Labas .
Esu Oziarage ir istekejusi taippat uz oziaragio.ir galiu pasakyti,kad cia viskas kas aprasyta apie vyra puikiai atitinka bent jau maniskio bruozus,lyg ir aistringas,bet kazkaip nemoka visko graziai pradeti,rodos tikrai myli,bet jei jau isgirsi,kad pasako myliu,tai cia nereali svente,komlimentu beveik negaunu,dovanu nesumasto niekada pats ,visada nori ,kad pasakyciau ka nupirkt man dovanu ,jo atsakymas yra GAL,paklausiu ar skanu buvo-jis gal,ar patiko -jis gal... bet jau del sito reikalo baigiu peraukleti,kartu jau gyvename beveik 7 metus,buvo kriziu anksciau as vis taikiausi prie jo noru uzgaidu...dabar tikriausiai jau nuo to pavargau ir jam nekas irgi,nes visada gaudavo ko nori ir kada nori,cia ir apie maista ir apie draugus,ir sexa.As visai kitokia,kaip ir raset moterys skirtingos nuo vyru,esu romantike,niekada netikiu,kad issipildys troskimai,ir net pamirstu ko noriu,o dabar net nezinau jau pamastau kad kantrybe ne gelezine ji kaip siulas jau pas mane,bet as jy vistiek myliu nors jis sito beveik niekada neparodo o jau prie kitu tai tuo labiau.
Dabar parasiau ir perskaiciau ka parasiau tai mastau kodel as vis dar su juo?
O todel ,kad bijau likt viena,kartu mes labai daug jau pasiekem,na sakykim pries kelis metus nei mobilaus neturejom,o dabar ir kelias masinas,ir nama,ir tu mobiliuju pilni namai.As jy myliu labai ,bet man truksta jo meiles,demesio...ar cia tik mums taip ar kitoms Oziaragiu poroms irgi taip buna? jei ne tai noreciau isgirsti jusu pasakojimu.
Nesulaukiu ir as dovanu ar komplimentu, bet nustojau del to jaudintis. Grazius zodzius sakyti bet koks praeivis gali bet ar jie tikri? Pradzioj irgi bandziau issireikalauti demesio zenklu ivairiausiais budais, reikalingi jie is tiesu, bet veliau supratau, kaip as tiesiog negaliu kai kuriu dalyku daryti, taip ir jam sunku lauzyt save. Nesutvertas jis tusciazodziavimui ir viskas. Bet jau kai pasako koki komplimenta, tai zinau kad jis tikras.