Įkraunama...
Įkraunama...

Baisiausi šalutiniai poveikiai

As vemdavau kone kasryt nuo Regulono cry.gif Mano sesuo nuo ziedo kraujavo kone menesi cry.gif O kolege karta isgere baisiojo Postinoro ir... persileido verysad.gif

Idomu su kokiais paciais baisiausiais salutiniais reiskiniais teko susidurti, ir ka vartojant?
Atsakyti
QUOTE(Zemze @ 2005 04 27, 23:49)
As vemdavau kone kasryt nuo Regulono  cry.gif  Mano sesuo nuo ziedo kraujavo kone menesi  cry.gif  O kolege karta isgere baisiojo Postinoro ir... persileido  verysad.gif

Idomu su kokiais paciais baisiausiais salutiniais reiskiniais teko susidurti, ir ka vartojant?

Nuo Regulono ir man negerai buvo - todėl jį tik 1 diena tevartojau.. Buvo bloga ir nenustojamai skaudejo galva... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemze @ 2005 04 28, 00:49)
As vemdavau kone kasryt nuo Regulono  cry.gif  Mano sesuo nuo ziedo kraujavo kone menesi  cry.gif  O kolege karta isgere baisiojo Postinoro ir... persileido  verysad.gif

Hm... O man atrodė, kad Postinoras tam ir reikalingas, kad nutraukt nėštumą...
Keista, kad ji apskritai jį gėrė, jei jau laukėsi g.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2005 04 28, 09:57)
Hm... O man atrodė, kad Postinoras tam ir reikalingas, kad nutraukt nėštumą...
Keista, kad ji apskritai jį gėrė, jei jau laukėsi g.gif

Aha aš irgi žinau kad Postinor tam reikalingas kad nutraukt tik prasidejusi (kelių dienų) nėštumą.. na kad apvaisinta kiaušialąstė nesitvirtintų gimdoje ar pan.
Tai visiškai nesuprantama kam ji gėrė jį jei buv nėščia blink.gif
Atsakyti
Tiksliau kam ji gėrė jei ir toliau norejo likti nėščia nestuke.gif ? unsure.gif
Atsakyti
Ji NEzinojo, kad buvo nescia. Kai atsidure ligonineje visa kraujuodama, suzinojo, kad buvo nescia ir ivyko persileidimas...
Atsakyti
QUOTE(Zemze @ 2005 04 29, 15:09)
Ji NEzinojo, kad buvo nescia. Kai atsidure ligonineje visa kraujuodama, suzinojo, kad buvo nescia ir ivyko persileidimas...

Bet tai jei gėrė Postinorą - tai ir norėjo persileisti...
Atsakyti
Na, šiaip... Va paskaičiau apie tą vaistą
http://www.kontracep...lt/postinor.php
Postinoras-2 yra skubios pagalbos kontraceptikas. Pavartotas 72 valandų laikotarpiu po lytinio akto, kurio metu arba nebuvo naudotasi kontraceptinėmis priemonėmis, arba buvo naudotasi priemonėmis, kurios neveikė, gali padėti apsaugoti nuo pastojimo.
umn.gif
Matyt ir norėjo apsisaugoti nuo pastojimo. Bet tokie vaistai man atrodo biški drastiški - naikina viską savo kely. schmoll.gif
Atsakyti
Nuo Regulono vėmiau, blogai jaučiausi tris dienas, kol supratau kas čia atsitiko biggrin.gif Kai prisimenu net nupurto biggrin.gif
Atsakyti
Kai geri arbatą su citrina, tai jokių šalutinių poveikių nėra. net epageidaujamo nėštumo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 04 30, 11:30)
Kai geri arbatą su citrina, tai jokių šalutinių poveikių nėra. net epageidaujamo nėštumo biggrin.gif

Eik, tu laugh.gif Po tokių rekomendacijų greit visos forumietės bus tokios, kaip aš thumbup.gif

Aš gėriau Harmonet. Šalutinis poveikis - vyro nenorėjau cry.gif Tik vieną mėnesį nustojau gert, kaip dvynukus susižvejojau blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 04 30, 11:30)

esu tai girdejusi, bet nenoreciau tuo tiket, o tuo labiau pasitiket smile.gif o gal tu tikrai naduojies sia "apsisaugojimo priemone"? biggrin.gif
Atsakyti