Įkraunama...
Įkraunama...

Ožiaragiai

QUOTE(vika8625 @ 2010 08 29, 01:12)
Esu Ožiaragė. dažniausiai vaikinai priekaištauja kad esu sunkiai prieinama biggrin.gif dar dažnai laiko pasikėlusia, nes gana lėtai prisileidžiu žmones prie savęs  rolleyes.gif  rolleyes.gif

Tip top ir as tokia pati Oziarage biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vika8625 @ 2010 08 29, 01:12)
Esu Ožiaragė. dažniausiai vaikinai priekaištauja kad esu sunkiai prieinama biggrin.gif dar dažnai laiko pasikėlusia, nes gana lėtai prisileidžiu žmones prie savęs  rolleyes.gif  rolleyes.gif

Joo,tai budinga oziaragiams biggrin.gif Man taip pat reikia laiko,kol zmogu prisileidziu prie saves,vis isijungia tarsi atsargumo pojutis,nors is esmes,tai megstu bendrauti smile.gif ,gal todel,kad mano baltas menulis dvyniuose biggrin.gif
Atsakyti
as esu oziaragis mano vyras svarstykles biggrin.gif tai galit isivaizduoti kaip mes sutariam biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif jis viskam - rytoj, o as visak jau reikejo padaryti - vakar ! kaip suniukas su kate biggrin.gif bet dar vis gyvenam ir vargo nematom... ji labiausiai nervinu jog megstu kad betn vieneri metai i prieki butu prigalvoti "kaip gyvensim , ko seksim" ir dar tuo kad viska anksciau ar veliau , dazniausiai buna anksicau suzinau biggrin.gif ji tai veda is proto biggrin.gif biggrin.gif nori ka nuslepti kad ten buves ar to ar ano nepadare ... tai as staigiai suzinau viska ... tada aisku barnis ... susitaikom ( nes zinau kad jam viskas rytoj ... o tas rytoj tai gal po menesio geriausiu atveju ) atleidziu biggrin.gif ir dziaugiuosi mintyse koki gera vyra as turiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif po kokiu poros savaiciu apet dvacat pet biggrin.gif
Atsakyti
Prajuokinot biggrin.gif Nors gyvenu su Žuvimis, bet Jūsų istorija iš mūsųs gyvenimo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2010 09 14, 18:01)
Prajuokinot biggrin.gif  Nors gyvenu su Žuvimis, bet Jūsų istorija iš mūsųs gyvenimo thumbup.gif

jetau sakau vyrui kas ryta, zinok ruduo ateina depresijos metas, apsisaarvuok kantrybe smile.gif bet jis zino kad as niekur ne krust jei jo nebutu salia sugriutu viskas, s zino ir tai kad be mano suvadovavimo ir skubejimo gyventi jo gyvenimas butu tuscias tuscias smile.gif
Atsakyti
oi kaip viskas artima biggrin.gif nors mano vyras liutas, ale viskas ziuriu tas pats. Zinot ka, as jau galvoju apie Kaledas, ka darysiu, kokias dovanos dovanosiu, ka is sveciu kviesiu, ot doh.gif
Atsakyti
Siaip tai as baisiai sau PATINKU thumbup.gif lotuliukas.gif thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Smagu girdėt. Aš negaliu to pasakyti apie save - manu, kad yra daug savybių, kurias savyje mėgstu, tačiau turiu daug neigiamų savybių, pvz. įtarumas, įžeidumas, nesuprantu žmonių kurie visada tik juokauja, nesupratu paviršutiniškumo. Tai trukdo gyventi.
Atsakyti

QUOTE(kaleda @ 2010 09 15, 13:14)
Smagu girdėt. Aš negaliu to pasakyti apie save - manu, kad yra daug savybių, kurias savyje mėgstu, tačiau turiu daug neigiamų savybių, pvz. įtarumas, įžeidumas, nesuprantu žmonių kurie visada tik juokauja, nesupratu paviršutiniškumo. Tai trukdo gyventi.

100 kartu drinks_cheers.gif man labiausiai nepatinka, kad esu pernelyg rimta visame kame ir jei nors maziausia probelma ar kivircas, jau sedziu ir analizuoju kaip didziausia problema. Izeidumas, taip, nesuprantu juoku, negaliu pakesti kai kas nors ir ne piktai bando patraukti per danti. Sunkus tas gyvenimas mums, to rimtumo gavom su kaupu, nors tiek realiai ir nereiktu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2010 09 15, 14:51)
100 kartu  drinks_cheers.gif  man labiausiai nepatinka, kad esu pernelyg rimta visame kame ir jei nors maziausia probelma ar kivircas, jau sedziu ir analizuoju kaip didziausia problema. Izeidumas, taip, nesuprantu juoku, negaliu pakesti kai kas nors ir ne piktai bando patraukti per danti. Sunkus tas gyvenimas mums, to rimtumo gavom su kaupu, nors tiek realiai ir nereiktu  doh.gif

drinks_cheers.gif del izeidumo anksciau labai skaudziai reaguodavau i juokus, bet su amziumi sugebejau ir pati is saves pasijuokti smile.gif
Atsakyti
EVO, taip savaime gavosi ar pati išsiugdėt?
Tiesa, dar įdomu būtų sužinoti kaip kitiems ožiaragiams būna - mes vakar su viena kolege-ožiarage kalbėjom, kad mums dažnai reikia permainų, t.y. pasiektas tikslas labai greit pasidaro nebeįdomus ir norisi kito.
Ir dar - ar daug turite draugų? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kaleda: 15 rugsėjo 2010 - 14:40
QUOTE(kaleda @ 2010 09 15, 14:36)
EVO, taip savaime gavosi ar pati išsiugdėt?
Tiesa, dar įdomu būtų sužinoti kaip kitiems ožiaragiams būna - mes vakar su viena kolege-ožiarage kalbėjom, kad mums dažnai reikia permainų, t.y. pasiektas tikslas labai greit pasidaro nebeįdomus ir norisi kito.
Ir dar - ar daug turite draugų? ax.gif

kas liecia tikslus, nezinau kaip ir pasakyti, megstu pastovuma ir aiskuma, bet kas liecia savirealizacija, norisi pasiekti keik imanoma daugiau, tas liecia ir tikslus, tiek, kad viska darau nuosekliai, kol vieno tikslo neigyvendinau, apie kita negalvoju. Bet tik pasiekus viena, imuosi kito, nes, kai jo nebeturiu, jauciu kazkokia baime, tustuma ir nerima, kad kazkas ne taip doh.gif
Kas liecia draugus, galima sakyti ju neturiu blush2.gif Turejau kelias "nemirtingas" drauges, su viena keliai issiskyre del jos isdavystes (niekada neatleidziu isdavysciu), o su kita atstumas ir seimyniniai gyvenimai. Dabar turiu viena (kalba eina apie tikra drauge, ne siaip pazistama), tiek, kad susimatom kelis kartus per metus, man ir jai to uztenka, bet kai susitinkam galim dvi paras kalbeti iki nukritimo, bet tuo mano zodziu limitas ir uzsibaigia. Nezinau kaip jus, bet as nemegstu tu cacki patacki draugysciu, kur kiekviena diena susiskambinama, pliurpiama apie ora, su visomis saldybemis ir pan. Siaip nemegstu atvirauti iki nukritimo, man rodos niekas apie mane visko ir nezino, gal, kad esu nudegus karta skaudziai, tai ir pasimokiau. Oi net nezinau, viena diena atrodo noreciau mergaitiskai pasipliurpt, bet kazkaip nemoku as taip doh.gif
Atsakyti