Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikio mityba. Bendra tema

Maniskei dabar du menesiai, tai gyd siulo nuo triju men pradet zuvu taukus g.gif O kai paklausiau, ar tada reiks nustot vit D gert, sako -ne, ne, ne doh.gif Ne per daug mum bus?
Atsakyti
na del perdozavimo vit D cia jau buvo temele. o kam tas tyrimas del kaulu buvo daromas? tik siaip? kazkokia nesamone, vaikams (jei neklystu) iki metu rekomenduojamas vit D. ir man ji duodavo, tai jau pries 24metus tai buvo, ir kazkaip mama niekad neminejo del zuvu tauku. na dabar jau visokios naujos teorijos. bet manau, kad vaiko skrandukui (3men), gal per daug jau butu, jei dar ir zuvu taukus reiktu kisti. cia mano nuomone.
Atsakyti
QUOTE(fedoska @ 2008 09 04, 08:16)
Maniskei dabar du menesiai, tai gyd siulo nuo triju men pradet zuvu taukus  g.gif    O kai paklausiau, ar tada reiks nustot vit D gert, sako -ne, ne, ne  doh.gif Ne per daug mum bus?

Na mums sake kai pradesit zuvu taukus gerti, tai vit. D nebeduoti.
Atsakyti
Neklausysim tada daktares schmoll.gif Man irgi atrodo daugoka tokiai maziukei. Ji apeliuoja i tai, kad dabar jai butu lengviau priprast juos gert, nes paskui neikisi
Atsakyti
mes ir pradesim zuvu taukus, tai as visus neskanius vaistukus lasinu su pipete ir tada neispjauna lauk bandysiu ir taukus taip pat nors jie riebus gal ir neis lasinti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2008 09 04, 07:26)
na del perdozavimo vit D cia jau buvo temele. o kam tas tyrimas del kaulu buvo daromas? tik siaip?

Nu ne šiaip... tam ir daromas, kad įsitikint, ar nėra vitamino D perdozavimo- nes perduozuot negerai, o ir kauliukai tada greičiau kietėja, kas nėra gerai. O siūlė mums tą tyrimą gydytoja todėl, kad prieš tai buvusi gydytoja skyrė nemažas dozes vitamino D (po 5 lašiukus).
Atsakyti
as irgi maitinu pati, ir mano lelius net negere tos pankolio arbatos, jis isviso nieko negeria is butelioko lotuliukas.gif net tucio neima, kaip reiks pradet duot veliau jam atsigert neisivaizduoju... schmoll.gif tikriausiai is puoduko iskart gers thumbup.gif
Atsakyti
mum daktare israse zuvies taukus su citrina. sako vaikai geriau vartoja juos nei paprastus, tai kad nzn, buna nuotaikos nera neikisi a nei laso, buna pats isizioja tik duok mamka smile.gif
Atsakyti
mes ir vartojom su citrina.kazkaip mum nebuvo jokios bedos.o kaip mego vitamina D doh.gif pamenu paguldydavau atsuku buteliuka,o ji issizioja iskisa liezuvi ir laukia tongue.gif kol ilasinsiu.
Atsakyti
o mums jau 5 menesikai su puse. banem bulve valgyt su misineliu sutrinta, tai apsiveme. paskui bandem hipp tyreliu, bet kazkaip nemoka praryti isikisa pirstukus ir viska istraukia lauk,arba viska paprasciausiai isspjauna... g.gif o jei netycia patenka iki gerklytes tai dazniausisi uzspringsta, nors tikrai bandom tik po maza maza laseli suvalgyti..gal kam yra taip buve?jau kokios 3 savaites mokomes valgyti ir niekaip.beto ir misinelio isgeria tik puse tiek kiek reiketu. schmoll.gif gal yra kokiu vitaminu kurie didintu apetita?gal zuvies taukai?(yra kazkokie lizi zuvu taukiai kudikiams...)parasykite kas asmenine zinute jei galite kanors patarti. is anksto dekojam 4u.gif
Atsakyti
sveikos mamytes musu dukrytei uz 6 d. bus 4 menesiukai, o as duodu tik MP, taip gydytoja liepe kaip jus galvojate jei man gydytoja lieps taip ir toliau maitinti ar nebutu geriau ir po truputi pratinti prie darzoviu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(_liepa @ 2008 09 12, 17:44)
sveikos mamytes musu dukrytei uz 6 d. bus 4 menesiukai, o as duodu tik MP, taip gydytoja liepe kaip jus galvojate jei man gydytoja lieps taip ir toliau maitinti ar nebutu geriau ir po truputi pratinti prie darzoviu? g.gif

Nuo 6 mėn papildomas maistas. Jei turi pakankamai savo pieno, tai tik džiaukis, kad nereikia mišiniais maitint.
Atsakyti