Įkraunama...
Įkraunama...

Ožiaragiai

O mane tai privertė suabejoti kur rašėte kad nemėgstate vėluojančių ir vėluoti. Aš pvz nemėgstu laukti, todėl dažniausiai ateinu sutartu laiku arba netgi vėluoju ir iš to nedarau tragedijos.
Apie visa kita kas parašyta daugmaž tinka. Tiesa pastebėjau, kad turiu daug vėžio bruožų..
Atsakyti
Nepamenu kaip tai tiksliai skamba, nes nelabai išmanau astrologiją, bet su vėžiu mes tikrai turime bendrų savybių, esu kažkur apie tai skaičius.
Atsakyti
As taip pat neesu tipine oziarage, pas mane nemazai itakos turi zuvies zenklo savybes. Bent jau kai nusibraiziau savo natalini zemelapi, tas aiskiai matyti.
Atsakyti
QUOTE(aistuzele @ 2011 09 17, 06:32)
As taip pat neesu tipine oziarage, pas mane nemazai itakos turi zuvies zenklo savybes. Bent jau kai nusibraiziau savo natalini zemelapi, tas aiskiai matyti.

Pati braižet ar su pagalba?
Atsakyti
QUOTE(kaleda @ 2011 09 17, 08:10)
Pati braižet ar su pagalba?

as pati braizau, cia toks kaip hobis mano.
Atsakyti
as oziarage, bet nzn - tipine ar ne smile.gif
Atsakyti
Kaip ožiaragiai sutariat su mergelėm? smile.gif
Atsakyti
Mano uosvis yra mergele. Ka galiu pasakyti, tai taktiktiskas, korektiskas, atsakingas, rupestingas zmogus. Niekada nera izeides, mus sieja tokie dalykai kaip noras viska planuoti, neveluoti, konkretumas. Taciau be galo nori patarineti, daznai jo sakiniai prasideda "kadangi as vyresnis, noriu pasakyti(pastebeti, patarti...) biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Džakonda',2011 09 15, 10:37]
Paskutiniu metu ir as megstu vienatve,nenoriu jokiu sveciu,kartais net telefonu neatsiliepiu cool.gif
atostogauju tik su seima,nesvarbu kur,bet kad visi kartu ir be pasaliniu,jokiu draugu,jokiu giminaiciu.Siaip nepatinka man dideli susiburimai zmoniu.
Knygas megstu daugiau psichologines,apie vaiku auklejima ir panasiai,romanu detektyvu neskaitau schmoll.gif
Dar patinka geri filmai,serialai rusiski (tik ne muilo operos schmoll.gif )

Zmonemis nepasitikiu,sunkiai prisileidziu prie saves,daug kas galvoja kad esu pasikelusi doh.gif
Vyras sako kad mano zvilgsnis yra baisus,vien zvilgsniu galiu isreiksti ka galvoju cool.gif esu isgirdus kad zmones bijo prie manes prieiti.
Dar ko labai nekenciu tai pavelavimo,baisiai nemegstu veluoti ir labai nepatinka jei kas veluoja.

cia tu rasai apie mane blink.gif Dieve,ar gali buti tokiu vienodu zmoniu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurmarta: 18 rugsėjo 2011 - 13:18
QUOTE(jurmarta @ 2011 09 18, 14:17)
cia tu rasai apie mane blink.gif Dieve,ar gali buti tokiu vienodu zmoniu biggrin.gif

lotuliukas.gif turbut buna lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=jurmarta,2011 09 18, 14:17]
[quote=Džakonda',2011 09 15, 10:37]
Paskutiniu metu ir as megstu vienatve,nenoriu jokiu sveciu,kartais net telefonu neatsiliepiu cool.gif
atostogauju tik su seima,nesvarbu kur,bet kad visi kartu ir be pasaliniu,jokiu draugu,jokiu giminaiciu.Siaip nepatinka man dideli susiburimai zmoniu.

Zmonemis nepasitikiu,sunkiai prisileidziu prie saves,daug kas galvoja kad esu pasikelusi doh.gif
Vyras sako kad mano zvilgsnis yra baisus,vien zvilgsniu galiu isreiksti ka galvoju cool.gif esu isgirdus kad zmones bijo prie manes prieiti.
Dar ko labai nekenciu tai pavelavimo,baisiai nemegstu veluoti ir labai nepatinka jei kas veluoja.

[/quote]

Deja,bet aš vienas iš jų mirksiukas.gif
Atsakyti
Jeigu man i galva sove kokia nors mintys,tai ji butinai bus ivykdyta doh.gif Jeigu jau sugalvojau ka nors,nesvarbu kitu nuomone,vistiek padarysiu (nebent tai kazkas neimonoma) doh.gif
Atsakyti