Įkraunama...
Įkraunama...

Baisiausi šalutiniai poveikiai

QUOTE(Pasiausa Veronika @ 2011 12 15, 12:09)
Pritariu - tikrai galima ir kitur užsiklijuoti. Aš pavyzdžiui pleistrą visada kelnaitėmis slėpdavau.... niekas nė neįtardavo, kad jį naudoju smile.gif Tik maniškis apie tai žinojo smile.gifsmile.gifsmile.gif

Mažai guodžia kažkodėl. Negražu net ir saviškiui rodyt apsilupinėjusį. blush2.gif

QUOTE(given444 @ 2011 12 15, 18:55)
baisiausias salutinis poveikis yra ne mamai, o tiesiog vaikui, kuris/kurie nuknekcijami nespeje prisitvirtinti prie gimdo sienos/ arba kiek veliau. ir taip menesiu menesiais.

Neskleiskit erezijų. Ovuliacija apskritai slopinama, tai kam ten kur prisitvirtint? Nuknekcint gali nebent Postinor'as, jeigu kartais jau būtų įvykęs apvaisinimas.
Atsakyti
mylimuke, pasiklauskit normaliu ginekologu, ypac tu, kurie neskiria KT. imanoma rasti. suteiks info.
Papildyta:
o siaip, populiaria kalba kalbant, juk jei pastojama geriant KT, vadinasi ovuliacija nera slopinama ant tiek, ar bent ne visais ciklais. buna vyksta, buna uzkimba, ir nemazai -- tarkim per 6 gerimo KT metus, dauginkit metus is menesiu skaiciaus. taip kad. life.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 16 gruodžio 2011 - 16:45
QUOTE(given444 @ 2011 12 16, 17:45)
mylimuke, pasiklauskit normaliu ginekologu, ypac tu, kurie neskiria KT. imanoma rasti. suteiks info.
Papildyta:
o siaip, populiaria kalba kalbant, juk jei pastojama geriant KT, vadinasi ovuliacija nera slopinama ant tiek, ar bent ne visais ciklais. buna vyksta, buna uzkimba, ir nemazai -- tarkim per 6 gerimo KT metus, dauginkit metus is menesiu skaiciaus. taip kad. life.

Maniau, kad persileidimas lydimas kraujavimo ar bent tepliojimo? Ar aš klystu? Ar persileidžiama tvarkingai kas mėnesį pagal grafiką - nustojus gerti 21 tablečių pakuotę?

Kartais pastojama ir "nesimylint", žinokit biggrin.gif Nereikia atmest žmogiškų klaidų dėl tų pastojimų, gal ne tada išgėrė, gal ne taip, gal visai neišgėrė, gal ką pavartojo. Lygiai taip pat kaip ir nevartojant KT būna persileidimų - stipriai peršalus, vartojant stiprius vaistus, dideles alkoholio dozes, patiriant didelį stresą ir pan.

P.S. Nesu KT šalininkė. Greičiau jau dažnai buvau priešininkė. Bet kiekvienas susirenka tokius faktus iš tokių šaltinių ir gydytojų, kokie patvirtintų jo "teisingą" požiūrį. smile.gif
Atsakyti
kazkaip i lankas atsaket. as kalbejau, kad KT neslopina ovuliacijos taip, KAD JI NUOLAT NEVYKTU. ovuliacija vyksta, apsivaisinimai ivyksta, prisitvirtint, ar prisitvirtinus gyvent gimdoj neiseina del plono endometriumo-taigi, teigiama kad KT priklauso abortatyv priemonems.

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2011 12 17, 11:13)
kazkaip i lankas atsaket. as kalbejau, kad KT neslopina ovuliacijos taip, KAD JI NUOLAT NEVYKTU. ovuliacija vyksta, apsivaisinimai ivyksta, prisitvirtint, ar prisitvirtinus gyvent gimdoj neiseina del plono endometriumo-taigi, teigiama kad KT priklauso abortatyv priemonems.

O jūs esat tikra, kad ji NUOLAT vyksta ir kas mėnesį tikrai daromas abortas?

O kaip ten su tuo krauju? Nes man tikrai neaišku. Kadangi jūs daugiau apie abortus nusimanot, tai gal paaiškinsit?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2011 12 17, 11:27)
O jūs esat tikra, kad ji NUOLAT vyksta ir kas mėnesį tikrai daromas abortas?

O kaip ten su tuo krauju? Nes man tikrai neaišku. Kadangi jūs daugiau apie abortus nusimanot, tai gal paaiškinsit?

neteigiu kad nuolat. bet imkit 5metu laikotarpi ir tarkim 5-6 zuve vaisiai. daug? mazai?

o kas del kraujo? suformuluokit aiskiau.
prie gimdos neprisitvirtines kiausinelis iseina kartu su atsisluokniavusia gleivine. moterims daznai menesines sutampa su ankstyvais persileidimais. taciau tokie persileidimai buna naturalus (jei nenaudojamos spirales ir KT). kas kita, jei tai ivyksta KT deka.
cia morales dalykai, todel tokiais dalykais diskutuoti sunku, labai suveikia savigynos refleksai.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2011 12 17, 17:37)
neteigiu kad nuolat. bet imkit 5metu laikotarpi ir tarkim 5-6 zuve vaisiai. daug? mazai?

o kas del kraujo? suformuluokit aiskiau.
prie gimdos neprisitvirtines kiausinelis iseina kartu su atsisluokniavusia gleivine. moterims daznai menesines sutampa su ankstyvais persileidimais. taciau tokie persileidimai buna naturalus (jei nenaudojamos spirales ir KT). kas kita, jei tai ivyksta KT deka.
cia morales dalykai, todel tokiais dalykais diskutuoti sunku, labai suveikia savigynos refleksai.

Sunku diskutuoti, kai tai yra spėjimo stadijoje. Būtų įdomu pamatyti realių tyrimų išvadas, kad tikrai tie persileidimai KT dėka vyksta ir kiek jų įvyksta. Nes tokiu atveju man toks pats moralės dalykas kaip persileist po didelės stiprių vaistų ar alkoholio, ar streso dozės, t.y. daugeliu atveju išvengiamų dalykų.
Atsakyti
tokiu tyrimu tikrai nebus. nebent jas isleistu nepriklausomas mokslininkas, o galetu. na, kad noretu zlugdyti KT pramone? juk farmacija klestete klestes, po ginklu ir narko pramones visam pasauly.
o cia juk moterys. kai kurios ju turi kazkoki morales pajautima. tai ar apsimoka KT gamintojams "leisti" tokius tyrimus? oi, zinokit, esu susidurus su tamsiaja farmac puse. bet jau cia off topic.

o siaip reik paieskoti siaip daugiau info, nes senai buvo anglu klb skaityta del persileidimo fakto. bet kad jie vyksta tai faktas, nes ne tik forume, bet daugelis aplink moteru in real life kalba, kad salia vienokiu ar kitokiu nemaloniu(kitoms pavojingu) sveikatos sutrikimu, ju nezavejo papildomas faktas, kad ju gimdose vyksta mikroabortiniai reiskiniai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 19 gruodžio 2011 - 06:46
QUOTE(vieversys @ 2005 05 02, 17:14)
Griztu prie salutiniu poveikiu smile.gif
Nuo mikro piliuliu (bandziau gerti nujunkymo periodu) - siaubingai pradejo berti.
Tada gyd. patare JEANINE.... tai jau tris sav. nesulaukiu menesiniu  doh.gif
Dabar svaistau pinigus nestumo testams... nors nemanau, kad turetu kas buti,
nes pastaruoju metu labiau Smurkos metodu naudojomes mirksiukas.gif
arbata su/be citrinos - vietoj to.

Kazkada toks burtas, t.y. dingo menesines, buvo nuo marvelono.
Beda su tom piliulem g.gif

Bet mirenos irgi kaip tai neisryztu. O jeigu netiks... oi kaip verksiu bapkiu verysad.gif

Man baisiausia ,kad del Mirenos praplikau doh.gif . O spirale panesiojau vos 5 menesius doh.gif . Ir patikekit ,kiek pinigu sukista spiralei,idejimui,isemimui ,sveikatos tyrimams ,plauko tyrimui (siuntimas i Maskva),endokrinologui,dermatologui ,vitaminams ,sampunams ir t.t. ir t.t. Tai kazkur apie 3000 lt maziausiai verysad.gif Ir man jau ne "bapkiu" gaila ,o plauku (turejau storus ,ilgus iki liemens) ir sveikatos (nemiga , skausmai sirdies plote ,pablogejusi atmintis ,sutrikes menesiniu ciklas...) ...
Atsakyti
QUOTE(Zemze @ 2005 04 27, 23:49)
As vemdavau kone kasryt nuo Regulono  cry.gif  Mano sesuo nuo ziedo kraujavo kone menesi  cry.gif  O kolege karta isgere baisiojo Postinoro ir... persileido  verysad.gif

Idomu su kokiais paciais baisiausiais salutiniais reiskiniais teko susidurti, ir ka vartojant?

kraujavimas normalu, dėl to įspėjama. O kad persileido nuo Postinoro, tai ji ką, sumaišė jį su vaistais nuo galvos skausmo???? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 04 13, 15:13)
kraujavimas normalu, dėl to įspėjama. O kad persileido nuo Postinoro, tai ji ką, sumaišė jį su vaistais nuo galvos skausmo????  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
va šito ir aš nesupratau biggrin.gif juk postinoras tam ir geriamas, kad išvengti nėštumo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyteee: 13 balandžio 2012 - 19:24
Šiaip jau nuo Postinoro nepersileidžiama. Jeigu moteris JAU pastojusi, jis nebeveikia. Todėl ir rekomenduojama jį išgerti kuo greičiau. wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke: 16 balandžio 2012 - 01:37