Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio mityba. Bendra tema

Laba diena,
reikia patarimo 4u.gif
Mano suneliui jau beveik 4-i menesiukai, siuo metu jis suvalgo 240ml misinuko ir po 3 valandu jau klykia kad vel alkanas... MB siulo duoti jam kosytes arba tyreles paragauti ir pradeti primaitni, nes mums ir musu gydytoja sake kad kai vaikas suvalgys 240ml galima po truputi ivedineti kita maistuka, bet mane visvien neramina mintis kad galbut per anksti? Nors jis nemazas, sveria ~7.5kg, noreciau jusu nuomoniu smile.gif
O jei jau galima po truputi duoti, tai kiek kartu i diena ir po kiek? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zhiu @ 2011 08 16, 11:45)
Laba diena,
reikia patarimo  4u.gif
Mano suneliui jau beveik 4-i menesiukai, siuo metu jis suvalgo 240ml misinuko ir po 3 valandu jau klykia kad vel alkanas... MB siulo duoti jam kosytes arba tyreles paragauti ir pradeti primaitni, nes mums ir musu gydytoja sake kad kai vaikas suvalgys 240ml galima po truputi ivedineti kita maistuka, bet mane visvien neramina mintis kad galbut per anksti? Nors jis nemazas, sveria ~7.5kg, noreciau jusu nuomoniu  smile.gif
O jei jau galima po truputi duoti, tai kiek kartu i diena ir po kiek?  4u.gif

NA mes nuo 4 men pradejom ragaut bananiuka,po truputi(kad vaikiukas priprastu prie tiirstesnio maistuko),veliau pradejom duot pirktines tyreles(na tas mazuose stiklainiukuose),na ir priejom prie darzovieniu-o dabar manau ir vieno maitinimo uztektu, na bent jau kol kas(o siaip juk manau per daug yra kas kokias 3 val maitint misinuku, bandykit siulyt arbatytes)
Atsakyti
Dzordze - dekui uz atsakyma smile.gif
Mes suprantame jog per daug yra taip maitinti del to ir klausiame patarimu, anksciau jis valgydavo reciau, o dabar atrodo vis alkanas ir alkanas smile.gif
O kokias arbatytes bandyti duoti? As UK gyvenu, idomu ar paprastu rasiu kur smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zhiu: 16 rugpjūčio 2011 - 11:14
QUOTE(zhiu @ 2011 08 16, 12:14)
Dzordze - dekui uz atsakyma  smile.gif
Mes suprantame jog per daug yra taip maitinti del to ir klausiame patarimu, anksciau jis valgydavo reciau, o dabar atrodo vis alkanas ir alkanas  smile.gif
O kokias arbatytes bandyti duoti? As UK gyvenu, idomu ar paprastu rasiu kur  smile.gif

na as tai pirktines duodu, juk yra maziukams visokiausiu, kad ir paprasciausiu ramuneliu silpnai atskiedus-tikrai nepakenktu, kad ir paprasto vandenuko kartais gerai yra
pradekit duot vaisiuku-kad ir po truputuka-matysit pagal situacia kiek duot(musu valgymai labai sunkiai prasidejo, kol iprato su sauksteliu but maitinama-)kai pradejau duot darzoviene tai maitindavau apie valanda ir tai kelis kart sildydavau doh.gif vargelio buvo- o banana valge noriai biggrin.gif
Atsakyti
Labai aciu uz patarimus, taip ir bandysiu daryti smile.gif
Del saukstelio nemanau kad bus problemu pas mus, nes jam nuo viduriuku lasiukus ir vitamina D saukstuku duodavom tai labai graziai saukstuku suvalgydavo juos smile.gif
Manau nebent maistukas nepatiks ar ryti normaliai neiseis nes iprates traukti maistuka, cia vistiek kitaip reikes valgyti mokintis smile.gif Na bus matyti, dar karta dekui uz patarimus smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti