Įkraunama...
Įkraunama...

Drėkinamieji veido kremai

As dienai naudoju Rasa dreikinamaji krema su Hialurono rūgštimi ir avokadų aliejumi, o nakciai Body shop naktini su vitaminu E thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shania @ 2008 08 29, 16:23)
Jau pasisakiau apie Vichy drekinamuosius kremus  thumbup.gif , prisiminiau, kad pirkau Body Shop drekinamaji krema su vitaminu E, tiesa sakant nieko ypatingo, uz tokia kaina tikrai geresni galima nusipirkt. Zodziu, antra kart neimsiu  schmoll.gif

Ka is Vishy naudoji? Man patraukliai atrodo Vichy priemones smile.gif mano oda sausoka, tai nezinau ka rinktis.....
Atsakyti
QUOTE(Beifa @ 2008 10 28, 23:01)
Sveikos visos! wink.gif
Esu naujoke. Ieskau patarimu. Kaiptik dabar planuoju pirkti naktini veido kremuka, ir neapsisprendziu, koki pasirinkti. Taip pat ir dienini-maitinamaji(ziemai). Kokius jus esat isbande?Kuriais nenusivylet? gal kokiu patarimu turit? wink.gif
Zvalgausi ir i paprastesnius(tokius kaip RASA kremukus. Nors naktinio RASOS kremo veidui nemaciau) ir i nemazai kainuojancius kremus, bet nezinau...juk kartais tai, kas kainuoja nemazus pinigus, nera is tiesu toks, kaip ji apibudina smile.gif

Aciu uz atsakymus  mirksiukas.gif

as dienai naudoju RASOS drekinamaji(is rausvos serijos)- sitas tai man suuuuuper kremukas, toks mylimukas kad nebegaliu wub.gif jau antra pakuote ipusejau- super lengvutis, uztai bijau kad jau baigias jo dienos, ziemai teks teptis riebiau... o nakciai tai tos pacios serijos pasiteplioju kremu odai su issipletusiais kapiliarais- tipo vietoj naktinio kremo- bet sita tai tiesa sakant daznai pamirsu padaryt- ir miegu nuogu veidu lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
galiu pasakyti, kad naudoju visa serija Vichy priemoniu riebesnei odai (normaderm), tai esu is ties patenkinta, bet baigesi dieninis kremas ir nuejau i vaistine pirkt kuria cia diena, tai vos is koto neisvirtau - kaina 70 lt, niu galvoju negali buti, kad pabarango ant 20 lt, nes pirkau vasara, tai apie 50 lt mokejau kiek pamenu. O man siaip labai patiko naktinis kremas, tikrai nenusivyliau... Bet zinot kaip buna, vienai priemones idealiai tinka ir atitinka, o kitai - ne...
Atsakyti
man patinko is vichy aqualia thermal. naujas,super drekina, o nakciai is eucerin modeliance atrodo taip
Atsakyti
Pradejau naudoti Rasos maitinamaji krema jautriai odai, tai nepasakyciau , kad super. Vis del to lieku istikima YR "Bio specific re hydratation". wub.gif
Atsakyti
Man nivea pats geriausias thumbup.gif Tiek kokybe, tiek kaina puiki ax.gif blush2.gif Jau turbut koki 10 pakuociu esu sunaudojus ir toliau pirksiu tik ji.
Atsakyti
QUOTE(Gelaite @ 2008 11 24, 16:18)
Man nivea pats geriausias thumbup.gif Tiek kokybe, tiek kaina puiki ax.gif  blush2.gif Jau turbut koki 10 pakuociu esu sunaudojus ir toliau pirksiu tik ji.

O koks butent kremukas?
Atsakyti
gavau dovanu is dermatologo drekinamaji kremuka 4u.gif labai patiko, greit labai isdziuva, bet jo konsistencija nera lengva, toks sunkesnis, ziemai kaip tik,
Cream-ratiopharm
http://www.vaistai.l...earchword=cream
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 11 25, 14:01)
gavau dovanu is dermatologo drekinamaji kremuka 4u.gif  labai patiko, greit labai isdziuva, bet jo konsistencija nera lengva, toks sunkesnis, ziemai kaip tik,
Cream-ratiopharm
http://www.vaistai.l...earchword=cream

Riebesnis jis toks? Įmaitinantį panašus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2008 11 25, 13:43)
Riebesnis jis toks? Įmaitinantį panašus?  g.gif

pagal konsistencija panasus i maitinanti, bet yra drekinamasis, odos po jos netraukia, greitai susigeria, nors su drek. kremais nelabai galima eiti i lauka, bet sitas kitoks
Atsakyti
Siandien nusipirkau Doliva drekinamaji kremuka. Ziuresiu ar tiks. Nes mano oda misri, dehidruota ir ja reikia laaabai drekinti, nes serpetuoja vietomis. ax.gif
Pries metus naudojau irgi Doliva krema, bet kitoki, tai labai patiko, nors ir riebus labai. Bet laabai atsigavo oda. bigsmile.gif nustojo serpetuoti.
Atsakyti