Įkraunama...
Įkraunama...

Ožiaragiai

QUOTE(Tora 5 @ 2010 02 06, 15:09)
Dar kazkaip is viso nesijaucia jokiu pokyciu, atrodo,kaip praejusiais metais buvo,taip ir siais kol kas.
Kada ten,pagal kiniecius naujieji tigro metai prasides?Gal tada ir pokyciu bus.

vasario 14 smile.gif o man jau geriau kazkiek,bent emociskai ir siaip kolkas nebenutinka jokiu netiketumu nemaloniu,nes visi metai sie praeiti man nepatiko,na gal pradzia dar smagi buvo,bet nuo vasaros nekas,o jau gruodi tai isvis atrode kazkas nuolat kisa koja ir nesuprantu kaip cia ka daryt,kad pageretu doh.gif gerai,kad pagaliau baigiasi..
Atsakyti
O,tai su naujais Tigro metais smile.gif Gal yra oziaragiu tigro metais gimusiu,tai jiems gal turetu sektis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuliuks @ 2009 12 02, 20:00)
O mes abu esam ožiaragiai doh.gif įsivaizduokit kas būna, kai susipykstam  lotuliukas.gif  na sukimbam ragais tada  lotuliukas.gif bet čia juokais...
šiaip nelengva nelengva rolleyes.gif

Sveikos, mes su vyru irgi oziaragiai abudu lotuliukas.gif irgi buna susikertam ragais, bet ka darysi lotuliukas.gif nors is tikro kiek ir skiriames, as gal net labiau uzsispyrusi nei jis. as aktyvesne, jis daugiau namiseda biggrin.gif

QUOTE(_buterfly_ @ 2010 01 18, 14:59)
va va grynai maniskis, uzsispyres kaip ozys ir niekada nepripazins savo klaidu, visada bus teisus, jam visi turi nusileisti, ir net jei zino kad blogai padare tai niekada neatsiprasys, tipo principai neleidzia. kadangi pazistu vos pora oziaragiu tai turiu nuomone apie juos kad tai uzsispyre, laaabai principingi zmones, bet dazniausiai principai jiems ne i nauda, nes uzsispyre nieko neklauso ir nieko nedaro- pasakiau tai taip turi buti...

jioa cia tikra oziaragio savybe ir labai panasiai ir as elgiuosi, nors esam abu oziaragiai net zinant , kad esu kalta uzsispiriu ir taskas. nu jioa sita savybe reiktu keisti biggrin.gif nors siaip mane greitai supykusia galima uzgesinti kaip ir vyra biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Ugnė @ 2008 04 29, 20:47)
Sveiki. Kiek pastebejau, kad oziaragiai tokie skirtingi buna doh.gif Nors mes seimoj visi oziaragiai esam,bet skirtingi.Na bet sutariam visai neblogai wub.gif

Šiaip aš irgi kiek žinau ožiaragių, visi labai skirtingi, tiesiog nerandu bendrų bruožų. Tiesa žinau vieną vaikiną, kuris gimęs tais pačiais metais, tą pačią dieną kaip ir aš ir toje pačioje ligoninėje, tai tarp mūsų esu pastebėjusi šiokių tokių charakterio panašumų.
Atsakyti
QUOTE(wizija @ 2010 02 23, 13:48)
Šiaip aš irgi kiek žinau ožiaragių, visi labai skirtingi, tiesiog nerandu bendrų bruožų. Tiesa žinau vieną vaikiną, kuris gimęs tais pačiais metais, tą pačią dieną kaip ir aš ir toje pačioje ligoninėje, tai tarp mūsų esu pastebėjusi šiokių tokių charakterio panašumų.

pazistu 4 oziaragius ir jie visi totaliai vienodi biggrin.gif
Atsakyti
vyras mano ožiaragis, šiaip dėmesingas, užsispyręs, savo nuomonę mokantis parodyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_buterfly_ @ 2010 02 23, 14:44)
pazistu 4 oziaragius ir jie visi totaliai vienodi biggrin.gif

Tikiuosi geraja prasme biggrin.gif
Atsakyti
as ir esu ožiaragis smile.gif tai tikrai esu užsispyrus, darau taip kaip aš noriu, o ne kiti (kartais tai lb blogas charakterio bruožas). o šiaip su kitais ožiaragiais lb gerai sutariu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wizija @ 2010 02 23, 12:48)

Kaip idomiai,ir net zinai,kad toje pacioje ligonineje! smile.gif Tai,gal mazam miestelyje gyvenat,kad pazisti?
Atsakyti
mano vyras oziaragis ir as ozeragis 4u.gif sutariam abu gana neblogai smile.gif kartu jau 12 meteliu, vede liniuoteje matosi kiek... vienas geras jo bruozas yra pastovumas...o daugiau... g.gif biggrin.gif .... uzsispyres, kantrus...
Atsakyti
as esu oziaragis ir tikrai tokio charakterio niekam nelinkeciau biggrin.gif jei jau uzsispyriau taip ir bus ir niekas neperkalbes. niekada neklausau kitu patarimu arba iskalusau bet darau kaip man reikia. O jau jei uzpykau tai galiu nesneket ir savaite. Manau dar labai prie situ baisybiu dasidejo tai , kad as gimus ziurkes metais. lotuliukas.gif
Atsakyti

Kaip ir daugelis kitu oziaragiu daugumai zmoniu atrodau salta, neprieinama asmenybe...Tokia nesu, bet nemegstu perdeto saldumo doh.gif , mane tai erzina ir kelia juoka, nes pati turiu astru liezuvi tongue.gif.

sveikos as esu oziarage-ziurke. Del atrodymo salta tai tikrai taip ir yra kol nesusipazysta artimiau visad vengia bendravimo su manim , nes bijo atseit "pasikelus" schmoll.gif bet tikrai tokia nesu . Siaip zmones prie saves arciau prisiledziu tik ilgokai pabendravus, esu atsargi ir bet kam betko nepasakoju. Siaip esu uzsispyrus,ka noriu ta gaunu,kerstinga-vadovaujuosiu tokiu moto- kaip su manim taip ir as, Pati uz save ir artimus kovosiu nagais ir dantais biggrin.gif Tikrai nesu is tu zmoniu kuriem lipama ant galvos, darbe su manim vengia konfliktuoti net pats sefas, nes as nesugebu patyleti,nors kartais tai butu geriau lotuliukas.gif
Atsakyti