Įkraunama...
Įkraunama...

Ožiaragiai

Sveikos 4u.gif
Skaiciau ka raset ir atrodo kad apie save skaitau lotuliukas.gif pati esu oziarage,9 metus gyvenu su dvyniu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džakonda': 15 rugsėjo 2010 - 17:45
QUOTE(kaleda @ 2010 09 15, 16:36)
EVO, taip savaime gavosi ar pati išsiugdėt?
Tiesa, dar įdomu būtų sužinoti kaip kitiems ožiaragiams būna - mes vakar su viena kolege-ožiarage kalbėjom, kad mums dažnai reikia permainų, t.y. pasiektas tikslas labai greit pasidaro nebeįdomus ir norisi kito.
Ir dar - ar daug turite draugų? ax.gif

oi tiklu tai as uzsibreziu sau i prieki keliems metams niekam nesakau kas bus , ir tai ivykdau, arba visiems isskalambiju - vos ne i laikrasti parasau straipsni ir tada dar greiciau tai padarau biggrin.gif pvz. per 4 metus mes su vyru
1.issikraustem gyventi i kauna
2.issinuomojom buta 2kambariu ...
3. issinuomojom po pusmecio 3 kambariu buta ( labai megstu erdve )
4. nusipirkom po 4 men. buta 4 kambariu
5. sumasciau po metu kad nebenoriu gyventi Kaune noriu i Klaipeda...
6. parsikraustem i KLP
7.pardavem buta....
8.vaikiuko gimimas.
9.buto nuoma
10 . savo versla pradejau vystyti
11.namo pirkimas lygiai po metu kai atvykom i KLP
12 antro verslo pletra
13 antras leliukas ...
ir jau 9 men. niekas nesikeicia... tai as sedziu jau geraos 2 savaites ... ir suku smegenis kuom uzisiimti, nes viskas kas jau yra tai veikiantis mechanizmas ir jau ciu kad reikia uzsukti kazka naujo ...

QUOTE(kaleda @ 2010 09 15, 17:36)
Ačiū, visgi panašūs mes, ožiaragiai smile.gif
Kažkaip pasiskaitai ir smagiau pasidaro.

ir MES PATYS NUOSTABIAUSI... as visada sakau kad geresnio zenklo uz Ozeragius nera .... mes patrauklus, iniciatyvus, nebailiai, dziaugsmingi, rimti, nuotaikingi ... patys paciausi
QUOTE(EVO @ 2010 09 15, 17:37)
Labai daug kas atitinka  smile.gif
Tik vienas dalykas mane stebina, kaip as oziarage susiejau savo gyvenima su svarstyklemis  g.gif

ne tu viena biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

O del nesekmiu tai mano gyvenimo kredo
JEI NEGALI PAKEISTI SITUACIJOS KEISK POZIURI I JA !

As siandiena atsikeliau ryta ir mintyse pamasciau JE KAIP GERAI kad lauke salta , galesiu uzsideti nauja Raudona palta smile.gif
Negaliu gi pagalvoti blyn tad dievulis nei gedos nei sarmatos , ka negali geresniu oru cia i zeme atsiusti wub.gif
Atsakyti
smile.gif IMR, pareklamavai sita foruma, tai isidejau ji i "favorites"

Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2010 09 15, 16:14)
kas liecia tikslus, nezinau kaip ir pasakyti, megstu pastovuma ir aiskuma, bet kas liecia savirealizacija, norisi pasiekti keik imanoma daugiau, tas liecia ir tikslus, tiek, kad viska darau nuosekliai, kol vieno tikslo neigyvendinau, apie kita negalvoju. Bet tik pasiekus viena, imuosi kito, nes, kai jo nebeturiu, jauciu kazkokia baime, tustuma ir nerima, kad kazkas ne taip  doh.gif
Kas liecia draugus, galima sakyti ju neturiu  blush2.gif  Turejau kelias "nemirtingas" drauges, su viena keliai issiskyre del jos isdavystes (niekada neatleidziu isdavysciu), o su kita atstumas ir seimyniniai gyvenimai. Dabar turiu viena (kalba eina apie tikra drauge, ne siaip pazistama), tiek, kad susimatom kelis kartus per metus, man ir jai to uztenka, bet kai susitinkam galim dvi paras kalbeti iki nukritimo, bet tuo mano zodziu limitas ir uzsibaigia. Nezinau kaip jus, bet as nemegstu tu cacki patacki draugysciu, kur kiekviena diena susiskambinama, pliurpiama apie ora, su visomis saldybemis ir pan. Siaip nemegstu atvirauti iki nukritimo, man rodos niekas apie mane visko ir nezino, gal, kad esu nudegus karta skaudziai, tai ir pasimokiau. Oi net nezinau, viena diena atrodo noreciau mergaitiskai pasipliurpt, bet kazkaip nemoku as taip  doh.gif

Laba..Aš dar naujokė SM,bet kažkaip atsiverčiaušį pusl.,tai net prisėdau...Na visko gana ,jau kad parašei tai viens prie vieno apie mane.Visada maniau kad aš viena tokia..nu neypač draugiška.Vyras Dvynys oi vargsta su manim kai nori kurnors pasisvečiuot sykiu išlėkti.Nežinau,bet man namuos geriausiai,o jei dar turiu ka paremontuoti ar sumontuoti tai išvis manęs kaip ir nėra.Pvz.šią vasarą pasistačiau pavėsinę. beee.gif
Atsakyti
Cha cha lotuliukas.gif Dar vienas panašumas 4u.gif Aš labai mėgstu remontus. Pirkdama dažus jaužiuosi žymiau geriau nei pirkdama rūbus.
Aistužėle, kiek atsimenu tu ir sieki tikslų savo pamėgtoj sritu? Dabar prisiminiau - aš kažkokią labai skanią baltą duoną kepiau pagal tavo receptą smile.gif
Atsakyti
O as siais metais gibsines pertvaras namuose dariau ir vonia hermetinau biggrin.gif
Kaleda taip, butent mano dabartiniai tikslai ir remiasi kulinarija ir konditerija, kadangi siuo metu sedziu su mazuoju namuose, tai visvien norisi realizuoti save, tai padetu siek tiek vienai kepyklai, ivedu naujus produktus i rinka, turiu savo konditeriniu priemoniu internetine parduotuvele ir dar laisvu metu verciu filosofo Berdiajavo tekstus blush2.gif Viskas kas patinka viename biggrin.gif

Siaip kiek esu domejusis, tai moterys oziarages pradeda save realizuoti, pajusti tikra gyvenimo pulsa nuo 30 metu. Ar kuriai tai pasitvirtino?
Atsakyti
QUOTE(Auksine Zuvele Georgia @ 2010 09 16, 01:34)
smile.gif IMR, pareklamavai sita foruma, tai isidejau ji i "favorites"

geriausias budas suzinjoti apie save tik gerus dalykus smile.gif
mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
http://www_taros_lt/.../oziaragis.html

kiek jum atitinka? daviau draugam paskaityti , sake tip top as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vika8625 @ 2010 09 20, 23:17)
http://www_taros_lt/.../oziaragis.html

kiek jum atitinka? daviau draugam paskaityti , sake tip top as biggrin.gif

Patiko paskaityti,saziningai pasakius atitinka 98% biggrin.gif
Atsakyti
Bunant labai sazininga, pasakyciau, kad atitinka 95 % biggrin.gif
Atsakyti
Aistužėle, klausei apie 30 metų tarpsnį ožiaragių gyvenime, tai iš savo patirties galiu pasakyti, kad tikrai, ką aš noriu daryti šiam gyvenime, supratau po 30-mečio. Dingo daug baimių ir kompleksų, bet tai gali būti ir šiaip su amžiumi biggrin.gif įgyti dalykai.
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2010 09 23, 09:16)
Aistužėle, klausei apie 30 metų tarpsnį ožiaragių gyvenime, tai iš savo patirties galiu pasakyti, kad tikrai, ką aš noriu daryti šiam gyvenime, supratau po 30-mečio. Dingo daug baimių ir kompleksų, bet tai gali būti ir šiaip su amžiumi biggrin.gif  įgyti dalykai.

siaip kiek esu skaiciusi, tai visur minima, kad oziaragiai apskritai pradeda gyvent nuo 30 metu. Kaip as laukiu tu 30 metu, nes jauciuosi kazkaip durnai, pati nezinau ko noriu is to gyvenimo, kazkokia pilna baimiu, kompleksu, susikaustymu ir pan. unsure.gif
Atsakyti