Įkraunama...
Įkraunama...

Drėkinamieji veido kremai

labukas man patinka genera drekinamieji veido kremai, daudoju jau senokai ir man jie tinka. thumbup.gif
Atsakyti
Naudoju Avene drekinamaji kremuka kombinuotai odai, man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(AMARILIS @ 2009 05 13, 01:45)
Naudoju Avene drekinamaji kremuka kombinuotai odai, man labai patinka  thumbup.gif

kuris cia butent kombinuotai odai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2009 05 13, 17:35)
kuris cia butent kombinuotai odai?  blush2.gif

gal hydrance optimale light g.gif as sita nusipirkau tik su spf20, tai patinka, pakankamai lengvas, bet labai baltas butent del to spf, tai reik gerai issitrint, bet siaip susigeria ir visks thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif
Gal galite pasakyti kuo skiraisi Iwostin drėkinamasis kremas nuo Iwostin intensyvaus drėkinamojo pailginto veikino kremo? (be to, kad pastarasis su spf)

user posted image
user posted image

beje, ką galit pasakyt apie šios firmos valomąjį toniką? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aštri: 16 gegužės 2009 - 11:30
norėčiau vasarai kokios nors lengvo, nebrangaus drėkinamojo kremo, bet nežinau kokį rinktis blink.gif
oda mano mišri, linkusi į sausėjimą

gal turit kokių patarimų?
Atsakyti
Aš dabar Eurovaistinėje nusipirkau Excepial Spirig firmos drėkinantį veido kremą normaliai-mišriai odai,visai patinka,o ir nebrangus - 16Lt
Atsakyti
QUOTE(vilmita @ 2009 06 07, 00:16)
norėčiau vasarai kokios nors lengvo, nebrangaus drėkinamojo kremo, bet nežinau kokį rinktis  blink.gif

nusipirkau Avene. ?man labai tiko thumbup.gif oda tokia kaip jusu, misri ir sausa.
Atsakyti
QUOTE(Liberte @ 2009 06 07, 00:32)
Aš dabar Eurovaistinėje nusipirkau Excepial Spirig firmos drėkinantį veido kremą normaliai-mišriai odai,visai patinka,o ir nebrangus - 16Lt

o cia betent veidui kremas? g.gif ne su slapalu?
Atsakyti
norėčiau vasarai kokios nors lengvo, nebrangaus drėkinamojo kremo, bet nežinau kokį rinktis  blink.gif

Galėčiau jums parekomenduoti Rasa lietuvišką drėkinamąjį kremą rožiniame buteliuke. Labai lengvas, ypač tinkantis vasarai, daug merginų lietuviškos kosmetikos temoje jį labai giria, aš ne išimtis, labai patiko, bet turiu kitokių, mano šiek tiek riebesnė oda, taip pat mišri. Kremą galima išbandyti visose didesnėse maximose arba kosmetikos parduotuvėse, yra testeriniai buteliukai, o jeigu dar abejosite, aplink vaikščioja lietuviškos kosmetikos Biok konsultantė, kuri pataria. Jei tiksliai, tai taip mane pasitiko Hyper Maxima Vilniaus akropolyje, kaip kitur nežinau, nes tai mano lankomiausia didesnė Maxima. O apie kremuką, tai jisai šiaip yra jautriai odai, tačiau lengvesnis ir drėkina geriau negu mėlynas drėkinamasis kremas mėlyname buteliuke. Spręsti jums, patarimą daviau smile.gif
Atsakyti

siaip labai geras Nivea sensitive balance. tikrai puikus, svelnus, bekvapis ir nealergizuojantis.
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2009 06 07, 12:54)
o cia betent veidui kremas?  g.gif ne su slapalu?

Kad ne,ne su šlapalu,bet jau atidaviau jį mamai,visiškas niekalas.Niekaip nesusigeria ir palieka ant veido kažkokią plėvelę,ant kurios pudros neįmanoma užtepti.Nusipirkau išgirtąjį Iwostin dabar,vakar truputį pasitepiau,tai labai malonus,lengvas,kaip tik vasarai thumbup.gif
Atsakyti