Įkraunama...
Įkraunama...

Ožiaragiai

Laukiu-nesulaukiu kada tie geresni metai prasidės g.gif .Vis ta pati rutina tie patys rūpesčiai...
Atsakyti
QUOTE(rimer @ 2011 06 02, 19:43)
Laukiu-nesulaukiu kada tie geresni metai prasidės g.gif .Vis ta pati rutina tie patys rūpesčiai...

nuo rytdienos 4u.gif
tik nepraziopsok
Atsakyti
QUOTE(Vifsla @ 2011 06 02, 22:16)
nuo rytdienos 4u.gif
tik nepraziopsok

O ka turetu but pagerejimas g.gif
nu duok die, kad taip butu, nes jau vakar diena buvo kosmaras doh.gif teko su policija turet reikalu unsure.gif dar pagalvojau gal pilnatis, kad visiems vaidenasi zudikai ir nusikalteliai lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš irgi paskutiniu metu labai bendrauju su policija (apvogė sodybą) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 04 16, 15:03)
Kaip keista, esu irgi oziarage, ir taip tikliai apibudinta lyg apie mane drinks_cheers.gif Su tuo pasikelimu, tai jau kenciu, kol manes nepazysta.
Ir dar labai atitinka, kad turiu stipria kantrybe pasiekt uzsibrezta tiksla, ir esu ziauriai uzsispyrusi, kaip tikras oziaragis.
Bet man patinka mano zenklas, nesiskundziu smile.gif

Sutinku su visais aprasymais visu 100%,ir dziaugiuos kad tokia esu kitaip nieko nebuciau ir pasiekus,kartais tik tas pasyvumas nervuoja kada depresija kamuoja tongue.gif bet tas manau kiekvienam zenklui budinga mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip sekasi ožiaragiams???
Kas tiesa,kad meilė labai rūpi..yra to dėmesio,bet va tikra neaplanko sad.gif Kažkaip darbai ir visi kiti reikalai eina gerai,bet taip atsibodo būt vienai...Bet ką lengva sutvarkyti,na kartais reikia pastangu paieškoti info ar tinkamo žmogaus ,bet va širdis g.gif tik ir trūksta..
Atsakyti
Merginos, kada gi pagaliau pardes ožiaragiams sektis?! jmj kiek galima... tokie sunkus metai jau seniai bebuvo....
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2011 06 14, 23:09)
Merginos, kada gi pagaliau pardes ožiaragiams sektis?! jmj kiek galima... tokie sunkus metai jau seniai bebuvo....

Taiva aš ir sakau kad čia kažkas ne taip.Kyla įtarimas,kad tos pranašystės sudarytos t.y. pildosi tik po metų.2010 m turėjo būti sunkūs,bet taip nebuvo,nu bet šitie metai tai "nerauk rūtų".Iš neigiamos pusės užtenka visko ir barnių šeimoje,ir rūpesčių,ir sveikatos pašlubavimų.
Atsakyti
Sveikutes oziarages 4u.gif

kiek ziurejau pati ir skaiciausi kitu analizes, tai oziaragiams sie metai nuo birzelio trecios dekados, liepos pirmos dekados prades po truputi sypsotis, pirma metu puse, tokia kantrybes isbandymas, bet jau nebe daug liko, kaip sakoma, pradesim kilt i kalna po truputi.

Man siu metu praejusi puse tokia nei siokia nei tokia, toks jausmas, kad visur jauciamas didelis stabdis ir pati kiek jauciuosi apatiska viskam, bet tikiuosi, kad padetis ims gereti.
Atsakyti
Nors ir aklai nepasitikiu horoskopais, bet jūsų visų mintys man padeda, nes dabartinė būsena primena tvinksintį pūlinį, kuris tuos sprogs. Lauksim pagerėjimo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2011 06 17, 08:44)
Nors ir aklai nepasitikiu horoskopais, bet jūsų visų mintys man padeda, nes dabartinė būsena primena tvinksintį pūlinį, kuris tuos sprogs. Lauksim pagerėjimo. smile.gif

Vat čia tai tikslus šių metų apibūdinimas.Tas "pūlinukas"kartais šiek tiek atlėgsta,bet vėl kad driokstels,atrodo kad jau viskas-sprogs ir vėl atlėgsta.
Atsakyti

Kiek skaitau,tai daugumai blogi metai, ane?Na man tai nepasakyciau,kad pastoviai blogai siais metais.Balandis-geguze buvo ispudindi menesiai,vestuves,kelione ispudinga,ir materialiai stabili situacija.Na buna dienu,kai blogai jauciuosi, ar siaip nera nuotaikos ir pan.,taciau is esmes, negaliu pasakyti,jog blogi metai.
Skaiciau, jog nuo sio menesio pabaigos sekmingas metas bus.Neliudekit,oziaragytes.Kazkur esu perskaicius tokius zodzius:"Visa tai, ka esi tu iskentus,vienakart apsivers tau dziaugsmu" smile.gif Gal ir ne visai tiksliai beprisiminiau, taciau esme manau supratot.To ir linkiu visoms smile.gif
Atsakyti