekinamaji krema su vitaminu E, tiesa sakant nieko ypatingo, uz tokia kaina tikrai geresni galima nusipirkt. Zodziu, antra kart neimsiu schmoll.gif
Atsakyti
Man labai patinka drekinantys-skaitinantys-raminantys kremukai.Ypac GUERLAIN HAPYLLOGY (tiek paakiam, tiek veidukui wub.gif .Dar l.geras man (oda misri, jautroka) LANCOME HYDRA ZEN NEUROCALM thumbup.gif .,Taip pat YSL drekinantis kremukas wub.gif .Na drekinimui nepamaiso ir serumai+vitaminai (as pati naudoju Biocell). Na o siuo metu naudoju SHISEIDO Bio-Performance veidukui wub.gif
Atsakyti
O as siandien pas dermatologe apsilankiau. Dave man ji ivairiu IWOSTIN megineliu, ne tik veido odai, bet ir rankom, kunui..
Isbandziau veido kremuka- naktini, tai toks 'fainas' riebus labai, gerai oda jauciasi po jo thumbup.gif Rytoj pabandysiu ir dienini (drekinamaji) jei poveikis bus toks pats geras, tai bus nr.1 pirkinys artimiausiu metu smile.gif
Atsakyti
Dabar naudoju Clinique "Dramatically different moisturizing lotion' veidui. Tikrai labai geras wub.gif Gan skystas, bet labai gerai įsigeria ir nedaug reikia thumbup.gif Tik kaina gan didelė blush2.gif
Atsakyti
Sveikos visos! wink.gif
Esu naujoke. Ieskau patarimu. Kaiptik dabar planuoju pirkti naktini veido kremuka, ir neapsisprendziu, koki pasirinkti. Taip pat ir dienini-maitinamaji(ziemai). Kokius jus esat isbande?Kuriais nenusivylet? gal kokiu patarimu turit? wink.gif
Zvalgausi ir i paprastesnius(tokius kaip RASA kremukus. Nors naktinio RASOS kremo veidui nemaciau) ir i nemazai kainuojancius kremus, bet nezinau...juk kartais tai, kas kainuoja nemazus pinigus, nera is tiesu toks, kaip ji apibudina smile.gif

Aciu uz atsakymus mirksiukas.gif
Atsakyti
Man ziemai geriausias Essex losijonas skirtas ziemai. 4u.gif
Atsakyti