Įkraunama...
Įkraunama...

Ožiaragiai

QUOTE(haneriete @ 2008 08 16, 15:31)
As manau, nera pas jus taip blogai kaip tau atrodo  ax.gif

Na kaip kada zinok.Vakar buvau suruosusi sioki toki vakareli,Na balandeliu party as ji pavadinau 4u.gif nes ruosiau balandeliu vakarienei,tai pasikvieciau liaudies nemazai,kurios dar ne nesu maciusi...na is cia is super mamukiu meeta pas save padariau,tai keista buvo zet kaip jis viska stengiasi man padet,nes jei koks gimtadienis ar dar kokia svente tai pagalbos is jo sunku sulaukti.
Osiaip ir as pamastau kartais,kad gal nera taip blogai kaip atrodo blush2.gif
O vat po vakarykscio meeto tai jis liko patenkintas sako ir dazniau galetum tokias vakaruskas daryt,sakau palauk palauk juk vaikelis gims greitai , nebebus tu vakarusku.
Atsakyti
As taip pat esu mergele, o maniskis oziaragis. Tai irgi tokiu dalyku kaip sugalvot ka padovanot, ar kad isvis reik dovanot - retenybe. Myliu zodis irgi tabu (seniau nebuvo), uzdaras, niekada nerodo savo jausmu ir pan unsure.gif na idomi asmenybe...
Atsakyti
O mano mamos vyras irgi oziaragis,kaip ir ji pati tai jie su juo po beveik 20 metu santuokoi gyvenimo issiskyre.Irgi buvo taip panasiai kaip pas mane tik daug blogiau.Na jis tox zmogus buvo ,kad niekada negaletum patiketi,kad jis gali buti neistikimas,o se tau ,kad nori.po sitiek bendru metu jam prireike kitos ir dar aiskina,kad nereikia...kad neturi,kai susinervina prisipazysta,kazkos apsurdas juk jau kaip ir ne jaunas .Bet mama su juo jau issiskyre pagaliau ir turi kita,su juo puikiai sutaria,nepamenu jo zodiako,lyg ir mergele.
Atsakyti
Na as esu Jautis, ir tikrai sutinku, kad Oziaragiau geriausiai sutaria su Mergelemis ir Jauciais. Pati su Oziaragiais neblogai sutariu, gana idomios asmenybes smile.gif tik 2 is 3 pazistamu Oziaragiu, labai pavydus yra. Pvz turedama drauge gimusia po oziaragio zenklu, tiesiog negalejau bendrauti su kitais, nes as buvau tik JOS drauge, taigi tas pavydas teisiog vesdavo is proto blink.gif O seip tai tikrai mieli zmogeliukai smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Wikutea @ 2008 08 17, 18:43)
Na as esu Jautis, ir tikrai sutinku, kad Oziaragiau geriausiai sutaria su Mergelemis ir Jauciais. Pati su Oziaragiais neblogai sutariu, gana idomios asmenybes  smile.gif tik 2 is 3 pazistamu Oziaragiu, labai pavydus yra. Pvz turedama drauge gimusia po oziaragio zenklu, tiesiog negalejau bendrauti su kitais, nes as buvau tik JOS drauge, taigi tas pavydas teisiog vesdavo is proto  blink.gif O seip tai tikrai mieli zmogeliukai smile.gif  thumbup.gif

na cia tai tiesa tikai yra tokiu oziaragiu kurie nori,kad drauge butu tiktai jos ir niekeno kito,vat as tai ne tokia,nos ir prisirisu labai jei gerai sutariam,bet laisve duodu,o turejau drauge ozerage (as ir oziarage) tai buvo tas pats sutariam puikiai ale vat tas tox smaugimas jauciasi.
Sakyciau cia tokie dalykai dar priklauso nuo to kiokiais metais gimes oziaragis,vat as suns tai istikruju ir esu istikima drauge,visada noriu taikytis jei net zinau,kad ne as kalta buvau,tox zemes zmogutis esu,bet jeigu man kas bloga padaro tai oi kerstas buna saldus ir net jei ir atleidziu tos tokios draugystes jau niekada nebebus,tada jau laikausi atstumo.O siaip tai irgi turiu ydu as tokia esu,kad daug loju,bet nekandu 4u.gif
Atsakyti
Mano seimoje,gimineje tai Oziaragiu pilna.Vat as,mama,tetis,sesuo,vyras mano,pusesere,tetos...labai daug,ir zinokit kazkaip pastebejau ,kad tikrai dar reikia atsizvelgti y metus,vyras mano drakonas,tai rekia ,o nesneka,o kai sakau baik saukt sako nesaukiu cia dar tik sneku,visada irodineja savo teisuma,galu gale net suprates,kad buvo kalta ar klydo tai zodis ATSIPRASAU jo zodyne tai tox pat tabu kaip ir Myliu.Nera buve,kad pats prieitu ir atsiprasytu,o kartu jau isviso kone 7 metai gyvenam.
Atsakyti
QUOTE(JURGIDAR @ 2008 08 21, 11:53)
Mano seimoje,gimineje tai Oziaragiu pilna.Vat as,mama,tetis,sesuo,vyras mano,pusesere,tetos...labai daug,ir zinokit kazkaip pastebejau ,kad tikrai dar reikia atsizvelgti y metus,vyras mano drakonas,tai rekia ,o nesneka,o kai sakau baik saukt sako nesaukiu cia dar tik sneku,visada irodineja savo teisuma,galu gale net suprates,kad buvo kalta ar klydo tai zodis ATSIPRASAU jo zodyne tai tox pat tabu kaip ir Myliu.Nera buve,kad pats prieitu ir atsiprasytu,o kartu jau isviso kone 7 metai gyvenam.

MB taip pat gimes drakono metais, bet rekia labai retai. Bet pats MYLIU irgi pirmas niekada nesako schmoll.gif Cia turbut priklauso ir nuo auklejimo ir charakterio, zodziu turbut ne visada kaltas zodiako zenklas rolleyes.gif
Atsakyti
mano tevas oziaragis, jam pasakyt myliu sunku, as net tokio zodzio negirdejau, kaip ir pripazinti, kad neteisus, o mano vyras svarstykles jam atvirksciai pasakyt myliu lengva ir gali per diena n kartu ta zodi kartot ir tuo paciu pats nori girdet ir tai mano tevui atrodo labai nevyriska kaip ir sukiotis virtuveje, jie labai skirtingi, as irgi oziaragis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(haneriete @ 2008 08 16, 09:03)
As esu mergele, tai uz oziaragius man negali buti nieko geriau!  bigsmile.gif

Papildyta:

Mano ex oziaragis, iki siol su juo sutariam nerealiai ir kartais net pamastau kodel mes dabar ne kartu. Tai del komplimentu, del parodymo, kad as jam reikalinga ir kad mane myli, tai viskas 100% atvirksciai. Man netgi per daug viso to budavo. Kasdien primindavo, kad esu geriausia, nuostabiausia ir visaip nepakartojama, ir iki siol, mes jau 3 metai kaip ne kartu, is jo gaunu daugiausiai palaikymo, geru zodziu ir geru emociju, ir to priminimo, kad vistik as geriausia  wub.gif . Daug daugiau nei is dabartinio savo draugo  smile.gif
Bet cia tik mano atvejis toks, gal jis tiesiog is prigimties saldzialiezuvis  smile.gif

Maniškis irgiožiaragis. Ir čia su tavim sutinku, kad labai retai sako MYLIU.Paklaustas apie tai issisuka, kad aš gi ir taip turečiau zinoti, kad jau kažkada man tai yra sakes..... ax.gif tokie jautie oziaragiai dry.gif
Atsakyti
as esu oziaragis smile.gif esu uzsispyrus,ikiri,nepaleidziu kas mano,kovoju uz save ir mylima smile.gif nagla smile.gif kovinga.pinigai man nera vertybe.vieninteliam zmogui paskiau kad myliu.19 metu smile.gif savo vaikinui,su kuriuo jau 5 metai smile.gif kitiems nesakiau nei vienam smile.gif greit uzsideganti,kerstinga ( nepaliksiu niekda ramybei kol neatkersysiu,praeis metai,du vistiek pasieksiu savo ) meniska smile.gif mylinti gyvuneliukus smile.gif ir vaikus:)
nenusileidziu..nors dbr darom kompromisus
o maniskis yra liutas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AsataN<--: 29 rugpjūčio 2008 - 00:12
As esu jautukas, o mano vyras - oziaragis smile.gif Zodziu tikrai daug panasumu del tu vyru oziaragiu yra biggrin.gif
Pradesiu nuo to, kad romantika jam siaip svetimas dalykas, visokie ,,myliu, noriu, negaliu" - retenybe rolleyes.gif Bet graziu ideju jis turi ir paitaikius progai mane nustebinti oj kaip moka bigsmile.gif Labai uzsispyres. Jeigu mato, kad kasnors uz ji gali atlikti kokius nors darbus, butinai tuo pasinaudos ir tikrai net pirsto nepajudins smile.gif Siaip is salies kitiems atrodo kaip itin ramus, susitvardantis, nuolankus vyras, bet...visada turi gauti tai, ko nori ir netiesiogiai privercia paklusti jo valiai biggrin.gif - ikyriai zyzia tol, kol nesutiknki su jo reikalavimais smile.gif Siaip labai draugiskas ir seimyniskas, ir labai...pavydus doh.gif Teikia didele reiksme pinigams smile.gif , kas kartais uzknisa labai labai.... doh.gif Kaip bebutu tas oziaragiukas gana man mielas ir geras - visada padeda tvarkytis namuose, turi gera humoro jausma, labai myli vaikus ir mane (manau bigsmile.gif ). Taip kad yra pliusu, yra minusu, bet jei gyvenu kartu ir dar susizenyt sugebejau, turbut daugiau pliusu turi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AsataN<-- @ 2008 08 29, 00:11)
as esu oziaragis smile.gif esu uzsispyrus,ikiri,nepaleidziu kas mano,kovoju uz save ir mylima smile.gif nagla smile.gif kovinga.pinigai man nera vertybe.vieninteliam zmogui paskiau kad myliu.19 metu smile.gif savo vaikinui,su kuriuo jau 5 metai smile.gif kitiems nesakiau nei vienam smile.gif greit uzsideganti,kerstinga ( nepaliksiu niekda ramybei kol neatkersysiu,praeis metai,du vistiek pasieksiu savo ) meniska smile.gif mylinti gyvuneliukus smile.gif ir vaikus:)
nenusileidziu..nors dbr darom kompromisus
o maniskis yra liutas

O tu ziuriu tokia pat kaip ir as 4u.gif tik as dar uz artimus labiau kovoju ,nei uz save pacia 4u.gif
man asmeniskai myliu nera sunku pasakyti,ir sakau tai dazniau nei jis,bet aisku ne kasdien.
Vat mano mama oziaragis su sutariu kaip su nieku kitu net drauges neturiu geresnes nei ji,labai fainiai sutariam,ji Gyvates metais gimus,sesuo oziarage irgi su ja puikiai sutariu,ji Ziurkes metais gimus.Ir galiu pasakyti,kad metai tikrai daug ka reiskia,ir pasako apie zmogaus harakteri smile.gif
Atsakyti