Naudoju Avene drekinamaji kremuka kombinuotai odai, man labai patinka

QUOTE(AMARILIS @ 2009 05 13, 01:45)
kuris cia butent kombinuotai odai?

QUOTE(begike @ 2009 05 13, 17:35)
gal hydrance optimale light

Sveikos.
Gal galite pasakyti kuo skiraisi Iwostin drėkinamasis kremas nuo Iwostin intensyvaus drėkinamojo pailginto veikino kremo? (be to, kad pastarasis su spf)

beje, ką galit pasakyt apie šios firmos valomąjį toniką?

Gal galite pasakyti kuo skiraisi Iwostin drėkinamasis kremas nuo Iwostin intensyvaus drėkinamojo pailginto veikino kremo? (be to, kad pastarasis su spf)

beje, ką galit pasakyt apie šios firmos valomąjį toniką?

norėčiau vasarai kokios nors lengvo, nebrangaus drėkinamojo kremo, bet nežinau kokį rinktis
oda mano mišri, linkusi į sausėjimą
gal turit kokių patarimų?

Aš dabar Eurovaistinėje nusipirkau Excepial Spirig firmos drėkinantį veido kremą normaliai-mišriai odai,visai patinka,o ir nebrangus - 16Lt
QUOTE(vilmita @ 2009 06 07, 00:16)
norėčiau vasarai kokios nors lengvo, nebrangaus drėkinamojo kremo, bet nežinau kokį rinktis

nusipirkau Avene. ?man labai tiko

QUOTE(Liberte @ 2009 06 07, 00:32)
Aš dabar Eurovaistinėje nusipirkau Excepial Spirig firmos drėkinantį veido kremą normaliai-mišriai odai,visai patinka,o ir nebrangus - 16Lt
o cia betent veidui kremas?

Galėčiau jums parekomenduoti Rasa lietuvišką drėkinamąjį kremą rožiniame buteliuke. Labai lengvas, ypač tinkantis vasarai, daug merginų lietuviškos kosmetikos temoje jį labai giria, aš ne išimtis, labai patiko, bet turiu kitokių, mano šiek tiek riebesnė oda, taip pat mišri. Kremą galima išbandyti visose didesnėse maximose arba kosmetikos parduotuvėse, yra testeriniai buteliukai, o jeigu dar abejosite, aplink vaikščioja lietuviškos kosmetikos Biok konsultantė, kuri pataria. Jei tiksliai, tai taip mane pasitiko Hyper Maxima Vilniaus akropolyje, kaip kitur nežinau, nes tai mano lankomiausia didesnė Maxima. O apie kremuką, tai jisai šiaip yra jautriai odai, tačiau lengvesnis ir drėkina geriau negu mėlynas drėkinamasis kremas mėlyname buteliuke. Spręsti jums, patarimą daviau

siaip labai geras Nivea sensitive balance. tikrai puikus, svelnus, bekvapis ir nealergizuojantis.
QUOTE(Tiffany @ 2009 06 07, 12:54)
Kad ne,ne su šlapalu,bet jau atidaviau jį mamai,visiškas niekalas.Niekaip nesusigeria ir palieka ant veido kažkokią plėvelę,ant kurios pudros neįmanoma užtepti.Nusipirkau išgirtąjį Iwostin dabar,vakar truputį pasitepiau,tai labai malonus,lengvas,kaip tik vasarai