Įkraunama...
Įkraunama...

Pedikiūras-II

Maniskis rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 08 31, 20:44)
Maniskis  rolleyes.gif
user posted image

thumbup.gif kas dare? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(barbija @ 2009 08 31, 19:46)
thumbup.gif  kas dare? ax.gif

Musu forumiete Denise, super, labai dziaugiuosi rolleyes.gif Ten ta gelyte is zerinciu akuciu, net draugas labai gyre, nes jam graziausias prancuziskas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Flamera @ 2009 08 30, 23:24)
As jau nemazai kur esu dariusi pedikiura, bet kazkaip nerandu pastovios. Ketinu ryt eiti i salona prie zaliojo tilto (Vilniuje), ziuresim kas ten  g.gif

as taipat nerandu,tos vieninteles meistres pas kuria lankyciaus nuolat,jau lyg ir gerai padaro,tik va vel kazkas ne taip.tai ir keliauju vis ieskodama.
Atsakyti
gal tarp musu pazysta kas gera, pigia manikiuriste , pedikiuriste klaipedoje, gargzduose, i az 4u.gif 4u.gif 4u.gif buciau dekinga blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
O as neseniai nusprendziau pazaisti akla vista biggrin.gif reikejo pasidaryti pedikiura verkiant, o siaip nuolatines pedikiuristes neturiu. Na, galvoju, tiek to, eisiu i pirma pasitaikiusi salona ir bus kaip bus biggrin.gif na ir nuejau smile.gif ir man laaaaaaaaaaaaabai patiko! pasirodo pataikiau i katik atsidariusi salona toki. Na, nedidukas jis ten, toks jaukus ir paprastas. Pakeliui buvo, uzejau, paklausiau - sako "prasom, seskit". Nu zinokit laaaaaaaaaaaabai patiko. O dar atidarymo proga pasirodo uztaikiau ant akciju-atrakciju, tai uz 40lt man ne tik sutvarke visas nuospaudas, nuotrynas ir visokius kitokius dalykus, padare kazkokia naujoviska daile (bent as nesu tokios macius), bet ir nupylingavo ir pamasazavo. Na, zodziu, gryzau kaip ant sparnu! smile.gif drasiai galiu rekomenduoti, super kainos! Ir pedikiuriste smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vertejaxxx @ 2009 11 10, 20:20)
O as neseniai nusprendziau pazaisti akla vista biggrin.gif reikejo pasidaryti pedikiura verkiant, o siaip nuolatines pedikiuristes neturiu. Na, galvoju, tiek to, eisiu i pirma pasitaikiusi salona ir bus kaip bus biggrin.gif na ir nuejau smile.gif ir man laaaaaaaaaaaaabai patiko! pasirodo pataikiau i katik atsidariusi salona toki. Na, nedidukas jis ten, toks jaukus ir paprastas. Pakeliui buvo, uzejau, paklausiau - sako "prasom, seskit". Nu zinokit laaaaaaaaaaaabai patiko. O dar atidarymo proga pasirodo uztaikiau ant akciju-atrakciju, tai uz 40lt man ne tik sutvarke visas nuospaudas, nuotrynas ir visokius kitokius dalykus, padare kazkokia naujoviska daile (bent as nesu tokios macius), bet ir nupylingavo ir pamasazavo. Na, zodziu, gryzau kaip ant sparnu! smile.gif drasiai galiu rekomenduoti, super kainos! Ir pedikiuriste smile.gif

O gal gaima konkrečiau? 4u.gif Kokiame mieste? Koks adresas? Koks pavadinimas?
Atsakyti
O konkreciau tai cia yra Kaune, priesais gelezinkelio stoti. Na, gal kontaktu nedesiu i bendra, kad nepasirodytu kaip reklama. Kas nores, i AZ parasyt galesiu. Siaip ten dar kiek maciau yra kirpejos kelios ir manikiuriste. Pedikiuriste jau tokia brandi moteris, nebe ypac jauna, bet labai maloni, savo vietoj... ax.gif Na, zodziu, cia kaip kam patinka. Man labiausiai aisku patiko kokybes ir kainos santykis. biggrin.gif ir dar pamenu kai anksciau eidavau tai sen, tai ten kojyciu pasitvarkyt, tai mane "uzknisdavo" tas naglas pirsimas "papildomu" visokiu pribumbasu. Nes jeigu as, pvz, zinau, kad pedikiuras kainuoja tarkim 50lt, tai uz ta suma ir ateinu pasidaryt. O jos vis persa tai gal dar ta, tai gal ana... Neva tai "pasilepinti". Ir galiausiai is 50 gaunasi 80 ir iseinu kaip muse kandus, nes ne pasilepint, o koju susitvarkyt einu. O cia jokio naglumo - pasake ka gali pasiulyt, paklause ko noriu ir vsio. Kainininkas palei akis, issirenki ko nori ir uz kokia nori kaina. Aisku, as pataikiau ant akcijos-atrakcijos, tai man pasiseke, gavau viska viename biggrin.gif bet siaip neikyri moteris, man patiko. Ir atrodo yra tikrai daug norinciu pas ja, nes girdejau kaip registravo kliente, tai net i lapkricio antra puse! bigsmile.gif
Ai, ir dar kas patiko - siaip jau labai viskas svaru. Aisku, cia ne stebuklas, taip ir turi buti. Bet ne viena karta esu papuolusi net i kelis labai sustrus salonus, kur pvz irankiu staliukas odeliu primetytas arba irankiai odelem aplipe. Nu, zodziu... As tokiems dalykams labai jautri doh.gif man turi buti viskas super tvarlkinga. O cia man prie akiu issitrauke vienkartine tokia servetele spirituota ar kokia ten ir nuvale visus irankius thumbup.gif

Vaje, kiek reklamos cia privariau.... doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ir dar labai idomu dalyka suzinojau is tos pedikiuristes, siaip kazkaip is kalbos isejo apie tuos visus SPA. Tai pasirodo, kad cia daugeliu atveju yra akiu dumimas! Ir uz ta dumima kokius pinigus zmones moka, siaubas! Nes ne visi teisingai supranta ir zino kas yra tas SPA (sanitas per aqua). Pasirodo, kad ranku, koju ir kuno proceduros atliekamos vandenyje, su vandeniu ar naudojant vandeni ir kitas priemones yra dar toooooooli grazu ne SPA. Net tikrajam SPA turi buti naudojamos isskirtinai TIK NATURALIOS priemones ir TIK MINERALINIS vanduo. O kai pvz, kokiam salone rankas pamirko paprastam vandeny su kokiom nors kosmetinem priemonem, i kurias ieina bent 1 chemine medziaga, tai jokiu budu nera spa! Zodziu, Lietuvoj yra tik vienas kazkoks sveikatingumo ar koks centras, kuris teikia tikrasias SPA paslaugas ir jis yra Vilniuje. O visi reklaminiai "SPA manikiurai" ir "SPA pedikiurai" ir dar "SPA proceduros jusu kunui", tai yra grynas pasipinigavimas. O tiek skelbiasi salonu, kad juos atlieka! Apakus buvau kai pasake kas is tikro tas SPA ir kaip jis turi buti atliekamas!
Atsakyti
Sveikos. Seniai jau skaitineju SM forumus, bet niekaip neprisiruosiu prisijungti smile.gif tai va, pagaliau tai padariau smile.gif ir tema man kaip tik aktuali. Nors ziemos metas, siaip pedutes kartas nuo karto vistiek pasitvarkau, tik va, tos vieninteles pedikiuristes neturiu... Kazkada pora kartu ejau i Egidijos nagu studija, tai tiesa sakant niekuo ten manes nenustebino. Nors jau taip isreklamuota ir isgirta! Tokie ten profeionalai dirba ir tt... Bet nepasakyciau, kad labai graziai sutvarke... Na, toks eilinis darbas ir tiek. Ir darbuotojos kazkokios susirauke... Gal ten reikia nuolatiniu klientu but, kad kitaip i tave ziuretu, nezinau...
O dabar kaip tik ruosiames atostogauti ir ziurineju kur cia kojytes susitvarkius smile.gif ziuriu VERTEJAXXX kazkoki nauja salona atrado smile.gif idomu. gal butu galima kontaktus gauti? pabandyciau ir as ta geri smile.gif
Atsakyti
SMILGA, issiunciau i AZ kontaktus wink.gif parasyk paskui kaip sekesi smile.gif
Atsakyti
Nu va, pasiskambinau tai pedikiuristei, tai tikrai, uzregino lapkricio pabaigai, nes sake nemazai norinciu yra, o jinai ne kasdien dirba. Bet man neskubu smile.gif tit iskart paklause, ar sutiksiu darytis pedikiura be pedikiurines kedes biggrin.gif is pradziu nelabai supratau kame esme biggrin.gif tai pasirodo, kad kazkaip ten truputi apgavo ja tiekejai ar kas, nes prizadejo pristatyt nauja pedikiuro kede, bet labai veluoja, tai dabar vargse daro ant paprastos kedes. Sake, kokybe nenukentes, tik labai nemalonu pries klientes. Na, pagalvojau, kad jei kokybe nenukentes, tai pabandysiu, uzsirasiau smile.gif o VERTEJA, kaip tau dare? su paprasta kede?
Atsakyti