Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio mityba. Bendra tema

Nezinau kaip kiti vaikai, bet mano kleckas del alaus tiesiog is proto eina doh.gif Viena karta teciui gurksnojant aluti, mazajam dave butelio kaklei lyztelt. blush2.gif Tai po to kas dejosi, net neturiu zodziu apsakyti: reikalavo dar alaus laselio taip, kad visas namas nuo saukimo skleidesi lotuliukas.gif Nuo to laiko jei pamato alaus buteli tai tiesiog siaubas! Pabarzdys net dreba kai savo sauksmu reikalauja alaus.
Idomu ir jusu vaikiukai irgi turi manija alui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(banished_angel @ 2008 04 19, 18:02)
Nezinau kaip kiti vaikai, bet mano kleckas del alaus tiesiog is proto eina  doh.gif Viena karta teciui gurksnojant aluti, mazajam dave butelio kaklei lyztelt.  blush2.gif Tai po to kas dejosi, net neturiu zodziu apsakyti: reikalavo dar alaus laselio taip, kad visas namas nuo saukimo skleidesi  lotuliukas.gif Nuo to laiko jei pamato alaus buteli tai tiesiog siaubas! Pabarzdys net dreba kai savo sauksmu reikalauja alaus.
Idomu ir jusu vaikiukai irgi turi manija alui? g.gif

na musu princese jau biski didesne, alucio irgi noretu is tevelio, taciau gauna tik palaizyti....na manajai apskritai, kuo neskanesnis - tuo jai labaiu patinka doh.gif
Atsakyti
O gal geriau savo mažutėliui alaus namuose išvis nerodykit, gal pamirš? Aluje tokio amžiaus vaikui kaip ir suaugusiam nėra nieko naudingo. Nei jokių mielių, nei B vit. nes jis pasterizuotas, nebent perkat "gyvą alų".
Ar čia kaip iš tos patarlės - lenk medį kol jaunas... doh.gif
Atsakyti
duokit degtines kamsteli palaizyti
Atsakyti
QUOTE(xskix @ 2008 04 19, 23:20)
O gal geriau savo mažutėliui alaus namuose išvis nerodykit, gal pamirš? Aluje tokio amžiaus vaikui kaip ir suaugusiam nėra nieko naudingo. Nei jokių mielių, nei B vit. nes jis pasterizuotas, nebent perkat "gyvą alų".
Ar čia kaip iš tos patarlės - lenk medį kol jaunas...  doh.gif

Suprantu, kad nieko naudingo vaikui nera, bet taip jau gavosi. Zinoma, galejau neduot palaizyt. O apie pratinima prie alaus tai net kalbos nera. As tik siaip pasidalinau ispudziais
Papildyta:
QUOTE(ishiri @ 2008 04 19, 23:46)
duokit degtines kamsteli palaizyti

Aciu uz pasiulyma mad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo banished_angel: 20 balandžio 2008 - 09:20
QUOTE(banished_angel @ 2008 04 20, 10:19)
Suprantu, kad nieko naudingo vaikui nera, bet taip jau gavosi. Zinoma, galejau neduot palaizyt.

vis dar gali nustoti duoti laizyti 4u.gif nes tas "palaizymas" ir yra "pratinimas" 4u.gif
per savo gyvenimeli vaikas dar daug ko nores ir reikalaus - nuo tv pultelio iki klozeto muiliuko paragauti... ir reks negaves. galbut net grius spardydamasis kojomis ant grindu. bet ar visada viska jam duosi?

vaiko reikalas yra dometis viskuo, ka valgo, geria ir daro suaugusieji. taip jis mokosi. o suaugusiuju reikalas yra brezti ribas, uz kuriu tyrinejimai darosi nebesaugus.

kai kazkas pasiule duoti vaikui palaizyti degtines kamsteli - supykai. bet degtine ar alus, sidras ar vynas - tai tas pats alkoholis. ir alkoholio laizymas lygiai taip pat iseina uz saugaus tyrinejimo ribu kaip, pvz., virbalo kaisiojimas i rozete ar cigaretes nuorukos kramtymas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ragnez @ 2008 04 20, 10:01)
vis dar gali nustoti duoti laizyti  4u.gif nes tas "palaizymas" ir yra "pratinimas"  4u.gif
per savo gyvenimeli vaikas dar daug ko nores ir reikalaus - nuo tv pultelio iki klozeto muiliuko paragauti... ir reks negaves. galbut net grius spardydamasis kojomis ant grindu. bet ar visada viska jam duosi?

vaiko reikalas yra dometis viskuo, ka valgo, geria ir daro suaugusieji. taip jis mokosi. o suaugusiuju reikalas yra brezti ribas, uz kuriu tyrinejimai darosi nebesaugus.

kai kazkas pasiule duoti vaikui palaizyti degtines kamsteli - supykai. bet degtine ar alus, sidras ar vynas - tai tas pats alkoholis. ir alkoholio laizymas lygiai taip pat iseina uz saugaus tyrinejimo ribu kaip, pvz., virbalo kaisiojimas i rozete ar cigaretes nuorukos kramtymas.  4u.gif

drinks_cheers.gif
Dėl reikalavimo ir aš pastebėjau, jeigu jau leidai kada nors "dėl šventos ramybės" ko nors neleidžiamo, tai kitą kartą rėkia kaip pasiutęs, jei neduodi.
Jeigu jau taip netyčia gavosi, kad davėt palaižyti, tai geriau jau kuo anksčiau nustatyti ribas, nes po to bus dar sunkaiu susitarti 4u.gif Čia mano nuomonė smile.gif
Atsakyti
Savajam, zinoma, kad ne viska ko uzsigeidzia leidziu. Kitaip nesusitvarkyciau su vaiku. Ir nesu tokia ziopla, kaip kazkam galbut pasirode. Ir apskritai is sios temos tikejausi ne patarimu kaip gyvent ir auklet savo vaika. Na turbut nenusisekus tema. Ka padarysi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo banished_angel: 20 balandžio 2008 - 11:39
QUOTE(banished_angel @ 2008 04 20, 12:33)
Savajam, zinoma, kad ne viska ko uzsigeidzia leidziu. Kitaip nesusitvarkyciau su vaiku. Ir nesu tokia ziopla, kaip kazkam galbut pasirode. Ir apskritai is sios temos tikejausi ne patarimu kaip gyvent ir auklet savo vaika. Na turbut nenusisekus tema. Ka padarysi  smile.gif

o ko tikejaisi? g.gif

na, mes namuose labai retai alkoholi vartojam. mazius, aisku, domisi. bet nieks jam neduoda ir tiek.
Atsakyti
as atsimenu kaip pati mazyte megdavau alu ir namine gira blush2.gif man tevai dudodavu putos paragauti, kas kart laukdavau issiziojus palaizyti tos puteles ax.gif paprasciausiia man tai buvo skanu mirksiukas.gif o db alaus nemegstu i alkoholio nevartoju, bet MB neisivaizduoja savaitgalio be alaus schmoll.gif ir namie visada yra alaus pilna, bet mazoji ziuriu jau nebekreipia demesio kaip anksciau, paragavo pora kartu is viskas...o siaip vaikai juk viska laizo, nes taip jie pajunta pasauli, juk kekviena daigciuka mano namie mazoji islaizius ir paragavus, ir restorane kai valgom i musu lekstes pirstuka kaisioja, ir as jai leidziu visko paragauti , yra ir muilo ragavus, ir sampuno, palaizo su galiuku liezuviuko, paskui purskia spjaudos, jei nepatinka taj daugiau ir nelenda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(joviliukste @ 2008 04 20, 15:41)
as atsimenu kaip pati mazyte megdavau alu ir namine gira  blush2.gif man tevai dudodavu putos paragauti, kas kart laukdavau issiziojus palaizyti tos puteles  ax.gif paprasciausiia man tai buvo skanu  mirksiukas.gif o db alaus nemegstu i alkoholio nevartoju, bet MB neisivaizduoja savaitgalio be alaus  schmoll.gif ir namie visada yra alaus pilna, bet mazoji ziuriu jau nebekreipia demesio kaip anksciau, paragavo pora kartu is viskas...o siaip vaikai juk viska laizo, nes taip jie pajunta pasauli, juk kekviena daigciuka mano namie mazoji islaizius ir paragavus, ir restorane kai valgom i musu lekstes pirstuka kaisioja, ir as jai leidziu visko paragauti , yra ir muilo ragavus, ir sampuno, palaizo su galiuku liezuviuko, paskui purskia spjaudos, jei nepatinka taj daugiau ir nelenda  biggrin.gif

Va tokiu atsakymu tikejausi thumbup.gif Smagu pasidalinti ispudziais drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(banished_angel @ 2008 04 20, 16:23)
Va tokiu atsakymu tikejausi  thumbup.gif Smagu pasidalinti ispudziais  drinks_cheers.gif

As grieztai pries alkoholi vaikams,net ir palaizymus schmoll.gif
Atsakyti