O konkreciau tai cia yra Kaune, priesais gelezinkelio stoti. Na, gal kontaktu nedesiu i bendra, kad nepasirodytu kaip reklama. Kas nores, i AZ parasyt galesiu. Siaip ten dar kiek maciau yra kirpejos kelios ir manikiuriste. Pedikiuriste jau tokia brandi moteris, nebe ypac jauna, bet labai maloni, savo vietoj...

Na, zodziu, cia kaip kam patinka. Man labiausiai aisku patiko kokybes ir kainos santykis.

ir dar pamenu kai anksciau eidavau tai sen, tai ten kojyciu pasitvarkyt, tai mane "uzknisdavo" tas naglas pirsimas "papildomu" visokiu pribumbasu. Nes jeigu as, pvz, zinau, kad pedikiuras kainuoja tarkim 50lt, tai uz ta suma ir ateinu pasidaryt. O jos vis persa tai gal dar ta, tai gal ana... Neva tai "pasilepinti". Ir galiausiai is 50 gaunasi 80 ir iseinu kaip muse kandus, nes ne pasilepint, o koju susitvarkyt einu. O cia jokio naglumo - pasake ka gali pasiulyt, paklause ko noriu ir vsio. Kainininkas palei akis, issirenki ko nori ir uz kokia nori kaina. Aisku, as pataikiau ant akcijos-atrakcijos, tai man pasiseke, gavau viska viename

bet siaip neikyri moteris, man patiko. Ir atrodo yra tikrai daug norinciu pas ja, nes girdejau kaip registravo kliente, tai net i lapkricio antra puse!
Ai, ir dar kas patiko - siaip jau labai viskas svaru. Aisku, cia ne stebuklas, taip ir turi buti. Bet ne viena karta esu papuolusi net i kelis labai sustrus salonus, kur pvz irankiu staliukas odeliu primetytas arba irankiai odelem aplipe. Nu, zodziu... As tokiems dalykams labai jautri

man turi buti viskas super tvarlkinga. O cia man prie akiu issitrauke vienkartine tokia servetele spirituota ar kokia ten ir nuvale visus irankius
Vaje, kiek reklamos cia privariau....