Įkraunama...
Įkraunama...

Mokslai užsienyje

QUOTE(danguolet @ 2007 05 23, 09:53)
Tai tau tikrai faina, as kai gyvenau Sacramente man koledzas buvo kitoj pusej kelio, ir ir dirbau tam paciam koledze tai man masinos is vis nereikedavo.
Papildyta:
Reda as irgi tokia pati, kai tik prisieidavo rasyt, man vsio, kryzius, atrodo as nei minciu neturedavau apie ka rasyt. O kitos ziuriu kad kuria kad kuria , as gal meluot nemoku  lotuliukas.gif
Labas rytelis

labutis danguolet,
pas mane anglu be problemu nu kaip reikia parasyti tai nors verk, pradzia pati sunkiausia, kad is kur kokiu rasiniu istraukti tai as darasyti ar pakeisti galiu nu bet paciai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(reda s @ 2007 05 23, 15:02)
labutis danguolet,
pas mane anglu be problemu nu kaip reikia parasyti tai nors verk, pradzia pati sunkiausia, kad is kur kokiu rasiniu istraukti tai as darasyti ar pakeisti galiu nu bet paciai  schmoll.gif

As kai seniau emiau rasymo klases buvau senam kompe uzsiseivinus rasiniu pvz, tai eisiu paziuret jei niekas neistryne, tau atsiusiu.
Atsakyti
Mano viena is klasiu dabar yra anglu literatura. Didziausias kryzius.. Gerai, kad daugiau nebus, sita jau paskutine.

REDA - As savo essays nelaikiau, tai neturiu senu. O sita klase dar tik prasidejo, tai dar visas rasymas priesaky.
Atsakyti

Reda s va radau www.freeessay.com gal tau tiks.
Atsakyti
Merginos, o pas jus koledzuose dar neivede www.turnitin.com sistemos? Pas mane tai per si website reikia submitint visus anglu, sociologijos, literaturos ir pan rasinius, Cia jie automatiskai tikrina ar rasinys nenukopijuotas is interneto ir pan., rodo kiek procentu. Leidziama , kad butu iki 20% (nes mintys gali ir sutapti kai kada). Taip kad, nusirasinejimams ar draugu rasiniu panaudojimams chana...Kiek girdejau tai si sitema ivedama kiekvienam koledze.
As ir turiu 5 rasinius is composition, jei reikia tai kreipkites.
Atsakyti
QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2007 05 24, 04:05)
Merginos, o pas jus koledzuose dar neivede www.turnitin.com sistemos? Pas mane tai per si website reikia submitint visus anglu, sociologijos, literaturos ir pan rasinius, Cia jie automatiskai tikrina ar rasinys nenukopijuotas is interneto ir pan., rodo kiek procentu. Leidziama , kad butu iki 20% (nes mintys gali ir sutapti kai kada). Taip kad, nusirasinejimams ar draugu rasiniu panaudojimams chana...Kiek girdejau tai si sitema ivedama kiekvienam koledze.

As jau metai sita sistema naudojuosi. Neissigask, jei ateis blogas raportas, ta sistema neskaito kabuciu, ir jei daug pricitavai, nors ir su nuorodomis i saltinius, ji ismes dideli %.

Arba juokingiausia, kai ismta mano pries tai rasyta darba, mol pati save cituoju..smile.gif)))
Atsakyti
QUOTE(Rutti @ 2007 05 23, 13:54)
Mano viena is klasiu dabar yra anglu literatura. Didziausias kryzius.. Gerai, kad daugiau nebus, sita jau paskutine.

REDA - As savo essays nelaikiau, tai neturiu senu. O sita klase dar tik prasidejo, tai dar visas rasymas priesaky.

tu per vasara imi as tai imsiu rudeni tai lauksiu essays
Papildyta:
QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2007 05 23, 21:05)

pas mus tai buvo kazkas sneketa bet neaisku, beje nenoriu viska nukopijuoti tik kad minciu pasisemciau, pati pradzia kaip rasyti, tai jei galetum pasiusk man ( aisku jei negaila) mano e-mailas redas@sbcglobal.net labai dekoju is anksto
Atsakyti
QUOTE(Zuika Padukele15 @ 2007 05 23, 22:05)

kai as mokiausi 2001 jau si sistema univere buvo.Musu viena grupioke,kaip tik buvo sios sistemos pagalba nusodinta ir teko kalase imri sekanti semestra.Rasiniai rasyti nera sunku,tik reik pradeti ir kas be ko bandyti galvoti angliskai ,o ne lietuviskai biggrin.gif
Atsakyti
O man lengviau rasiniu angliskai rasyti smile.gif As labai nemegstu laisvu temu (ta prasme rasyti is savo patirties ir pan.)Si semstra kaip tik ir turejau rasyti composition rasinius visus is savo gyvenimo sad.gif , man reikia pora dienu kol sugalvoju apie ka rasyti, o paskui kai pradedi tai jau ir nesutoji smile.gif
Atsakyti
na va ta pradzia ir yra pati sunkiausia, o as jau senai lietuviskai ir negalvoju, man lengviau issireiksti angliskai nei lietuviskai, nu bet rasiniai tai galas
Atsakyti
Sitas saitas neblogas, del atsiliepimu apie instruktorius.

www.ratemyprofessors.com as visada ilendu, jei atsiliepimai labai blogi, tai imu kita instruktoriu. Kol kas pasiteisino, Isskyrus viena atveji, bet ten daugiau studentai tinginiai rase.
Atsakyti
wow, koks geras site`as biggrin.gif aciu 4u.gif
Atsakyti