Maniskei dabar du menesiai, tai gyd siulo nuo triju men pradet zuvu taukus
O kai paklausiau, ar tada reiks nustot vit D gert, sako -ne, ne, ne
Ne per daug mum bus?
na del perdozavimo vit D cia jau buvo temele. o kam tas tyrimas del kaulu buvo daromas? tik siaip? kazkokia nesamone, vaikams (jei neklystu) iki metu rekomenduojamas vit D. ir man ji duodavo, tai jau pries 24metus tai buvo, ir kazkaip mama niekad neminejo del zuvu tauku. na dabar jau visokios naujos teorijos. bet manau, kad vaiko skrandukui (3men), gal per daug jau butu, jei dar ir zuvu taukus reiktu kisti. cia mano nuomone.
QUOTE(fedoska @ 2008 09 04, 08:16)
Maniskei dabar du menesiai, tai gyd siulo nuo triju men pradet zuvu taukus
O kai paklausiau, ar tada reiks nustot vit D gert, sako -ne, ne, ne
Ne per daug mum bus?
Na mums sake kai pradesit zuvu taukus gerti, tai vit. D nebeduoti.
Neklausysim tada daktares
Man irgi atrodo daugoka tokiai maziukei. Ji apeliuoja i tai, kad dabar jai butu lengviau priprast juos gert, nes paskui neikisi
mes ir pradesim zuvu taukus, tai as visus neskanius vaistukus lasinu su pipete ir tada neispjauna lauk bandysiu ir taukus taip pat nors jie riebus gal ir neis lasinti
QUOTE(mabi @ 2008 09 04, 07:26)
na del perdozavimo vit D cia jau buvo temele. o kam tas tyrimas del kaulu buvo daromas? tik siaip?
Nu ne šiaip... tam ir daromas, kad įsitikint, ar nėra vitamino D perdozavimo- nes perduozuot negerai, o ir kauliukai tada greičiau kietėja, kas nėra gerai. O siūlė mums tą tyrimą gydytoja todėl, kad prieš tai buvusi gydytoja skyrė nemažas dozes vitamino D (po 5 lašiukus).
mum daktare israse zuvies taukus su citrina. sako vaikai geriau vartoja juos nei paprastus, tai kad nzn, buna nuotaikos nera neikisi a nei laso, buna pats isizioja tik duok mamka
o mums jau 5 menesikai su puse. banem bulve valgyt su misineliu sutrinta, tai apsiveme. paskui bandem hipp tyreliu, bet kazkaip nemoka praryti isikisa pirstukus ir viska istraukia lauk,arba viska paprasciausiai isspjauna...
o jei netycia patenka iki gerklytes tai dazniausisi uzspringsta, nors tikrai bandom tik po maza maza laseli suvalgyti..gal kam yra taip buve?jau kokios 3 savaites mokomes valgyti ir niekaip.beto ir misinelio isgeria tik puse tiek kiek reiketu.
gal yra kokiu vitaminu kurie didintu apetita?gal zuvies taukai?(yra kazkokie lizi zuvu taukiai kudikiams...)parasykite kas asmenine zinute jei galite kanors patarti. is anksto dekojam
QUOTE(_liepa @ 2008 09 12, 17:44)
sveikos mamytes musu dukrytei uz 6 d. bus 4 menesiukai, o as duodu tik MP, taip gydytoja liepe kaip jus galvojate jei man gydytoja lieps taip ir toliau maitinti ar nebutu geriau ir po truputi pratinti prie darzoviu? 
Nuo 6 mėn papildomas maistas. Jei turi pakankamai savo pieno, tai tik džiaukis, kad nereikia mišiniais maitint.