Įkraunama...
Įkraunama...

ParyžiusIII

QUOTE(Liepune @ 2008 07 10, 10:58)
gal patartumet- norint is Ch.de gaule oro uosto patekti i rue Bailleul (prie Luvro), aisku, reikia vaziuoti RER B iki stoteles Chatelet Les halles. O va nuo jos -  ar eiti pesciomis, ar verta dar persesti i kokia kita transporto priemone.Google map raso, kad atstumas nuo RER stoties iki tos reikiamos gatves 0,8 km, tai gal neverta vaziuoti?..

o mes is De Gaule orouosto vaziavom autobus Roissybus - tiesioginis iki stoteles Opera, o nuo ten iki Luvro mazdau 10 min kelio pesciomis, bilieto kaina 8 eur vienam zmogui, patogiai ir greiti be jokiu sustojimu autas vaziuoja mirksiukas.gif

kazkas klauset apie viesbuciu rezervacija, tai mes rezervinomes per Paris35
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diora: 10 liepos 2008 - 20:01
QUOTE(diora @ 2008 07 10, 21:00)
o mes is De Gaule orouosto vaziavom autobus Roissybus - tiesioginis iki stoteles Opera, o nuo ten iki Luvro mazdau 10 min kelio pesciomis, bilieto kaina 8 eur vienam zmogui, patogiai ir greiti be jokiu sustojimu autas vaziuoja  mirksiukas.gif

Ir man reikia iki Luvro! Kiek laiko trunka vaziavimas?
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2008 07 10, 21:30)
Ir man reikia iki Luvro! Kiek laiko trunka vaziavimas?

kazkur 40 ar 45 min
Atsakyti
QUOTE(Laaila @ 2008 07 11, 01:03)
Mes pirkom per www.greitai.lt po 500 lt zmogui pirmyn atgal  4u.gif
Papildyta:
Gal patartumet kokius RER bilietukus pirkti trim dienom? Vazinesim, tai tik po centra ir is/i oro uosto ....

Tai turbut pries kokius tris menesius reikia pirkti bilietus, kad taip pigiai isigytum lotuliukas.gif
O buna aviabilietams paskutiniu minuciu biggrin.gif ? Kad atpinga netiketai pries savaite kokia doh.gif

QUOTE(diora @ 2008 07 11, 06:00)

Koki viesbutuka rezervinotes? Buvot jau? Kaip viskas?
Atsakyti
[quote=Amour,2008 07 11, 09:35]
Tai turbut pries kokius tris menesius reikia pirkti bilietus, kad taip pigiai isigytum lotuliukas.gif

Pirkom pries 2 men....
Atsakyti
QUOTE(Amour @ 2008 07 11, 09:35)

Koki viesbutuka rezervinotes? Buvot jau? Kaip viskas?

nemoku apsakyt kaip buvo Faina, prabuvom ten 5 dienas, bet norejosi dar buti ir buti biggrin.gif , o bilietus tai mes pries pusmeti buvom nusipirke kaina 560 vienam zmogui pirmyn-atgal

mes gyvenom 5 min kelio iki Luvro,labai geroj vietoj, neblogas viesbutukas Montpensier

ikelsiu keleta foto wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
[quote=diora,2008 07 11, 21:43]
nemoku apsakyt kaip buvo Faina, prabuvom ten 5 dienas, bet norejosi dar buti ir buti biggrin.gif , o bilietus tai mes pries pusmeti buvom nusipirke kaina 560 vienam zmogui pirmyn-atgal

mes gyvenom 5 min kelio iki Luvro,labai geroj vietoj, neblogas viesbutukas Montpensier

ikelsiu keleta foto wub.gif

Apšalau bigsmile.gif . Jau nebesulaukiu ir aš savos keliones.
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2008 07 11, 21:43)
nemoku apsakyt kaip buvo Faina, prabuvom ten 5 dienas, bet norejosi dar buti ir buti  biggrin.gif , o bilietus tai mes pries pusmeti buvom nusipirke kaina 560 vienam zmogui pirmyn-atgal

Kaip suptantu 5 dienu mazai, nes ir as tiek pat busiu. Jau isskrendu kita savaite thumbup.gif
Niekada nebuvo Paryziaus mano lankytinu miestu sarase.Bet kuo arciau kelione, tuo labiau noriu.
Atsakyti
QUOTE(fenddi @ 2008 07 12, 17:04)
Kaip suptantu 5 dienu mazai, nes ir as tiek pat busiu. Jau isskrendu kita savaite thumbup.gif
Niekada nebuvo Paryziaus mano lankytinu miestu sarase.Bet kuo arciau kelione, tuo labiau noriu.

tuos lankutinus objektus: Eifelis Triumfo arka Mulenruzas ir t.t gali ir per kelias dienas aplankyt, taciau ten tokia dvasia sklando, kad uzburia kazkaip ir nesinori atgal namo.. Per tas 5 dienas mes ne karto nejom tomis paciomis gatvemis, ten senamiestis tai bigsmile.gif bigsmile.gif

Labai labai man patiko Luvre
Atsakyti
QUOTE(diora @ 2008 07 12, 20:30)
tuos lankutinus objektus: Eifelis Triumfo arka Mulenruzas ir t.t gali ir per kelias dienas aplankyt, taciau ten tokia dvasia sklando, kad uzburia kazkaip ir nesinori atgal namo.. Per tas 5 dienas mes ne karto nejom tomis paciomis gatvemis, ten senamiestis tai  bigsmile.gif  bigsmile.gif

Labai labai man patiko Luvre

Kokios skirtingos nuomones.As kitu pasiklausius , nusprendziau i Luvra neiti.
Vis dar neapsisprendziu del Luaros slenio.Vaziuoti ar ne? Turim rinktis arba Versalis arba Luaros slenio pilys. Gal kas buve ir gali patarti?
Atsakyti
Jei važiuojat 5 dienom, tai Versalis. - Mes turėjom 7 dienas, bet Versalį pasilikom kitam kartui.
Atsakyti
QUOTE(fenddi @ 2008 07 12, 22:51)
Turim rinktis arba Versalis arba Luaros slenio pilys. Gal kas buve ir gali patarti?

as i Versali pvz nevaziuociau smile.gif traukinio kaina 6 Eur + 14 Eur iejimas, o ten tikrai nieko tokio nuostabaus, tik viena sale grazi ir sodas toks neblogas, o siaip tai ispudis nelabai . Tikrai, kiek zmoniu tiek nuomoniu , o pilys tos gal visai nieko g.gif mes nebuvom

ikelsiu keleta foto is versalio :

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diora: 12 liepos 2008 - 22:40