As tai pritariu, kad jeigu nemoka, tai gali su bet kuo darydama sugadint peda. As viena karta irgi ta "malonuma" apturejau, kai negalejau paeiti praktiskai. O jau kita diena vaizdelis buvo! Bet as asmeniskai esu uz pedikiura su peiliukais. Mano pedikiuriste man daro su peiliukais ir viskas super buna! Nei karto nera net iki jautrumo "nudrozus"
siaip is tikruju geriausia, bent jau man paciai dirbant, derinti ir dilde ir peiliukus. Matai pagal peda, kas geriau yra, kartais uztenka vos vos peiliuko+didles darbas
O mano grynai asmenine nuomone, tai dilde daro ta pati kaip ir pemza. O kaip esu girdejusi is vienos pedikiuristes ir skaicius, tai pemzos naudoti negalima (nebepamenu kodel). Man kazkaip dilde atrodo reikalinga suvienodinti odai po "peiliukinio nugremzimo"
tokia problemele turiu, susitvarkius nagus, ju sonai lieka balti pats nagas kazkoks keistas, o ka daryt, nejaugi nevalysi. neisivaizduoju kas cia dabar, gal pats nagas silpnas ar ka
Na va, buvo pas mane namuose pedikiurininke padare ir pedikiura ir manikiura uz 40 lt . Sake jei tik pedikiuras 25 lt, manikiuras 15 lt, vaziuoja visame Vilniuje Jei kam reikes kontaktu prasom i az