Įkraunama...
Įkraunama...

Ožiaragiai

QUOTE(_buterfly_ @ 2009 11 11, 13:36)
maniskis yra oziaragis o as esu vezys, tai patikekit kokios aistros namuose verda biggrin.gif  jis labai aktyvus, jam patinka visur dalyvauti- visi baliukai, susibegimai, tusai ir t.t. o as esu ramesne, vakarais tingisi kazkur lekti, geriau tv paziureti namuose, o jis- ne. tada ir prasideda pykciai, bet neskaitant ju sutariame gerai. kas del karjeros tai as esu daug ambicingesne uz ji, nors turetu buti atvirksciai smile.gif

Jis kažkoks netipinis ožiaragis, matyt biggrin.gif Nes ir baliai, jų iniciatyva kažkur išlėkti linksmintis nėra būdinga ožiaragiams. Mane kaip tik reikia kažkur tempti.
Atsakyti
QUOTE(deisy @ 2009 11 21, 13:30)
Jis kažkoks netipinis ožiaragis, matyt biggrin.gif Nes ir baliai, jų iniciatyva kažkur išlėkti linksmintis nėra būdinga ožiaragiams. Mane kaip tik reikia kažkur tempti.

Va va drinks_cheers.gif mane kol išsitemps kur tai siaubas biggrin.gif išsitempt išsitempia dažniausiai, bet ilgai galvoju ar noriu eiti ar ne ax.gif ir tai beveik niekada nebūna mano iniciatyva rolleyes.gif
Atsakyti
O mes abu esam ožiaragiai doh.gif įsivaizduokit kas būna, kai susipykstam lotuliukas.gif na sukimbam ragais tada lotuliukas.gif bet čia juokais...
šiaip nelengva nelengva rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievuliuks @ 2009 12 02, 20:00)
O mes abu esam ožiaragiai doh.gif įsivaizduokit kas būna, kai susipykstam  lotuliukas.gif  na sukimbam ragais tada  lotuliukas.gif bet čia juokais...
šiaip nelengva nelengva rolleyes.gif

Mes irgi visi oziai esam,taciau nieko tokio,jei ir pasibadom kartais ragiukais smile.gif
Gal kas ka naujo zino,del kitu metu?Kokie jie mums? smile.gif
Atsakyti
2010 mums atnes pasikeitimu asmeniniame gyvenime, stai 2 variantai:

Ožiaragiui ( 22 gruodžio – 20 sausio ) – Ožiaragių ženklo atstovų sąjungininkas 2010 metais bus jų asmeninė iniciatyva, mokėjimas rasti kompromisą ir bendradarbiavimo galimybę su partneriais, o tai didele dalimi padėtų sėkmingai įgyvendinti jau anksčiau rutuliotus planus, realizuoti numatytus naujus projektus, siekti šiam ženklui būdingų aukštų tikslų. Metai nebus iš lengvųjų, galimi įvairūs išbandymai, patikrinimai, tačiau įgimtas mokėjimas susitelkti, susikoncentruoti, pasitikėti savo gabumais ir jėgomis, gebėjimas siekti tikslo, pašalinant ar įveikiant bet kokias kelyje pasitaikančias kliūtis, leis pasiekti gana pozityvių ir svarių rezultatų. Galimos gana stiprios permainos gyvenime, daug netikėtų situacijų, kada reikės padaryti pasirinkimą, apsispręsti, prisiimti papildomas pareigas, aiškiai nustatyti savo veiksmų kryptį, pereiti išbandymų ir rizikos ruožus, kurie įtakos tolimesnį likimą. Daug kur reikės veikti greitai, protingai, nuo to priklausys sėkminga įvykių eiga, vedanti į galutinį tikslą. Laukia daug meilės nuotykių, galimi lemtingi susitikimai, įtakojantys tolimesnio gyvenimo tėkmę, didelis populiarumas tarp priešingos lyties, galima ir rimta partnerystė.

Ožiaragis (gruodžio 22 d. - sausio 19 d.)
2010 metais gali atnešti jums kardinalius pasikeitimus asmeniniame gyvenime, jūs pagaliau susitiksite su savo pusele. Tą galima planuoti vasaryje, gegužyje, birželį arba rugsėjį. Jeigu nieko tokio neplanuojate, ruoškitės strimgalviais įsimylėti ir pramogauti. Pajamos žada augti stropiai darbuojantis pagrindinėje darbovietėje. Atsiras „šalutinių“ pinigų, kuriuos vasarą su malonumu išleisite mylymajam ir pramogoms. Svarbiausia – nepraraskite galvos ir nemėginkite „stambiai“ sulošti, dalyvaudami kokioje nors „super pelningoje“ avantiūroje, kas gali nutikti rudenį. Klausykitės savo intuicijos ir pridėkite prie to savo blaivų apskaičiavimą, tuomet iki Naujųjų jūsų piniginė dar labiau pastorės. Jūsų sveikata nenukentės, jei nealinsite savęs nuolatinėmis dietomis ir fiziniais pratimais – viskam yra ribos. Valgykite vitaminus. Saugokitės nervinių persitempimų, nereikalingas jaudinimasis jums nereikalingas.

smile.gif
Atsakyti
kad visai panašūs tie horo g.gif ir neblogi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(deisy @ 2009 11 21, 16:30)

mano draugas ožiaragis- tai jokie baliai ir pasilinksminimai jam nebūdinga schmoll.gif
norint iš namų ištempti reikia gerokai pavargti doh.gif
o horoskopas ožiaragiams ateinančių metų visai neblogas bigsmile.gif
Atsakyti
Labuka 4u.gif Jungiuosi ir as i Jusu kolektyva, esu 100% oziaragis, na cia kur horoskopai raso smile.gif Megstu vadovauti, esu tiesmukiska, zinokit, kad ir apie mane daug kas galvoja, jog esu salta ir pasikelus, bet man ne motais zmoniu, kurie man nera artimi nuomone apie save, as geriau zinau kokia as esu, nemegstu kai yra nenaturaliai pataikaujama ir t.t schmoll.gif Labai dizaugiuosi gimus po siuo zenklu blush2.gif tik minusas vienas, kad per jautriai i viska reaguoju, i domu kaip kitiems oziaragiams? g.gif
Gyvenu su Jauciu ju virs 4 m. santykiai superiniai, tik as gal kartais per reikli esu, bet jis toks zmogus, kuri reikia "stumti". smile.gif
Na manau pradziai uzteks
Atsakyti
Kiek pazystu, tai visi siaubingiai uzsispyria smile.gif net dazniausiai kvailai
Atsakyti
QUOTE(LaPerla22 @ 2009 03 21, 21:11)
As taip pat oziaragis/tigras. Pirma susipykstu, paskutine susitaikau  cool.gif Esu griezta, vadovaujanti, tiesmukiska,praktiska,lojali. Aplinkiniams atrodo, kad as esu salta. Tik gerai mane pazystantys zino, kad tokia nesu  schmoll.gif Negaliu pakesti kai man kas nors vadovauja/nurodineja, tada is pykcio darau preisingai.
Galiu dirbti fizini darba iki nukritimo, bet jokiais budais nepaprasysiu pagalbos. AS PATI. Nepakenciu streso, tai mane ismusa is veziu. Labai greitai pasidarau isvadas. Greitai atsirenku zmones. Megstu juos stebeti. Suprantu kam ko reikia. Juokinu draugus su savo vaizdingais pasakojimais. Jei tik turiu nuotaikos, bunu kompanijos siela. Patinka graziai priimti svecius, gausiai privalgydint, idomiai uzimt  biggrin.gif
Kersto planai lieka vaizduoteje, nelinkus to igyvendinti realybeje.
Patinka kurti ir puoseleti namus. Dievinu antikvara.

na jei nuimsim antikvaro dievinima (nekenciu jo, myliu moderna), tai pasirasyciau po kiekvienu zodziu thumbup.gif
esu oziaragis/gaidys. dar prie saltumo ir pasikelimo, ko labai bijo kiti zmones, galiu prideti kazkoki mistini seksualuma. jei vyrai pradeda mane pazinti (ne gatvej uzmete aki, bet poros pokalbiu uztenka), galiu drasiai bet kuri versti i lova lotuliukas.gif net necypteltu lotuliukas.gif . kita vertus yra kategorija zmoniu, kurie manes nekencia. nelabai gilinuosi kodel, bet yra tokia nekenteju rusis, kuriems kad ir ka daryciau, vis blogai doh.gif .
dar turiu tokia savybe galvoti. galvoju daug ir apie viska, pastoviai galva prikimsta visokiu fiks ideju, bloguju scenariju ir svarbiausia: visada visiem atvejam turiu plana B.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif aš irgi ožiaragė/drakonė, ir tikrai galiu pasakyti, kad dauguma, kas buvo parašyta pradžioje man tikrai tinka... labai dažnai žmonėms, kurie mane mato pirmą kartą, atrodau labai rimta, pikta, griežta ir pan. g.gif aišku, tereikia daugiau pabendrauti ir tada nuomonė pasikeičia mirksiukas.gif Kadaise, viename žurnale radau aprašymą apie ožiaragius, jis man taip patiko, nes ten- visiška tiesa, viskas atitiko smile.gif net išsikirpau ta straipsniuką smile.gif jei rasiu- parašysiu mirksiukas.gif išties nesutinku su tuo, kad ožiaragis materialistas... man tai visiškai netinka... smile.gif Didžiausias minusas, kaip sako mano gyvenimo draugas, yra tas, kad esu žiauriai užsispyrusi ir principinga. nors pati manau, kad tai nėra jau toks baisus minusas, o kartais net ir labai didelis pliusas smile.gif o šiaip, visada sakiau, ožiaragis -geriausias zodiako ženklas ax.gif ir didžiuojuosi, kad esu ožiaragė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
O dėl ožiaragio suderinamumo su kitais ženklais, tai geriausiai sutariu su Jaučiu, Mergele, Vandeniu ir Žuvimis smile.gif O su ožiaragiu tai kartais kyla problemų. Mano mama ožiaragis, taigi pasipykstam dažnokai doh.gif
Kažkaip apie Dvynius, kalbant apie santykius su Ožiaragiu, nieko labai nėra parašyta, net nežinau, ka pagal visus tuos mokslus tai reiškia g.gif Ar tinka vienas kitam, ar ne g.gif bet mano gyvenimo draugas yra Dvynys, 6 m draugaujam, 4 metus iš jų gyvenam kartu. Kolkas viskas puikiai......................... wub.gif ax.gif
Atsakyti