Įkraunama...
Įkraunama...

Drėkinamieji veido kremai

O koks kremas tiktu normaliai, linkusiai raudonuoti odai?
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 03 21, 18:10)
atrodo idomiai bigsmile.gif  ka jis daro? parasyta anti age, bet ir oil free- kas labai retai vienam produkte pasitaiko. ar pastebejot koki nors anti age poveiki, ir kaip riebalavimasi veikia, ar gerai drekina?

anti age jokio poveikio nepastebejau(seip man jo dar ir nelabai reikia biggrin.gif )as ji naudoju vien tik del to kad riebiai odai,nes kiti man labai kemsa poras ir labai blizga veidas,o nuo sito netaip..labai gaivus ir drekina thumbup.gif
turiu dar sita user posted image
cia jis irgi riebiai odai ir grynai tam kad kontroliuotu veido blizgejima(ir tikrai neblizga biggrin.gif )bet nelabai man sitas,labai traukia veida,labai nemalonus,bet jei jau kur tenka ant ilgesnio laiko eiti tenka teptis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ugnet: 24 kovo 2009 - 09:50
nu va as kaip tik dabar ieskausi sau kokio naturalesnio gerai drekinancio kremo normaliai odai
turejau sita krema http://www.aveda.com...UCT_ID=PROD5882 ir i ji dar ilasindavau va sito aliejuko http://www.aveda.com...UCT_ID=PROD6143 tai rezultai geri,labai patenkinta, bet manu kad ir pigesni variantai gali panasu rezultata duoti rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos... biggrin.gif as tai naudoju ne krema, o esencija, kuri yra zymiai "lengvesne" uz krema ax.gif neuzkemsa poru ir pan...o po to jei jauciu poreiki galiu naudoti toki krema koki tik megstu... thumbup.gif
zodziu,,,buvau skaiciusi siame forume apie BEOTI esencijas..ir pabandziau...juo lab kad kaina superine,,,ypac tokiu metu doh.gif blush2.gif rolleyes.gif
ten yra ir drekinimui skirtu priemoniu - tai hialurono esencija 4u.gif ax.gif
kas megsta naujoves pabandykite bigsmile.gif per galva tikrai niekas neduos... thumbup.gif o galbut tai ir jums bus laaaabai tinkama priemone... rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos,

gal kuri bandete Collin ar Bioline derkinamuosius kremus? Kokie ispudziai?
Atsakyti
QUOTE(Fifoolia @ 2009 05 01, 18:01)
Merginos,

gal kuri bandete Collin ar Bioline derkinamuosius kremus? Kokie ispudziai?

kadangi pati dirbu su sia (Collin) kosmetika, galiu nuraminti, kad kremai tikrai kokybiski ir efektyvus. Jei reikia aktyvaus drekiklio - manau nenusivilsi 4u.gif (cia ne reklama, o atsakymas i klausima)
Atsakyti
Labas smile.gif Gal kas galetu parekomenduot koki kremuka sausai odai? Reikalas tas, kad nepaisant mano jauno amziaus oda yra toookia sausa ir ant kaktos ir po akimis rauksleles jau matosi doh.gif cia kazkoks siaubas. Noredama isvengti tu visu priemoniu, geriau ir zuvu taukus, ir AE vitaminus, bet nepadeda...
Atsakyti
Mano taip pat sausa ir jautri, jau naudoju antrus ar trečius metus Mary Kay Formula2 (jis skirtas mišriai, tačiau tinka jautriai odai), lygtais Formula1 yra sausai odai, bet čia reiktų pasiteirauti kas dirba su šitais produktais. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gretuteka @ 2009 05 02, 22:08)
Mano taip pat sausa ir jautri, jau naudoju antrus ar trečius metus Mary Kay Formula2 (jis skirtas mišriai, tačiau tinka jautriai odai), lygtais Formula1 yra sausai odai, bet čia reiktų pasiteirauti kas dirba su šitais produktais. blush2.gif

manau neteisingai pasirinkote kremus. Pati rasote, kad antrus metus naudojate tuos pacius ir vis turite tas pacias problemas. Vadinasi kremai visiskai ju nesprendzia. Tai kam tokius naudojat? g.gif Rinkites butent tokius, kurie ir skirti tokiai odai, kokia turite, o ne misriai. Jautri sausa oda reikalauja itin atidzios prieziuros (nes ji anksciausiai raukslejasi ir sensta, deja), todel ekspermentuoti nepatartina. Dazniau uzsidekite maitinancias ir stipriai drekinancias kaukes, nakciai rinkites riebesnius kremus. Ir saugokite paakius.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 23 lapkričio 2009 - 16:38
Gal kuri nors bandet Galenic drekinancius kremus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguze @ 2009 05 05, 15:25)
Gal kuri nors bandet Galenic drekinancius kremus? g.gif

Mano mama pirko ir ne viena, jai patiko ax.gif Dabar perejo prie kitu, nes sis brangokas g.gif
Atsakyti
kadangi brangiu neperku,tai geriausiais is bandytu garnier rausvas thumbup.gif
Atsakyti